Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 said: İspanya Milli Takım kampına katılmadan önce bir süre Mallorca'da tatil yapacak olan Güiza, Balear Adaları'nın yerel radyosu Onda Cera'ya konuştu. Güiza canlı yayında, "Polise 'Güiza'yı bize ver' diye bağırdıklarını duydum. Hayatımda en çok korktuğum gün oldu. Şampiyonluğu kutlamayı beklerken, bir anda ortalık cehemmene döndü. En çok benden nefret ediyorlardı. Polis otosunun içinde olmasaydım beni öldürürlerdi. Türkiye'de can güvenliğimin olduğunu düşünmüyorum. Bir daha İstanbul'a dönmeyi aklımdan bile geçirmiyorum. Menajerime söyledim bana takım arıyor" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 said: zaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sadece "ARE YOU PLAYER?" diye bağıracaklardı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 BARBAR TÜRKLER OMG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 said: Türkiye'de can güvenliğimin olduğunu düşünmüyorum. bu argüman eskimedi mi hala ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Adam haklı fanatiğin biri bıçaklasa o karambolde kim engelleyecek ? görüntüleri izlerseniz taraftarlar gayet rahatça futbolcuların yanındaydı hiç bir koruma görevliside görmedim tamam iş rage quit e kadar gitmiş de o da bir insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Esas kaleci Onur ölüyodu maçtan sonra. FB taraftarları yanına kadar gitti seni öperiz diye ama maçı 2-2 sandıkları için şakalaştılar korkuttular sadece, adamın yüz ifadesi korkusu resmen inanılmazdı o sırada. O sırada maçın 2-1 bittiğini bilerek gitselerdi hakkaten öpebilirlerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 elesso said: said: zaaa ahaha süpermiş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamothus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 guiza seneye de fenerde kalsin noolur gitmesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 OH BE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 menejerime söyledim bana takım arıyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Guiza'yı kullanamadı Fenerbahçe.. o.O *ellerini başına siper yapar* tamam lan vurmayın AH! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Aslında adam kadar pozisyona girebilen kimse yok TR futbolunda ama sonuç elde edemiyor bi turlu. Yani biraz şansı olsa efsane olurdu turk futbolunda. Ha gene efsane oldu ama maymun efsanesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 said: En çok benden nefret ediyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Abso şans mı? :) 10 yaşında çocuk daha çok gol atardı o kadar pozisyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 elesso said: said: ahahhahaha güiza ya türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi golcü adlkfgmjsd keşke gitmeseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 OH NOES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 tamam guiza çok kazma ama tek suclu o adam mı ya ahaha butun senenin intikamını ondan alıcaklardı.kaçması iyi oldu herif 5-6 gol attı ama muhim maçlarda attı hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Adamın çok gol kaçırmış olması haksız olduğunu göstermiyor ama...Türkiye'de can güvenliğimiz yok dendiği zaman kızamıyorum kimseye kusura bakmayın... Dedikleri gibi polis olmasa kimbilir neler olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 GUİZAYI BİZE VER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Sotto said: Adamın çok gol kaçırmış olması haksız olduğunu göstermiyor ama...Türkiye'de can güvenliğimiz yok dendiği zaman kızamıyorum kimseye kusura bakmayın... Dedikleri gibi polis olmasa kimbilir neler olurdu..İtalya'da kalecinin kafasına meşale attı ağların arasından hem de. Türkiye değil olay, thats the futbol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 italyanlar da türk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Red said: tamam guiza çok kazma ama tek suclu o adam mı ya ahaha butun senenin intikamını ondan alıcaklardı.kaçması iyi oldu herif 5-6 gol attı ama muhim maçlarda attı hep hayır bide hatırlarsanız acayip gol kaçırdığı bi dönemin ardından ceza sahası dışından güzel bi gol attı, peygamber ilan ediliyordu resmen ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2010 Silphatos said: italyanlar da türk ahahaha zaten dünyada herkes türk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar