Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Masquerade said: tweetler http://a.yfrog.com/img615/2190/fy8s.png adam şurda sinir krizine girmiş resmen. o takımın başındaki admaın gerzekliği, sen kos kocaman adamı o senin büyüğün diye özür dilemeye yollarsan böyle olur işte, tam türk işi tam. servet de az hayvan değil zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Cem Sultan Rodos'a kaçsa hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Holy said: E tamam da zaten basına yansımış, o dakkadan sonra istediği yerde paylaşabilir bence. İlk basına sızdırma işi önemli, onu da Cem yaptıysa cezası verilsin. olay sırf sızdırmak değil, sızar ya da sızmaz o sızdıranın suçu. Ama futbolcu gidip herkesin gözü önünde takım arkadaşına (haklı da olsa) "sen şöylesin karaktersizsin şusun busun haketmiyosun" derse o ayrı bir olay, takımda hem kavga hem disiplinsizlik olduğunu gösterir, olayların kapanmadığını gösterir (servet olay anında ayı da olsa "böyle olay oldu yaşandı bitti normal şeyler bunlar" diyip dün kapattı, bu örnek bir davranıştı en azından), takımın hem imajını hem de motivasyonunu etkiler. Ki zaten medya en ufak açık kolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Masquerade said: Sotto said: Belki de bu yüzden Fatih Terim diyenler haklı çıkabilir...Yoksa bu adamlarla başa çıkmak mümkün değil, eminim Tugay ne yapacağını şaşırmıştır... Hani göndermek de kolay olmuyor bazen... Ehe evet. Terim olsa böyle bişi yaşanmazdı zaten. Hadi oldu diyelim, dışarıya tek kelime sızmazdı, Servet sessiz sedasız ilk 11 iken 18'e giremezdi. Biz de burda of ya Fatih Hoca Servet gibi stoper kesilir mi ne ego varmış sende diye atar yapardık ahah. Dediğin gibi eskiden Galatasaray'ın "kol kırılır, yen içinde kalır" felsefesi vardı, ve Florya'nın farklı olmasının sebebi, birçok şeyin dışarıya sızmadan halledilmesinin sebebi buydu...İş iyi ya da kötü orada biterdi..Eminim Fatih Terim'in zamanında neler olmuştur, haberimiz olmayan...Maalesef bu miras bitti, eskiye dönüş sağlam bir temizlik operasyonu gerektiriyor..Zaten Fatih Terim'i isteyen birçok kişi takımı üstüste şampiyon yapmasını değil, bu tarz şeyleri istiyordur, Galatasaray'ı, Galatasaray yapan değerleri yeniden kazanmayı... Rewendor da haklı, muhtemelen Cem Sultan da olay basına sızmışken üstüne gidip kendini daha haklı göstermeye çalışmış, ama tabii ki yanlış..Ama unutmamak lazım ki, bu çocuk 1991 doğumlu...Kendisinden kaç yaş büyük Servet Ağa'sı alttan alamıyorsa, ona da pek kızmamak lazım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=R_TAcpnD0_Y&feature=channel_video_title Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Cem sultan da mazlumu oynuyor gibi geliyordu açıklamalardan da, az iş yapmamış yani. İtip çekmeleri falan Cem başlatmış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ya servet zaten servet, hep aynıydı; böyle bir adamı takımdan kovamzsan daha da beter şımarır tabi. ama cem sultan da kendini hakiki sultan sanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 cem sultan ne lan hahahah atom karinca dan daha yaratici asdfafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ya abi kusra bakmayın da ben 180 derece döndüm şu videoyu izledikten sonra. Servet ne yaptıysa haklı yani. Adam topa giderken cem geliyo arkadan yaka paça indirmeye çalışıyor. 1 değil 2 değil sürekli yapışıyor hayvan gibi çekiyor düşürmeye çalışıyor. Futbolla alakası yok yaptığının. Anlık olsa neyse, yapışıp kalıyor bi de sağdan soldan çekmeyi sürdürüyor. Ha, servetin küfrü falan abartılı tepki tabii. Tokat atmasıysa hayvanlık. Ama adam haklı yani. Futbolla antrenmanla pozisyonla alakası yok hareketin, bilinçli ve göstere göstere yapılmış eşşeklik Cem'inki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 nası haklı ya. servetle o cocuk bir mi? ben de izledim cocuk gücüyle karsılık vermeye calısmıs. servet direk dövmüs elemanı. bir de özür dilemeye gelince sövmesi asıl sıkıntı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 ahmedinejad said: nası haklı ya. servetle o cocuk bir mi? ben de izledim cocuk gücüyle karsılık vermeye calısmıs. servet direk dövmüs elemanı. bir de özür dilemeye gelince sövmesi asıl sıkıntı zaten çocuk dediğin servete 4 tane faul yapıyor orada, formasına (ya da antrenman yeleği diyelim) yapışıp resmen 3 kere her birinde denge bozmayı geçtim füşütrvrk şekilde şiddetle çekiştiriyor, omuz vuruyor, bir de kontrolsüz giriyor. Bunlardan bir tanesi olur, pozisyon icabı dersin, iki tanesi olur sertlik dersin, ama 3-4-5 yani. Hepsi 5 saniye içinde olunca da artniyetli olduğu açık. Artniyet dediğim servete düşmanlık değil tabii de, "ben bu adamı yaka paça indirir topu alırım" şeklinde. E servet'in de buna kızıp dellenmesi normal. Oraya kadar olan kısmı zaten olağan şeyler, antrenmanlarda olur Servet'in de dünkü ropörtajda dediği gibi. Çocuk genç, kendini göstermek istiyo, hırslı, kontrolsüz ve abartı şekilde dalmış. Servet de buna kızmış, normal. Ama sonradan odaya gelince tokat falan işi doğruysa çok büyük sorun var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ahmedinejad said: nası haklı ya. servetle o cocuk bir mi? Bir değilse haddini bilsin. İlk pozisyondaki hareketleri elin veledi gelip bana yapsa o an yapıştırırım suratının ortasına bir tane muhtemelen, antrenmanda abin statüsündeki bir adama niye böyle salak hareketler yaparsın? Tamam Servet de vurmakta haklı değil ama kızmakta da çok haksız değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cem hiyarlik yapmis da, servet hakli makli degil hicbi sekilde, oyun dahilinde genc eleman kendini kanitlamak icin biseyler yapiyo, atarlanicana adam gibi yol gostericeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 servet haklı değil ama cem sultanda tamamen haklı sayılmaz servetin tokat atması hata onun harici serveti sevmiyoruz zaten gitsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Yahu kupa finali oynamıyorsun ki, antreman maçı yapıyorsun ne gerek var bu kadar hırsa, itip çekmeye falan? Keşke servet sahada indirdiği ile kalsaymış ama videonun sonunda Cem sanırım üzerine yürüyor Servet'in, orada eğer bi laf ettiyse falan Servet ağzını kırsa hakkıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Rewendor said: ya abi kusra bakmayın da ben 180 derece döndüm şu videoyu izledikten sonra. Servet ne yaptıysa haklı yani. Adam topa giderken cem geliyo arkadan yaka paça indirmeye çalışıyor. 1 değil 2 değil sürekli yapışıyor hayvan gibi çekiyor düşürmeye çalışıyor. Futbolla alakası yok yaptığının. Anlık olsa neyse, yapışıp kalıyor bi de sağdan soldan çekmeyi sürdürüyor. Ha, servetin küfrü falan abartılı tepki tabii. Tokat atmasıysa hayvanlık. Ama adam haklı yani. Futbolla antrenmanla pozisyonla alakası yok hareketin, bilinçli ve göstere göstere yapılmış eşşeklik Cem'inki ağır döneksin rew ve futbolcu psikolojisinden ciddi anlamıyorsun. o cocuk "altyapı oyuncusu" bak tırnak icine aldım. adam kendini göstermek icin g.tünü yırtıyor bende forma kapiim istio, bak ben onlardan daha iyiyim demek istiyor ve direk saldırıo servet orda olduğu kadarı ile kendi tecrübesi ile tekniği ile topu saklamaya çalışı ama kendisi messi olmadığı için bakkala gönderemio cem'i çalımlarken o herifte yapışıo tabii daha da hırslanıp sonuc? gereksiz yere sinirlenen servet, abilik yapıcağı yerde dayılık yapıyor afedersin de cem o salak tweetleri atıyorsa ben sucu cem'de değil bütün idarecilerde teknik heyette ararım, yazdım daha önce işte gs'nin acilen bi futbol okuluna ihtiyacı var altyapıyı kurtarmak icin sadece futbol değil "eğitim" de şart... tabii yönetimde senin gibi döneklik yaparsa su videodan sonra zor görürürz o günleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 ben cemin hareketinde hiç bişey görmedim. mücadele normal seviyede. sakatlamaya yönelik istemsiz hiç bişey de yok. mücadele aşırı olmuş olsa bile servetin dirsek atması zaten ne mal olduğunu gösteriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cekistiriyor diye cem neden haksız olmus anlamadım? antrenman ya da mac sırasında olsun farketmez. servet'in yapmadıgı bisey mi cekistirmek. abi statusuymus, lol. sen kimsin ya ne abisi? ikisi de bu takımın futbolcusu. sakatlamaya yonelik hicbisey yok, dolayısı ile cem sultan haklı, servet cetin hayvan oglu hayvan. iki kere dirsek atıyor herifin suratına bilerek. madem abilik yapacak, dayak atarak degil, laf soyleyerek yapsın. ama mandalıktan insanlıga gecerken sorun yasadıgı icin konusmaktan da aciz bi adam kendisi. yedigi naneler bir degil, iki degil. herif artık tasaga vurdu. birisi sktiri ceksin su adama artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Döneklikle alakası yok bunun. Daha yeni ve kesin bilgiler, kanıtlar ortaya çıkınca daha sağlıklı değerlendirme yapmakla alakası var. Abi statüsünü falan geçin. Takımın yeni bir oyuncusu (ister altyapıdan ister dışarıdan gelsin fark etmez), hatta yeni olsun olmasın, antrenmanda geliyor hayvan gibi çekiştiriyor, düşürmeye çalışıyor. Şimdi orada cemin yaptığı 4 ya da 5 faul var üstüste. 3 defa formaya yapışıp resmen 1 metre açacak kadar çekmek, bakın aralarında 1 metre mesafe var, hala servetin forma cemin elinde, bir kere kontrolsüz giriş ve bir kere de yere ittirme. Bunların hepsini 3 ya da 5 saniye içinde yapıyor adam. Farjklı zamanlarda olsa ya da 1 hareket olsa pozisyon, 2 kere olsa sertlik, ama aynı pozisyonda sürekli yapıyorsa bu kasıttır. Burada her futbolcunun sinirlenmesi ve aynı şekilde kasıtlı cevap vermekte normal. Birisi (sanırım Holy) söyledi olay orada kalsa gayet normal. Cem barzoluk yapmış, Servet de aynı şekilde cevap vermiş olur. Ama sonradan Servet Cem'i aşağılar şekilde antrenöre konuşuyor, Cem Servet'in üstüne yürüyor hakaretle küfürle, derken sonunda yumruğa tokata geliyor iş. Ha, işi futbol dışına taşıyan kim ona bakmak lazım. Servet'in yumruğu ya da tokadı (her gazete farklı yazıyor) hiçbir şekilde affedilecek hareket değil zaten cezası gelmeli. Ama Öncesinde dendiği gibi Cem de ana avrat düz gitmişse cezanın bir kısmını da o çekmeli. Bunun dışında twitterda herkesin gözü önünde işi kocakarı kavgasına çevirmek zaten ayrı cezalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Rewendor said: Ama sonradan Servet Cem'i aşağılar şekilde antrenöre konuşuyor, Cem Servet'in üstüne yürüyor hakaretle küfürle, derken sonunda yumruğa tokata geliyor iş. Cem'in nereye yürüdüğü belli değil videoda. Oyuna devam ediyor belki de, bilemezsin. İş yumruğa tokada pozisyon sırasında geliyor zaten. Sonrası da sıçılan bokun üzerine dikilen tüy oluyor. Eğer Cem'in çekiştirmesinde sorun varsa bunu iki kere suratına dirsek atarak değil, lafla anlatırsın "napıyosun sen" diye. Abilik böyle olur eğer olacaksa. Agzının ortasına geçirerek değil. Gün gelir Servet'e de birisi yapıştırır. Ondan büyükleri de var. Arda da kaptanım diye gezsin ortalıkta ahahaha rezalet yahu takımın düştüğü hale bak. Resmen sahipsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Arda Caner'e yumruk atan bir adam abi, Arda ne yapsın? Kaldı ki onların dünyasında Servet Arda'nın da abisi. Arda kaptan diye Servet çok mu sallayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Ya o vidyoda oyuna devam ediyor gibi mi duruyor Cem? Bariz bir şekilde sinirlenip birilerine doğru yürüyor işte. Bir ihtimal antrenör Tugay'a falan yönelip, "hocam görmüyor musunuz" falan demiş olabilir. Ben Servet'e gidip atarlandığını düşünüyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 arda olmadıgı zaman da servet kaptan. sabri falan kaptan oluyo arada. takımda birlik, beraberlik yok. herkes birbirine dusman. yabancılar ayrı, turkler ayrı. turkler kendi icinde yine birbirinden ayrı. takım olamıyoruz ki oyuncu transfer etsen neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Holy said: Ya o vidyoda oyuna devam ediyor gibi mi duruyor Cem? Bariz bir şekilde sinirlenip birilerine doğru yürüyor işte. Bir ihtimal antrenör Tugay'a falan yönelip, "hocam görmüyor musunuz" falan demiş olabilir. Ben Servet'e gidip atarlandığını düşünüyorum ama. kim diyor ki uzerine yurudu diye? orada nasıl gorundugu onemli degil, gorunmuyor sonucta hicbisey. yazılı haberde de uzerine yurudugu konusunda bir sey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 cem sultan fenere gidicek yazılmıs gazetede sdf bide kadro dışı kalmış zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar