Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 son birkaç aydır ilginç bir olayın farkına vardım, şöyle ki: bazı günler yattıktan bir süre sonra henüz uykuya dalmamış haldeyken, bilincim açıkken saçmasapan ve tümüyle anlamsız, ancak rüyada görülebilecek şeyler düşünmeye başladığımı farkediyorum. "ya ben ne düşünüyorum böyle, saçmaladım" diye kendime gelince o düşüncelerin çoğunun uçup gittiğini ve hatırlayamadığımı görüyorum. bazen birazını hatırlıyorum ama gerçekten uyuyunca onlar da kayboluyor. bu tümüyle anlamsız düşünceler ya da gördüğüm sahneler, olaylar veya bunların zincirleri yaşanırken uyumadığımdan eminim ama, yattığım yatağı, yastığın altındaki elimi filan hissediyorum aynı esnada. işte böyleyken böyle, başka bu durumu yaşayan oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 oluyor ara sıra. merak etme, kafayı yemiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 (tu) yup. Da hiç yadırgamamıştım, yani ne bileyim hayal kuruyorum gibi sanki ama benden bağımsız falan filan. uylu enteresan bişe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 evet bana da oluyo bazen. derin bi hayal kurma süreci gibi bişi. bi yere kadar etkili olabiliyorsun hikayenin gidişinde. sonra da uyuyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Olur bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blazkowicz Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ya da tam uykuya dalacakken yüksekten düşme hissiyle kalkarsınız bir anda, WTF dersiniz. güzeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bana hep oluyor bu ama senin tersine uyurken değil uyanırken uykuyla uyanıklık arasında olduğumu farkedebiliyorum, gördüğüm şeylerin devam etmesini istediğimi veya gördüğüm olayları istediğim gibi devam ettirmeye çalıştığımı hissediyorum hiç garipsememiştim ama sen söyleyene kadar, var mı özel bir sebebi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 radagast62 said: bana hep oluyor bu ama senin tersine uyurken değil uyanırken uykuyla uyanıklık arasında olduğumu farkedebiliyorum, gördüğüm şeylerin devam etmesini istediğimi veya gördüğüm olayları istediğim gibi devam ettirmeye çalıştığımı hissediyorum hiç garipsememiştim ama sen söyleyene kadar, var mı özel bir sebebi acaba? bana da böyle uyumak üzereyken değil uyanırken hatta bazen tuvalete falan uyanıp tekrar yatarken oluyor sabahları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 radagast evet uyanırken dediğin gibi çok küçüklüğümden beri yapabildiğim oluyor, o zaman daha farklı ama çünkü neredeyse tam kontrolüm var olaylar üzerinde ve anlamlı bir hale getirebiliyorum. bu şimdi yukarıda anlattığım ise son zamanlarda başladı ve gördüklerim hepten karmançorman, deli saçması kıvamında çoğu. ondan ötürü garipsedim hayli. bilmiyorum nedendir ama biraz bakınayım madem başkalarında da oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Lucid dreaming zor birşey değil. Yöntemleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 lucid dreaming super bisey artik ole eskisi gibi ruya goremiyorum, goruncede cok cilgin oluyor ve bir noktada mutlaka kontrol elime geciyor dun gece misal bagdat caddesinde arabadaydim ruyamda, bir yerde yol tikaniyor asaga inip yuruyoruz insanalr kacisiyor filan yolun ortasinda bir ucagin kuyrugu var, ucak dustu diyorlar, dize kadar bi su var nedense yol nehir gibi yurumesi guclesiyor biraz daha yuruyunce pespese carpisip dusmsu iki ucak daha var, su seviyesi giderek yuksekliyor o arada insanlar kacisiyor filan ucagin kanadinin altindan gecip devam ediyim diyorum ancak arkada tutup dur yapma diyorlar onume bir bakiyorum, ucak yavas yavas suya batiyor gecmeye calsitigim yere kanat dusuyor sonra diyorumki ulan bu ne bicim ucak kazasi, patlama yok yangin yok 3-4 ucak enkazi var, o an ruyada oldugumu anliyorum ve butun kontrol elime geciyor, bu sudan nasil cikarim diye dusunurken gelecege donusteki kaykay geliyor aklima ona binip ucuyorum ve tepeden bole gugil earth gibi ozgurce dusen ucaklari filan izliyorum, dahada yukseklip gezmek istedigimde uyandim cart diye bi arkadasa anlatmistim zamaninda, o cok guzel bir benzetme yapmisti ruyayi bilgisayar oyunu gibi dusun, belli bir seneryosu gidisati filan var ancak hile kullanip uyandiginda kontrol senin eline geciyor, eger bu oyunun yapimcisi olan bilincaltinin sinirlarini asan o oyunda olmayan birseyler yapmaya calistiginda oyun cokuyor ve uyaniyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sam in dedigi biraz ayri birsey gerci aklimda ornek olarak kalan sey var, ortaokuldaydim cok bayik bir cografya dersiydi hocada cok kildi, bir onceki gecede gec yatmisim feci uykum var uyanik kalmaya kasarken boel etrafi izliyorum, hoca arkadastan harita istedi ben o an uyudum yada uyuycam bir baktim cocuk sirtinda bazuka ile sinifa girdi, birden o dusme hissi oldu ve uyandim cocuk kolunun altinda rulo harita ile hocayla konusuyor bole bikac kez daha basima geldi gercek ile ruyanin karismasi, hepte boyle uykusuz ayakta uyurken basima geldi nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Gün içinde sık sık gerçekliği kontrol etmeyi alışkanlık edinirseniz kendinizi lucid rüyalarda bulabilirsiniz. Gerçeklik kontrolünü alışkanlık haline getirince aynısını rüyada da yapıyorsunuz ve rüya olduğunu anlıyorsunuz. En sağlam yöntem budur. Birde saatinizi sabahın 4'ü gibi bir saate kurup, uyandıktan hemen sonra gözlerinizi kapatıp görmek istediğiniz rüyayı ve lucid deraming konseptini aklınızda tutarak uykuya dalmak var ama ben birinciyi tavsiye ederim. İşe yarıyor gerçekten. Gerçeklik kontrolü: saati bakarak durdurmaya çalış. Zıplayıp uçmaya çalış. Rüyalarında sık sık olan birşey bul işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 kurtuluşu var çinli işçiler gibi çalıştırayım sizi de yatağa 5kala uyuyakalın... bu arada 5tuşum bozuldu klavyede ya.. :( 55555555555555555555555555555555 vura vura düzelttim galiba.. dasaaa haber ajansı canlı yayında bildirdi.. esen kalın.. 555 düzelti valla.. dayak cennetten çıkmadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 aynısı bana olduğunda hep ateşim çıkmış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 o gun cok calıstıysam oyun oynadıysam aynı syı tekrarladıysam oluyo, tetris effect bir nevi. Beyin bosluğu yakaladığında hemen dolduruyo o gün yaptığı seyleri tekrar ederek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 GERGE said: Gün içinde sık sık gerçekliği kontrol etmeyi alışkanlık edinirseniz kendinizi lucid rüyalarda bulabilirsiniz. Gerçeklik kontrolünü alışkanlık haline getirince aynısını rüyada da yapıyorsunuz ve rüya olduğunu anlıyorsunuz. rüya gördüğümü anladığım anda uyanıyorum ben zaten, ne rüya kalıyor ne bişe. hep imrenmişimdir zaten rüyamda şunu yaptım bunu yaptım diyen tiplere. benim rüyada kaçırdığım hatunları görseniz ağlarsınız :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 neden ağlıyım, ben kavırmıyorum hepsini kavrıyorum belinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 next step astral.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Sam said: son birkaç aydır ilginç bir olayın farkına vardım, şöyle ki: bazı günler yattıktan bir süre sonra henüz uykuya dalmamış haldeyken, bilincim açıkken saçmasapan ve tümüyle anlamsız, ancak rüyada görülebilecek şeyler düşünmeye başladığımı farkediyorum. "ya ben ne düşünüyorum böyle, saçmaladım" diye kendime gelince o düşüncelerin çoğunun uçup gittiğini ve hatırlayamadığımı görüyorum. bazen birazını hatırlıyorum ama gerçekten uyuyunca onlar da kayboluyor. bu tümüyle anlamsız düşünceler ya da gördüğüm sahneler, olaylar veya bunların zincirleri yaşanırken uyumadığımdan eminim ama, yattığım yatağı, yastığın altındaki elimi filan hissediyorum aynı esnada. işte böyleyken böyle, başka bu durumu yaşayan oluyor mu? çok uzun yıllardır yaşadığım olayın tam tamına aynısı. o gidip gelme sonucu uyandığımda ucundan yakalayabiliyorum bazen ama genelde silinio herşey. ama bişeyler gördüğümü çok iyi hatırlıyorum. ben de aynı topiği açmayı düşünüodum hatta başkaları var mı yaşayan diye. hatta daha da ilginci, uykuya daldığımı bu saçmasapan ve anlamsız düşünceler geldiğinde anlıyorum artık hah uyuyorum iyi bari diyorum. eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 rüya konusunda rakibim yok ahah.cok lost izliyorum fakat ruyamda gordugum şeylerin gerçekleşmesiyle bir alakası yok köpek saldırısı goruyorum babama kopek saldırıyor.birinin arayıp gelcem dediğini goruyorum o kişi arıyor gelcem diyor fakat gelmiyor öss puanımı 10 puan eksik goruyorum daha niceleri ve düzenli olarak böyle 10 sene once falan gordugum ruyaları tekrar gorurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 gecenlerde ruyamda liseden mezun olamadigimi gormsutum bole uyaninca OHHHH BEAAAAH dedirtiyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 yatıyorum karanlık, uykuda karanlık, sonra kalkıyorum zaten.. olurda rüya görürsem abdurrahman çelebi oluyor, çok kıymete biniyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 bugün derste saat 11:19da kafamı koydum sıraya yandaki arkadaşa her zamanki gibi horlarsam dürt talimatı verdim. saçma sapan hayal gibi bir rüya görmeye başladım sonra kendi horultumu duydum anında arkadaş dürttü irkildim saat 11:23dü. 4 dkda yarı uyur vaziyette nasıl rüya gördüm anlamadım. neyse saçmaladım sonuç olarak rüya garip birşey ya anlayan banada anlatsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar