Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 olm Silp savaş çıkıyor sen daha oyun diyosun lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 deus ex 7 dolar steam'de, kaçırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 "Tatar Ramazan" said: olm Silp savaş çıkıyor sen daha oyun diyosun lol koyim savaşa, gerçi askere gitcem önümüzdeki aylarda yl yapmazsam zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Steamworks Dungeon Siege 3 5 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dirt3 bedavaya oyun var =) bütün oyunlarda sağlam indirim var ama en dikkat çekeni bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 stokta yok, 3 tane dirt3'ü 5 tlye koyup beleşe reklam yapıyolar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bence ellerinde kalan ekran kartlarının oyunlarını kakaladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 avp 3$, la noire 3.75$ steam'de şu an. la noire'ı alsam mı (aldım gitti) bilmiyorum ama avp'yi kaçırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 avpyi dün oynayama başladım ben de hem sp hem de mp beklediğimden iyi çıktı direkt alın 3 dolara bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ne kadar iyi avp? hiç saracakmış gibi görünymüyor. Single'ını neyle kıyaslarsınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 LA Noire her ne kadar elestiriler alsada 3.75 i kat kat hak ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 3er dolara AVP ve LA Noire çok iyi fiyat Civ5'in yeni DLCsi ve Crusader Kings2'nin müslim DLCsi indirime girer mi acep Steamin yaz indiriminde? Bi de ne zaman bu yaz indirimi yahu Temmuz geldi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 avp'yi ilk çıktığında oynamıştım beklentilerin üzerinde bir oyun. diğer film oyunlarından 2-3 gömlek üstün. en azından 3 doların hakkını fazlasıyla verir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 la noire cok cok iyi bir oyun bence,3.75 fiyat bedava bildigin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Çok çok iyi bir oyun değil kesinlikle ama 3$ iyi fiyat. Aldım ikisini de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 la noire dlc önemli mi çok? LathspeLL said: ne kadar iyi avp? hiç saracakmış gibi görünymüyor. Single'ını neyle kıyaslarsınız? valla marine ile bitirmeye yakınım diğerlerini oynamadım daha ama senaryo çok dehşet olmasa da atmosfer ve grafikler güzel geldi baya spde, ama benim beklentilerim baya bi düşük bu tür fpslerden, duke'ün singleını 2 kere bitirip saatlerce online olarak oynadım yani :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 LathspeLL said: ne kadar iyi avp? hiç saracakmış gibi görünymüyor. Single'ını neyle kıyaslarsınız? eski avp'lerle. her oynanış modu birbirinden gayet farklı, sadece marine klasik shooter şeklinde. 30 saat single-play vardır herhalde toplamda. multisi de üç buçuk attırabilen gördüğüm yegane oyun. http://www.youtube.com/watch?v=6kmTNObny3k http://www.youtube.com/watch?v=UIVOJai44JY bu sahneleri yaşamak istiyorsan 3$ bas direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 AVP'yle ilgili en büyük sıkıntım klasik konsol oyunlarından gelme fps'lerde olan FOV ayarlayamama sorunu. onun harici atmosfer falan güzel yani gayet. hatta geçenlerde Alien quadrilogy izleyip sonra prometheusa gidip bi de üstüne AVP oynadım, komple senaryoyu bitirdim falan güzel oldu. Sarıyo yani. 3 dolar gayet iyi fiyat kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ABD'de olanlar için IL-2 Cliffs of Dover ,amazonda 12.46 $ ve 25 doların üstünde ''Free super saving shipping = beleş kargo '' uygulaması var bu üründe. http://www.amazon.com/IL-2-Sturmovik-Cliffs-Dover-Pc/dp/B004L5SJ4Y/ref=cm_cr_pr_product_ Rusçular bile 20$ satıyor keyi , olurda alacakk olursanız iki tane alın (yada üstü ) üstüne 9 centlik bir şey ekleyin kargoyu beleşe getirin keyin birini ben alırım :) EK :Oyun elbette steamworks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 la noire'nin tarzı nasıl. aksiyondan ziyade ipucu peşinde koşuyoruz orası tamam ama sağı solu gezip ipuçlarını tamamlayınca otomatik olarak çözüyor mu olayı yoksa bütün ipuçlarını fln bulsak bile kafa patlatmamız gerekiyor mu? sadece sağı solu aramaksa pek sarmaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 İpuçlarını okuyup kafa patlatman gerekiyor, dikkatli değilsen yeterince iyi sonuçla bitiremiyorsun eventleri. Ha öyle aman aman puzzle değil ama okuduğunu anlaman lazım işte. Yalnız 3 dolar LA Noire kalitesinde bi oyun için baya iyi fiyat. Son humble bundledan sonra hepsini bitirene kadar daha da oyun almam demiştim ama şu bi kenarda dursun, oyunsuz kalınca bitirmeye değer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Steamworks Just Cause 2 3.74$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu da alınır şimdi ya pff. damlaya damlaya göl oluyor resmen. =) la noire ile takas isteyen var mı? hiç üye olasım yok siteye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 metro 2033 indirimi olursa haber edin ya bi alamadım onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Steamworks Deus Ex Human Revolution 7.5 dolar Steam indirimini kaçıran varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar