Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2010-2011 Sezonu Genel Tartışma

nileppezdel

Öne çıkan mesajlar

Masquerade said:

uhaua

Sözleşmesi sezon sonu biten Barış Özbek'in hedefi Bungesliga. Galatasaray'daki misyonunu doldurduğunu söyleyen Özbek, Almanya'ya dönüp Avrupa Kupalarında oynamak istediğini ve bu doğrultuda menajerinin görüşmeleri sürdürdüğünü sözlerine ekledi.

HHUAHUAGFDH.

Hahahahaha.
Sosyal ağlarda paylaş

ahah mokoko'nun verdigi linke baktim da. biri hakan baltaya 2.5 milyon euro bonservis bicmis. arda'ya da 14. bitmedi. cana'ya da 7. aykutla aydina para verilecegine de inaniyor ayni adam.

eheh komikmis.

neyse o deil de, umarim terim gelir. bu takimi su halden terim disinda kimse kurtaramaz. onumuzdeki ilk yilda genclerle guzel bir takim, yeniden yapilanma falan. gidene 5 atip gelenden 5 yeme uzerine kurulu bir futbol, sonraki sene basari falan filan.

gs'lilerle dalga gecince cevap vermiyorlar artik, zevksizlesti hayat.
Sosyal ağlarda paylaş

Gençler müjdemi isterim, Barış Özbek Werder Bremen'le ön protokol imzalamış. Birinden kurtulduk nihayet.

fizban said:

ahah mokoko'nun verdigi linke baktim da. biri hakan baltaya 2.5 milyon euro bonservis bicmis. arda'ya da 14. bitmedi. cana'ya da 7. aykutla aydina para verilecegine de inaniyor ayni adam.

Arda'ya atletico 15, Cana'ya lazio 6.5 veriyor şu anda gözü kapalı? Aykut falan hikaye de, Balta'yla Aydın'ı takasta makasta kullanır bir şeylere okuturuz. 2.5 falan abartı tabii.
Sosyal ağlarda paylaş

Arda olmasa milli takımın hali ortada...Gs'ye değinmiyorum bile, top oynamasını bilen başka adam yok çünkü...
Arda eğer bugün kıçıkırık Hırvat Liginde Bosna Liginde olsaydı Macar Liginde olsaydı çoktan okutulmuştu 15 milyona....
Galatasaray veya milli maçları izleyen biri rahatça Arda'nın takımın en yetenekli futbolcusu olduğunu anlar..Yaşı da çok küçük olmasa da sınırda artık diyelim, bu sene gitti gitti...
Neden olmasın Atletico Madrid ben anlamadım...Mehmet Topal 3-4 senede Çanakkale Dardanel'den Valencia'ya gidip çatır çatır oynuyor da Arda niye gidemesin Atletico'ya...
15 milyon olup olmaması da Türklere olan haklı önyargıdandır...Gidipte başarılı olan Türk oyuncu az olduğunundan kulüpler riske girmek istemeyebilir, ama Arda'nın yapabileceğini düşünüyorum ben, diğerlerine göre daha akıllı çünkü..

Öbür mesajına baktım da Ghostcrawler'a cevap vermeye bile değmezmiş yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Ghostcrawler said:

arda 15 milyon mu?

şu haliyle özeri keser yedek kulübesinde arda. puhahah. ath madridmiş.

allahtan athletico madridin başında futboldan anlayan adamlar var da, bu yukarıdaki bilinçsiz görüşü paylaşmıyorlar. Adamların başkanı bizzat birinci ağızdan "geçen seneden beri takip ediyoruz, mutlaka kadroda görmek istediğimiz bir oyuncu. ancak transfer görüşmesi için sezon sonunu bekleyeceğiz." dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...