Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 kasmadığı belli zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 film o kadar kötü ki... 3 falan notum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 100 üstünden 3 heralde di mi? o kadar kötü çünkü gerçekten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2011 100 yine iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Baggio said: Zaten yapılmış olan şeyleri taklit edip "ölmeden son bir vole vurayım lan" demek ne zamandır nostalji oldu? Bir de E.T. örneğini verip duruyorsunuz yani, self fail. O zamanlar E.T. gibi bir şaheseri yapmak ne kadar süper bir başarıysa, 2011'de şu kadar klişe bir şey çekmek de o kadar başarısız. Çerezlik, olağan bir film. Neden böyle bir film yapmış ki adam ? Neden ???????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Çok fazla yorum dönmüş, genelde çerezlik bir sürü film izlerim, normalde yorum yazmam ama sırf böyle über filmmiş gibi yazilan yorumlara istinaden yazayim dedim.Tamam çekim, efektler oyunculuk vs. iyi olabilir ama bence en önemli şey filmin sürükleyicili ve filmin kopmadan heycanla izleyebilmek. Ben bu filmde onu bulamadım, resmen atlıya atlıya izledim bazı yerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Laflarımıza dikkat edelim bence, beğenmediysek saçmalıyoruz abi unutmayın. LathspeLL said: Açıkça söyleyeyim bundan 3-4 sene önce filmler hakkında yorumlara değer verdiğim bir yerdi burası, artık "ne saçmaladılar bu sefer artık" diye gelip bakıyorum. O derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Ya J.J. görünce aklıma hep J.J. Okocha geliyor. Ciddiye alamıyorum bu Abrams'ı ben nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Hee fanboy, rottenT'de fresh %82, imdb'de 7.6 ki dediğim kategoriye giriyor. Ama patide 3-4 ve ben Fanboy'um :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 imdbde 7+ alıp da beğenmediğin elli tane film vardır en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Sırf imdb'yi yorumlayabilirsin aradan, rottentomatoes'uda yorumlar? Diğer bütün sitelere, incelemelere bak? E.T. ile büyüyen gençlik filmi sevdi normal olarak. Amerikan sinema kültürü olan zaten seviyor. 80'lerde 90'ların başında oturup hollywood sinemasıyla büyülenen çocuklar seviyor yani bildiğin. Sezercikle büyüyen Türk tayfası beğenmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Alakası yok sezercikle falan. Film bildiğin kötü. Bilim kurgu hastasıyım bana göre biraz bile iyi olsa iyidir şu kıtlıkta ama kötüydü film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 LathspeLL said: Sırf imdb'yi yorumlayabilirsin aradan, rottentomatoes'uda yorumlar? Diğer bütün sitelere, incelemelere bak? E.T. ile büyüyen gençlik filmi sevdi normal olarak. Amerikan sinema kültürü olan zaten seviyor. 80'lerde 90'ların başında oturup hollywood sinemasıyla büyülenen çocuklar seviyor yani bildiğin. Sezercikle büyüyen Türk tayfası beğenmiyor. E.T.le büyüyen ve amerikan sinema kültürü olan 80lerde 90larda hollywood sinemasını izleyen gençlik olarak ben beğenmedim filmi. Komik genellemelerle kendinizi övmeye çalışmayın satır aralarında. Kendi düşük seçiciliğinizi elitistlik haline getirmeyin. Beğendiyseniz ne güzel, eğlenmişsiniz. film konusunda seçici değilmişsiniz işte. Ama tutup da "elitler beğendi" demek komik. Eğer illa o tür seçicilik yaparsak, ET'le 80ler 90lar sinemasıyla büyümüş gençlik alışık olduğu ve bu filmin onların yanına bile yaklaşamayacağını düşündüğü için sevmedi, ama sezercikle büyüyenler daha iyisini zaten görmediği için beğendi diyerek tam tersi şekline çevirebiliriz o komik iddiayı. O yüzden gerek yok bu saçma genellemelere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ben elitistlik yapmıyorum. 80'lerde E.T. ile büyüyen adam şimdi elit mi? Geek. Benim tepkim filmi beğenip beğenmemekle değil, burada ki shit storm. "Filmi beğenmedim, bana göre değil" diyenlere lafım yok, "bok gibi film ya bu" derlerse yazarım ben yazımı afedersin. Film tabiki herkese göre değil ama film kötü de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ya tabi kötü film var beğenilmeyen film var adjustmen bureau ya tırt diyip 2 puan verenleri gördüm ben izlediğimde direk 8 verdim baya beğendim filmi böyle masalsı gibi çok hoş filmdi bu filmin beğenilmemesinin sebebi hali hazırda ztn et varken böyle bir film saçma kaçmış bana göre cloverfield çok iyi filmdi misal.ama bu direk çakma e.t skyline filmini yerden yere vurdular mesela.ben gayet beğendim.son 5 dakkası hariç ortalama üstü filmdi gayet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 red harbiden film, oyun, dizi konusunda çok zevksizsin be. bi liste yapta bilelim :p ona göre neyi izleriz neyi oynarız önyargı önemlidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ahahah ben sıkıcı filmleri dizileri severim ciddi iyi ki red dead redempitona laf ettik ya sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 lol lathsipel ben sadece ve sadece film sitelerindeki puanların kesinlik taşımadığı yönünde laf etmiştim amma bozulmuşsun. filmi daha izlemedim ki fikir belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2011 diger baslikta yazmistim, burdada yaziyim, 3/10. clovefield miydi neydi cok cok daha iyiydi, ona benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar