Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu servet denen ayı futbolcuyken çürük dişlerin sporcu performansını etkileyeceğini duyduğu zaman diş fırçalamaya başlayan bunu da röpörtajda söyleyen bir adam
Mesaj tarihi:
bu şerefsizi hala takımda tutuyoruz sinirlerim bozuluyor ya.nefret ediyorum abi şu adamdan.yanılmıyorsam geçen yılda yine altyapından biriyle böyle kavga etmişti
Mesaj tarihi:
cem sultana da helal olsun. çalımları geçtimde böyle bir öküzbaşa omuz omuzada devirmek kolay iş değil. iyi çalışıyor demekki. servete ise diyecek bir söz yok. nasıl biri olduğunu rijkardın son haftalarında gösterdi. daha o zaman gönderilmesi lazımdı fakat klüp uzun bir süredir sahipsiz bırakıldığından böyle yüzsüz adamlar hala kalabiliyor takımda
Mesaj tarihi:
Belki de bu yüzden Fatih Terim diyenler haklı çıkabilir...Yoksa bu adamlarla başa çıkmak mümkün değil, eminim Tugay ne yapacağını şaşırmıştır...
Hani göndermek de kolay olmuyor bazen...
Mesaj tarihi:
escape said:

benim en cok zoruma giden hagi'nin kendini gözden düşürüp gitmesi oldu. hagi derdik 10 numara derdik, ben artık eskisi kadar sevmiyorum.

Aynen. Çok soğudum Hagi'den ama böyle olacağını tahmin etmiştik zaten...Bana en çok koyan, Misimoviç'i kaybetmemiz oldu..Ha gerçi o konuda tüm sorumluluk Hagi'de mi bilemiyoruz, ama sonuçta şimdi Hagi yok, Misimoviç'te yok...Adamı göremedik yani..Saçma sapan işler...Hele Stancu olayı..Ben çok yanıldım o konuda, ama şu 5 milyona maliyeti olduğunu öğrendiğimden beri (biraz geç oldu), işin içinde kesinlikle Hagi'nin kazığı var diyorum....Eminim çok komisyonlar döndü şu transfer işlerinde son 2 yıldır, gram güvenmiyorum kimseye...
Mesaj tarihi:
Sotto said:

Belki de bu yüzden Fatih Terim diyenler haklı çıkabilir...Yoksa bu adamlarla başa çıkmak mümkün değil, eminim Tugay ne yapacağını şaşırmıştır...
Hani göndermek de kolay olmuyor bazen...

Ehe evet.
Terim olsa böyle bişi yaşanmazdı zaten. Hadi oldu diyelim, dışarıya tek kelime sızmazdı, Servet sessiz sedasız ilk 11 iken 18'e giremezdi. Biz de burda of ya Fatih Hoca Servet gibi stoper kesilir mi ne ego varmış sende diye atar yapardık ahah.
Mesaj tarihi:
servetin hala takımda olması zaten saçmaydı

ama ipini kendi çekti bence.yada ztn gidici oldugu için yapmışta olabilir

şu hareketten sora tutmazlar

ünal reyis ccc
Mesaj tarihi:
Değil Servet şu hareketlerden sonra isterse Ramos olsun fark etmez. Sezon sonu yollanması şart. Ama bu hareketin basına sızması kötü oldu, adamın bonservisini düşürdü.

Cem de tamam olay göründüğü gibiyse sonuna kadar haklı. Ama tutup Twitter gibi bir sosyal ağdan böyle mesajlar atması hiç yakışık almadı. Onu da bir antrenörün ya da yöneticinin (tercihen Tugay) karşısına alıp "bak yavrucum gençsin heyecanlısın bu olayda da haklısın da, böyle şeyler hoş değil bu bi uyarı olsun bundan sonra dikkat et. Kulüpte olan kulüpte kalır" diye uyararak yanağını sıkması lazım.
Mesaj tarihi:
E tamam da zaten basına yansımış, o dakkadan sonra istediği yerde paylaşabilir bence.

İlk basına sızdırma işi önemli, onu da Cem yaptıysa cezası verilsin.
Mesaj tarihi:
milyonerrrr, para babasııı, ünlü fitbolcuuuu Servet beyyy haaa
Sen mi büyüksün Servet Çetin haaa sen mi!

Hayır ben büyüğüm ben Cem Sultan, biz bir aileyiz biz güzel bi aileyiz! ama eğer tekrar beni düversen bir karıncayı bile incitmemiş ben Cem Sultan gelir tokatlarım seni hem de ööle bi tokatlarım ki arkama dönüp bakmam bile!!1!
Mesaj tarihi:
servet bu hareketi, Arsenal'de yapıyomuş, bir de ''böyle veletleri tepemize çıkarıyosun'' diyomuş, off Wenger kalkıp döverdi heralde Servet'i, tabi kovardı bi de dslkfşsdlkf

''o veletler, takımın geleceği lan ! ''
Mesaj tarihi:
Siz haklı olduğunuz bir knouda haksız taraftan özür dilemek zorunda bırakılın. Özür dilemek için elinizi uzatın akabinde tokat yiyin.

Kaç kişi sağlıklı düşünür merak ediyorum o noktada.
Mesaj tarihi:
bu cem sultan da arda gibi bişi olacak. görürsünüz, ahanda yazdım buraya.

bu olaydaki mağduriyetine bir lafım yok, eyvalla. haklı burda.
ama ne biliyim, içime doğdu.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...