küheylan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Twitter'da Lucescu muhabbetleri dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bayılıyorum şole adamlara http://alisamiyen.net/showthread.php?6926-Galatasaray%FDm%FDzda-G%F6rmek-%DDstedi%F0iniz-Oyuncular&s=55316b861f7efc998a164713684be027&p=873176&viewfull=1#post873176 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 drogba (free) saygilar abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 vay asy net takip eden fenerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Masquerade said: uhaua Sözleşmesi sezon sonu biten Barış Özbek'in hedefi Bungesliga. Galatasaray'daki misyonunu doldurduğunu söyleyen Özbek, Almanya'ya dönüp Avrupa Kupalarında oynamak istediğini ve bu doğrultuda menajerinin görüşmeleri sürdürdüğünü sözlerine ekledi. HHUAHUAGFDH. Hahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 o deilde insuyı alsınlar lan daha iyi sol bek nerden bulcaklar fenerin dos santos beşiktaşı köylü ki insua çok forma şansı bulamadı.caner ve baltadan sora ilaç gibi.it gibi bindirme yapıyor soldan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 almazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Masquerade said: vay asy net takip eden fenerli twitterda paylaşmış biri. yoksa işim olmaz taraftar forumlarında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahah mokoko'nun verdigi linke baktim da. biri hakan baltaya 2.5 milyon euro bonservis bicmis. arda'ya da 14. bitmedi. cana'ya da 7. aykutla aydina para verilecegine de inaniyor ayni adam. eheh komikmis. neyse o deil de, umarim terim gelir. bu takimi su halden terim disinda kimse kurtaramaz. onumuzdeki ilk yilda genclerle guzel bir takim, yeniden yapilanma falan. gidene 5 atip gelenden 5 yeme uzerine kurulu bir futbol, sonraki sene basari falan filan. gs'lilerle dalga gecince cevap vermiyorlar artik, zevksizlesti hayat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Evet abi, ben bir GS li olarak şahsen artık bıraktım. Biri laf sokunca vallahi öyle ya bence de diyorum karşıdakiler hiç eğlenmiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 son zamanlardaki favori tezahüratım ; herkes gider, biz kalırız, biz GALATASARAYLIYIZZZZZZZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Gençler müjdemi isterim, Barış Özbek Werder Bremen'le ön protokol imzalamış. Birinden kurtulduk nihayet. fizban said: ahah mokoko'nun verdigi linke baktim da. biri hakan baltaya 2.5 milyon euro bonservis bicmis. arda'ya da 14. bitmedi. cana'ya da 7. aykutla aydina para verilecegine de inaniyor ayni adam. Arda'ya atletico 15, Cana'ya lazio 6.5 veriyor şu anda gözü kapalı? Aykut falan hikaye de, Balta'yla Aydın'ı takasta makasta kullanır bir şeylere okuturuz. 2.5 falan abartı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben cana nın gitmesini istemiyorum ya :S.lucescu adı dolaşıyor nette geleceğine inanmıyorum ama tam lucescu nun kullanabilceği bir adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çok genel bir cümle kurup gideceğim. doğduğumdan beri cimbomluyum, fanatik değilim ama sevgim büyüktür. babam da cimbomlu. kanser olmaya hiç bu kadar yaklaşmamıştık.. ömrümüzü yedin cimbom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 geçmişle yaşanmaz beyler, silkinin ve kendinize gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 hadi yine iyisiniz kümede kaldınız bucayı biz yenince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 arda 15 milyon mu? şu haliyle özeri keser yedek kulübesinde arda. puhahah. ath madridmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Arda olmasa milli takımın hali ortada...Gs'ye değinmiyorum bile, top oynamasını bilen başka adam yok çünkü... Arda eğer bugün kıçıkırık Hırvat Liginde Bosna Liginde olsaydı Macar Liginde olsaydı çoktan okutulmuştu 15 milyona.... Galatasaray veya milli maçları izleyen biri rahatça Arda'nın takımın en yetenekli futbolcusu olduğunu anlar..Yaşı da çok küçük olmasa da sınırda artık diyelim, bu sene gitti gitti... Neden olmasın Atletico Madrid ben anlamadım...Mehmet Topal 3-4 senede Çanakkale Dardanel'den Valencia'ya gidip çatır çatır oynuyor da Arda niye gidemesin Atletico'ya... 15 milyon olup olmaması da Türklere olan haklı önyargıdandır...Gidipte başarılı olan Türk oyuncu az olduğunundan kulüpler riske girmek istemeyebilir, ama Arda'nın yapabileceğini düşünüyorum ben, diğerlerine göre daha akıllı çünkü.. Öbür mesajına baktım da Ghostcrawler'a cevap vermeye bile değmezmiş yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ghostcrawler said: arda 15 milyon mu? şu haliyle özeri keser yedek kulübesinde arda. puhahah. ath madridmiş. allahtan athletico madridin başında futboldan anlayan adamlar var da, bu yukarıdaki bilinçsiz görüşü paylaşmıyorlar. Adamların başkanı bizzat birinci ağızdan "geçen seneden beri takip ediyoruz, mutlaka kadroda görmek istediğimiz bir oyuncu. ancak transfer görüşmesi için sezon sonunu bekleyeceğiz." dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dua edin de arda gitmesin lan. kim kurtaracak bu takimi seneye sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ardanın şu ntvdeki olayı ne tiyatroydu maçta gol attıktan sora gülmeyen adam cem yılmaz olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://twitter.com/#!/mehmet_helvaci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ghostcrawler said: arda 15 milyon mu? şu haliyle özeri keser yedek kulübesinde arda. puhahah. ath madridmiş. bu kim lan ayrıca max 18 yaşında bu arkaadaş ona göre cevap flan verin beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 escape said: Ghostcrawler said: arda 15 milyon mu? şu haliyle özeri keser yedek kulübesinde arda. puhahah. ath madridmiş. bu kim lan ayrıca max 14 yaşında bu arkaadaş ona göre cevap flan verin beyler. düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 mokoko said: bayılıyorum şole adamlara http://alisamiyen.net/showthread.php?6926-Galatasaray%FDm%FDzda-G%F6rmek-%DDstedi%F0iniz-Oyuncular&s=55316b861f7efc998a164713684be027&p=873176&viewfull=1#post873176 gece gündüz fm oynayan nerdlere verilse gs tdliği daha başarılı olurdu bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar