Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16/05/2010 TSL FENERBAHÇE-TRABZONSPOR

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@galvatron,
bunu diyenler rijkaard'ı kovmayı düşünüyor 3-5 hafta önce.
aldıkları oyuncuların yarısı geri gidiyor, tkaım iskeleti baştan kurulacak. arda gidecek, topal gitti, leo franco geldi 1400 yaşında, gönderildi. gio dönecek, jo gitti. ayhan, servet ve baros gitmek istiyor, kewell ın durumu belli değil. evet galatasaray'ın geleceği çok belliymiş.
uefa gelmiş, defenseless kaldım.

fenerbahçe, bu ülkenin, en büyük kulübü.
lig büyüklüğü değil, kupa büyüklüğü değil.
daha iyi tezahürat çıkarmıyoruz.
en çok kupayı biz almadık.
şike vermiyoruz.
ittifak kurmuyoruz başka takımlara karşı.

hep diyorum ya, fenerbahçe, galatasaray uefa'yı aldığı zaman bile konuşulan takımdı bu ülkede.

siz böyle davrandıkça da öyle olmaya devam edecek.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

2 voleybol kupası almışız.
baskette bayanları almışız erkeklerde finaldeyiz
futbolda final oynamışız kupada
ligde kazanırsak şampiyon olacağımız maçta direkten toplarımız dönmüş yığınla net gol pozisyonumuz var. 2 pozisyonu falan var karşı takımın, gol olan pozisyon kişisel bir aptallıkla faul yapılması ardından kalecinin yer tutaması.

övünecek hiçbir haltı olmayanlar da gelmiş bu başlıklarda kendine eğlence arıyor

hf

ikikupayıdabizalıcaz.jpg
üçyılüstüsteşampiyonolucaz.gif
http://img158.imageshack.us/img158/8991/tripgj9.swf
Mesaj tarihi:
kusura bakmayında takımım 3. oldu

fakat şu şekilde iki tane şampiyonluk vericeğimize 3. olmak daha iyidir

bi gs li olarak içim rahat.stadımız acılıyor.
Mesaj tarihi:
gsliler ve bjkliler için yapalım ayınsını seagle;

kadikoydeuefayikaldiracaz.gif
buseneuefakupasibizim.jpg
sampiyonlarligindeustturacikacaz.jpg
golrekorukiracaz.jpg
ulkeyiterkederiz.swf
paflacikariz.html

neyse aman, sıkıldım, çıkmam lazım zaten.

en büyüğüz biz, sizde ancak bizi tartışır durursunuz :)
Mesaj tarihi:
Rewendor said:

Fizban refleks olarak kendini kandırmaya çalışıyorsun tamam da fazla zorlama olmuş son mesajların :)
yok yahu, bu sezonun ortasından beri diyordum zaten takımdan cacık olmaz diye. ittire ittire nereye kadar. memnun değilim ne takımdan, ne yönetimden, ne teknik direktörden ne birşeyden. ama galatasaraylısı beşiktaşlısı, bu kadar kötü sezonlarında bile tek umutları fenerbahçenin onlardan daha yukarıda olmasına rağmen başarısızlıkla 2. bitirmesiyse cidden büyük sorun var. neyse, 16 takım şampiyon oldu; tebrikler. seneye de muhtemelen galatasaray şampiyon olur, galatasaraylılarla beşiktaşlılar sevinir komik olur.
Mesaj tarihi:
Myshkin said:

ligde kazanırsak şampiyon olacağımız maçta direkten toplarımız dönmüş yığınla net gol pozisyonumuz var. 2 pozisyonu falan var karşı takımın, gol olan pozisyon kişisel bir aptallıkla faul yapılması ardından kalecinin yer tutaması.

övünecek hiçbir haltı olmayanlar da gelmiş bu başlıklarda kendine eğlence arıyor

hf

gamova (tu)
Mesaj tarihi:
fizban said:

ben bunu daha önce açıklamıştım da ciddiye alan olmamış.

fenerbahçe o kadar büyük ki, diğer takımlar kendilerini gs'li, bjk'li, ts'li olmakla değil, antifenerbahçeli olmakla açıklıyorlar.
fenerbahçe o kadar büyük ki, türkiye'de oynanan 3 kupanın birini alıyor, birinde final oynuyor, birinde 2. oluyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, 5 ana spor dalında 4 ünde ligi kupayı ne varsa alıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, daima halktan en çok ilgiyi görüyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, kimileri 20,000 kişilik stadı dolduramazken 55,000 kişilik stadda yer bulunamıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, öyle ya da böyle, her sene yarışın içinde kalıyor.
fenerbahçe o kadar büyük ki, yıllık bütçesi birinin borcu kadar, diğerinin de başkana borcu kadar.

düşün yani.

Tam olarak FBlilerin genelinde bulunan bu anlayış yüzünden uyuz oluyorum FB taraftarlarına. Yoksa bi şampiyonlar ligi maçınca her zaman FByi tutmuşumdur mesela. Ama FBlilerin genelinde bulunan şu saçma anlayış fail olsun diye 100. amatör kümeye kadar düşmelerini istiyorum.
Mesaj tarihi:
Silphatos said:

Myshkin said:

hf

gamova (tu)

onu bile ellerinde tutamadılar lol
Mesaj tarihi:
Bir adam ancak bu kadar çok ve boş konuşabilir.

Fenerbahçe'nin diğer takımlarda olmayan bir büyüklüğü var bugün gerçekten 55000 tane sazan taraftar başka hiç bi takımda yok. Hele ki aptal gibi yukardan maç skoru trolleyenlere inanıp da top çevirecek kadar aptal bir takım daha yok dünya üzerinde.

En iyi transferleri biz yapıyoruz vardı ellerinde şimdi bakıyorum Guiza dışında dünya kupasına giden futbolcuları yok. Guiza'da guiza işte.

Size böylesi daha çok yakışıyor,ondan sonra neden kimse bizi sevmiyor. Büyük olduğumuzdan kıskanıyosunuz falan geyikleri. Antipatiksiniz,başarısızsınız ve en kötüsü başarılı olduğunuzu falan zannediyorsunuz.
Mesaj tarihi:
fizban said:

kadikoydeuefayikaldiracaz.gif kadıköyde olmasa da elbet kaldırıldı
buseneuefakupasibizim.jpg alamayanların karın ağrısı
sampiyonlarligindeustturacikacaz.jpg avrupada prenses olanlar söylüyor bunu da sdf
golrekorukiracaz.jpg yapmadığımız şey değil
ulkeyiterkederiz.swf kendimize minik cumhuriyet süprizleri hazırlamaktansa
paflacikariz.html aman siz bize özenmeyin, as kadroyla böyleyken, haliniz nice olur

evet hala güle güle tartışıyoruz hangi kafayla sahaya indiler şampiyonluk rüyasıyla diye ahıhahaasd
Mesaj tarihi:
fizban said:

kadikoydeuefayikaldiracaz.gif
buseneuefakupasibizim.jpg
sampiyonlarligindeustturacikacaz.jpg
golrekorukiracaz.jpg
ulkeyiterkederiz.swf
paflacikariz.html

işte tartışılmıyor, dalga geçiliyor sdf.
Mesaj tarihi:
Olay "Fenerbahçe büyüklüğü" değil...
Bu en büyük nidaları olmasa belki hakikaten dediğiniz gibi bu kadar dalga geçilmeyecek her kesim tarafından..
Ama her fırsatta çıkıp "ben en büyüğüm" dersen,ve dünkü gibi rezil olursan,oturup şikayet de etmeyeceksin herkes fener düşmanı diye bu kadar basit...
Mesaj tarihi:
Sizi tartışmıyoruz, sizle eğleniyoruz; öyle bir fark var. Gelinen noktada tartışılacak bir yeriniz kalmadı çünkü.

Bugün fener sevilmiyorsa, bu başarılı olduğu için değil tekrar edelim, antipatik olduğu içindir.

Çünkü oyuncularınız rakip takımları aşağılar, taraftarınız, şerefsiz, karaktersiz, ibne... gibi lakaplar takar diğer takımların taraftarlarına.

Sizin rakibinizin yendiği her maç satılmıştır; siz bileğinizin hakkıyla kazanırsınız, hakem hatasıyla, savunmaya kapanan takıma gol atamayarak kaybedersiniz.

Siz hiç bir başarınız olmasa da nasıl başarıyorsanız hep en büyüksünüzdür.
.
.
.

Bu böyle uzar gider.

Bugün bu psikoloji size medya ve kendi takımınız tarafından öyle güzel dayatılıyor ki... Lütfen uyanın.

Bugün fenerbahçenin futbol takımının kendisini en büyük olarak görme nedeni galatasarayı yeniyor olması. Daha fazlası değil.
Yoksa yurtdışında Galatasaray'dan Türkiye'nin en büyük kulübü olarak bahsediliyor. (bkz. yabancı gazeteler) Bunun nedeni de galatasarayı sevmeleri değil, basitçe yurtdışındaki yeri/aldığı kupalar/başarılar.

Allahaşkına bugün sorsalar neden en büyüğüz diyorsunuz diye, elle tutulur bir başarı/neden olarak neyi sayacaksınız. Galatasaray'ı 6-0 yenmenizi mi?

Dipnot: Burası futbol bölümü ve dalga geçtiğimiz takım fenerbahçe futbol kulübü, gelip burda yağlı güreş başarılarınızı vs. yazmayın. Nitekim galatasaray'ın da diğer dallarda sebil gibi başarısı, şampiyonluğu (dünya şampiyonluğu) var, sadece ne zaman futbol takımı başarısız olsa ön plana onlar çıkartılmıyor ya da hürriyette boy boy fotoları basılmıyor.
  • Yeni Oluştur...