Miraul Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kotali kullanmiyorsaniz indirip deneyin. degisik falan guzel grafikli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2012 kotalı ne abi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Open Beta başlıyormuş 20'sinde TERABETA open beta key'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 ben vazgeçtim indirmekten. GW2 pre-order ettim zaten. onun betası da düşecek yakında. hiç gerek yokh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Ben pek ısınamadım buna. Beta'yı çok da oynamadım, haksızlık etmeyeyeim ama ne bileyim. Bir şeyler eksikti, ne olduğunu bilemedim şimdi. 2 aydır elimi sürmüyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Ruslar private server kurmus. Dil ingilizce. 300 kişi online. Tabi buglar dolu. Onu oynuyorum fena değil gibi. Ama 50euro CD + 12 euro aylık ödeme kaldırmaz bu oyunu. Bu arada elinde eu için beta keyi olan oynamak istemeyen var ise talibim. Zaten şuan resmi sitesi hacklendi sanırım bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2012 gamerzine key dagitiyor, 1000 dene varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Yatarken cekiyim diyom clienti 2 gindur uyku moduna girİyo pc cekemedi gitti. Ethernet guc tuketiminide kapattim, hdd kapama dedim gene yemedi. Fan sesiyle uyutacaklar illaki yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaranasKing Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Elimde iki tane beta key var, oynamayı düşünmüyorum isteyene veririm. (son cümle üzerinden pislik yapmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 VaranasKing said: Elimde iki tane beta key var, oynamayı düşünmüyorum isteyene veririm. (son cümle üzerinden pislik yapmayın) benle arkadasim oynamak istiyoruz alabilirmiyin keyleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2012 abandim terazine tesekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VaranasKing Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2012 bu yazıları büyütmeyi bilen bilgili bir kardeşimiz var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2012 Oyun mehhhhhh. Warrior gene en zevk aldigim class oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felern Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2012 Bu hafta sonu open beta varmış link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 grafikler neden bu kadar kötü ? Resmen görüntü bulanık. Full grafik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 grafikler iyi ama yazılar karman çormandı ben oynadığımda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2012 Bu dynamic bişey vardı onu 2 den 1 e getirince bulanıklık gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Bu grafik mi güzel ? Kadının suratı pixel pixel. Nickime bir bakın resmen bulanık. not: dynamic ile başlayan bir şey bulamadım grafik menüsünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 senle alakalı bi problem o,biz ilk oynadığımızda grafikler güzel bile demiştik.nickinde çok orjinalmiş gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2012 stormeagle said: Bu grafik mi güzel ? Kadının suratı pixel pixel. Nickime bir bakın resmen bulanık. not: dynamic ile başlayan bir şey bulamadım grafik menüsünde. Pikselliğin sebebini bilmiyorum ama biraz daha aşağıda bulunan bi opsiyonu lightningli bişey de olabilir 2 den 1 e getirince nicklerdeki bulanıklık gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 herkes beta key vs demis ama yorum yok hic. iyi mi kotu mu kore grind tipi mi doktursenize bir kac yorum parcalayin lutfem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 guild wars 2 den dolayı pek ilgi göremedi tera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ya açıkçası ilk girdiğim closed beta weekend'den sonra kesin alırım lan ben bu oyunu diyodum ama aradan zaman geçti, son closed beta weekend'de görüşlerim değişti yani oyun iyi güzel hoş da, quest al quest yap quest ver, yeni questi al şeklinde ilerliyor oyun ve eskisi gibi çekici gelmiyor bu sistem malesef yani wow'a ilk başladığımda mesela tüm questleri okurdum (gerçi instant quest text filan yoktu o zamanlar sdf) vay baboy falan derdim. tera'da farkettim ki questleri bile okumadan O NE, VER şeklinde quest alıp ünlem işaretli piçleri bulup veriyorum kafalarına kılıcı sonra geri dönüyorum ödülümü alıyorum. bunu farkedince "napıyos ki bis" dedim ve çıktım oyundan end game nasıl olur, pvpsi nasıldır bilmem ama benim artık 1000 tane quest yapıp char kasıcak halim kalmamış bunu farkettim euh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Casual olarak 2 haftada hardcore kasıcaksan 4 günde felan lvl 60 olursun yani lvl kasmak baya kolay closed betadan sonra çok kolaylaştırılmış. Gerçi bahsettiğim durum US serverları için geçerli EU serverlarında durum ne emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alkansas Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2012 ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar