Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tera Online


Zinxen

Öne çıkan mesajlar

Görselliği güzel olmuştu. Oynanabilirliği biraz zayıf sanırım? Fps oynar gibi oynuyordu bi videoda sorc. Nişan alıyo, croshair felan var. Büyü okuyor.


Boss a bak ya :P



Kullanılan yetenek sayısıda az sanırım. Neyse, sadece görsellik ile oyun tutsaydı, zirvede bu kadar çok içeriğe sahip oyun olmazdı :P.

http://www.wegame.com/watch/Tera_The_Exiled_Realm_of_Arborea_SKILLS/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

oha panda var oyunda
yüklüyorum

oo daha closed beta gibi bişeydeymiş sanırım
janjanlı ırklar koyalım millet ne bok yiceğini şaşırsın tarzı oyunlardan hazzetmemeye başladım ama grafikler güzel gözüküyor


uzun zamandır bekliyorum konusu vardır diye açmamıştım ben oyun hakkında önemli bir detay vereyim.

-- oyunda mob seçme yok :D önünde ne varsa çakıyorsun hedef olayı yok. NA serverları yakında betaya geçecek.

-- tankın 15-20 mob u çektiği bir video vardı party üyeleride aoe ile kesiyo tabii bulamadım bulursam koyucam
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Valla çok bomba oyun olma potansiyeli var, şu ana kadar harcanan para WoW için harcanan paradan fazla, adamlar developmenta devam da ediyorlar, sonuçta klasik tarz MMORPG ama sanırım bu türün dibine vurmuş olanı olacak kıvırabilirlerse. En son duyduğum testerlardan gelen feedback üzerine release'i 6 ay ertelemişler, çok ciddi bi yaklaşım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o boss fight ilk başta fena değil de çok uzun sürdü baydı tam işte

uzak doğu arcade oyunlarındaki boss fight gibi olmuş

hani bossa belli zamanlarda vurup onun bi harketini bekleyip onu dodgleayıp sonra tekrar dalma modunda. Güzel yani en azından fizksel olarak dodgelayabilmek güzel bişey. Çoğu mmorpgde wow,da aocda warhamemrda vs öle animasyonlarla birebir değil vuruşlar daha çok hatta kaçarsın adamdan arkadan damage yersin hala adam koşuo olmasına ramen vs.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

targetsiz combat oyunun sonu olabilir tek korkum o.

mob salak tamamda, dusunsenize bir mage olarak salliyorsun fire ball hop iki adim saga iskaladin rogue yi, yada devamli cevrende donen bir zimbirti class isin yoksa tutturmaya calis ..

ha birileri simdi cikip sikil > all diyecek bende dicem bu bir oyun 15 yasindada oynuyorsun 10 yasinda da 50 yasinda da neyin sikili , gelsin bakalim karsima 10 yasindaki cocuk yermi onun sikili bende :P yok oyle bi sey kandirmayalim birbirimizi..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Next gen o kadar basit bi kavram değil aslında ya. Yeni nesil oyun türleri demek işte. Telefondaki 3g gibi bişiyi düşünün... Yani oyunun görünüşü değişmiş oynanışı değişmiş filan diye yeni nesil olacak değil. Şu ana kadar bildiğimiz gördüğümüz mmo'lardan farkı olmadığı halde sadece güzel grafikleriyle filan biz next-gen'iz derlerse kendilerini kandırıyo olurlar :/
Örneğin uo'dan sonra başlayan 3D mmo'lar yeni bir nesile ayak attırdı. Bir çok da farklı oyun çıktı. Bu kadar farklılık içinde gene farklı bi oyun çıkartıp "bak nextgen olduk" demekle olmaz o işler :/
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...