Masticore Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Ne demek efendim hype yapmak görevimiz ._. Bu arada kızlar bunu cok seviyor (ben sevemedim) 1 Million'dan sonra bunun takıntılısı cok. 1Mv2 konmalıymış parfumun adı. http://www.mazarine.com/wp-content/uploads/2013/07/2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Masticore said: Dworgian said: @horace: zevk sahibi? parfümde? elitist olmak amaçlı kendine uymayan ama unique parfüm mü almak lazım illa? popüler parfümleri beğenince zevksiz mi olunuyor. kafa güzelmiş abi cidden ha edit; bir de parfümü deneyebilmek gerekiyor. bana tr dahilinde "creed green irish tweed" deneyebileceğimiz mağaza gösterirsen sevinirim mesela. denemeden sırf tavsiye ile internetten fln parfüm almak da salaklığın daniskası olur bence. Bir kaç yer var istanbul'da oturuyorsan.Harvey Nichols'da denemiştim ben. Kokusu cok güzel,fresh ama abi 3-4 saatte gidiyor. Virgin island water denedim o cok kötüydü mesela. (Yıllar yılı yaz icin coconut note'li parfum aramışımdır virgin island beni hüsrana uğrattı) Bir parfümün kalıcılığı ve farkediciliği benim için önemli. Kış için yıllar yılı terre d'hermes kullandım (artık kullanmıyorum baydı her yerde koklamaktan) bunun yerine hiç birşey koyamadım taaki interlude'a kadar. Interlude'um yok ama tester'i üstüme bir kez sıkmam yetti. Dubai'ye fln. yolum düşerse alıcam , burada cok pahalı. valla ben o kadar derin araştırmıyorum açıkçası. kokluyorum, deniyorum, duruyorsa ve güzel kokuyorsa ok zaten benim için. ama harvey nichols da denerdim şunu önceden yazaydın :) mart tan beri ankaradayım zira. gerçi burada da var galba hn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Channel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Geçen yaz 20 ye yakın parfüm denemiştim. Blackays ın dediklerinin hepsini not almıştım ama onlardan pek beğendiğim çıkmadı. Ben klasik seviyorum galiba. Bi kaç hediye gelen var bi tane de kendim almıştım. Kendi tercihim armani code black. Bvlgari aqva yı da sevviyorum. Hediyeler cartier, issey miyake, emporio armani IL falan bi iki tane daha var çok kullanmadığım. Emporio da güzel. Cartier yazın güzel oluyor, limon falanlı bi koku ferah oluyor. Miyake fazla bayıyor beni. Üstümde ne kadar durduğunu anlayamıyorum hiç birinin. Bi de cerutti 1881 i beğeniyorum ama bu kadar parfüm varken almadım onu asdfa. Invictus ve spice bomb u denedim özellikle çok süper revaçta falan denmişti ikisini de beğenmedim. Spice bomb hakkaten spice bomb. Yani çok nadir olur bence sevenini bulmak, o da tam sever heralde. Invictusu fazla tatlı diye hatırlıyorum ama yanılıyor olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Masticore said: Ne demek efendim hype yapmak görevimiz ._. Bu arada kızlar bunu cok seviyor (ben sevemedim) 1 Million'dan sonra bunun takıntılısı cok. 1Mv2 konmalıymış parfumun adı. http://www.mazarine.com/wp-content/uploads/2013/07/2.jpg abi aynen klasik bir paco raban kokusu da ondan. -ucuz -kalıcı ve farkedilirliği acaip yüksek -koku nisbeten güzel nasıl oldugunu merak eden çıkıp kalabalık bi sokağı koklasın. 1den çok duyarsanız aha o invictus işte :d ben koku önereyim bi tane. param olmadıgından alamadım. 100'lüğü 380 tl. edp. çok çok başarılı. http://fimgs.net/images/perfume/nd.26358.jpg zengin olan gidip denesin. ama öyle iki üfleyip koklamakla anlaşılmaz. sıktırın testerı sonra çıkın gidin. 2-3 saat sonra falan oturuyor koku. bayadır bu kadar başarılı kokuya denk gelmedim. deriye fln sıkarsanız 1-2 gün duruyor zaten. öneririm ısrarla bu kokuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 şu 3'ünü severek kullanıyorum; Bvlgari Aqva Davidoff the Game Ed Hardy Skulls & Roses bu listedekileri de denicem bi ara; Pure Malt Thierry Mugler Avant Garde Lanvin Grey Flannel Geoffrey Beene Pino Silvestre Original Bleu de Chanel Creed Aventus Midnight in Paris Van Cleef & Arpels Ocean Wet Wood DSquared Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Creed - Aventus kullaniyorum, kadin erkek farketmeksizin ACAIP GUZEL KOKUYORSUN ALO gibi yorumlar aliyorum. Timsah avcisi ayakkabisi giymeyen arkadaslara tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 http://magazin.flaconi.de/wp-content/uploads/2014/07/main1-paco-rabanne-one-million-dollar.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 xaty said: şu 3'ünü severek kullanıyorum; Davidoff the Game bunun kalıcılığı / farkedilirliği hakkında ne diyebilirsin? denedim bilekte. kokusu baya hoşuma gitti ama sanki çabuk uçtu. ama sıkan kadın da biraz havadan sıkmıştı. sonra intensini denedim. kadın başka bişey mi sıktı ne yaptı bambaşka bi koku gibiydi. bilemedim hiç o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 doğduğumdan beri aynı parfümü kullanıyorum ve çok memnunum... Hem eski bir koku olması hemde yıllar içerisinde üzerime sinmesi.. hemde kızların bir çoğunun babasının geçmişinde kullanmış olması acayip crit vuruyor "now who is your daddy now" gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 babasi bunlardan biri kokmayan yoktur aranizda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 ne kullanıyosun noyan markayı da söyleyeydin fahrenheit falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 şunu da ekle listeye, http://www.dilaykozmetik.com/ProductImages/89871/small/first-class-klasik-edt-100ml-erkek-parfumu-.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Xaenin said: Creed - Aventus kullaniyorum, kadin erkek farketmeksizin ACAIP GUZEL KOKUYORSUN ALO gibi yorumlar aliyorum. Timsah avcisi ayakkabisi giymeyen arkadaslara tavsiye ederim. Bin liradan pahalı bu, e güzel kokma birde anasını satayım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Black-ice said: ne kullanıyosun noyan markayı da söyleyeydin fahrenheit falan mı Oldspicetir kesin daddyissues resmi sponsoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Koku, kiyafet, ayakkabi onemli abi verilir parasi neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2015 asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tom ford, oud wood Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Black-ice said: xaty said: şu 3'ünü severek kullanıyorum; Davidoff the Game bunun kalıcılığı / farkedilirliği hakkında ne diyebilirsin? denedim bilekte. kokusu baya hoşuma gitti ama sanki çabuk uçtu. ama sıkan kadın da biraz havadan sıkmıştı. sonra intensini denedim. kadın başka bişey mi sıktı ne yaptı bambaşka bi koku gibiydi. bilemedim hiç o yüzden. intense'i denemedim, kağıt üstünde benzer gözüküyor aslında kalıcılığı ortalamanın üzerinde (4/5 derim), çok yayılan bir koku olduğunu söyleyemem (uzun süre sonrası için) ama yakın mesafede fark edilir derecede kalıyor uzunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 dana22 said: babasi bunlardan biri kokmayan yoktur aranizda.. Erkeğin Özü tabikide ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 tom fordun dikdörtgen serisi, creedler falan. valla herkes zengin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 kadın parfümü baya bir denemiştim ben satma amaçlı üniversite de iken. ama erkek konusunda içimizde öküz ve popülist bir yaklaşım var. Angel erkek için, wish kadın için en sevdiklerim idi. Ama angel artık çok baydı hüso emmi bile kullanabiliyor şu dolma parfümcüler sağolsun. Şimdilik lacoste red en çok kendime yakıştırdığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Angel mi http://static.fjcdn.com/gifs/Abandon_117eee_1901834.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 212 davidoff - the game ck - euphoria ha bir dönem de yoğun olarak diesel fuel kullanmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Son 2 senedir homme sport kullaniyorum. Cok memnunum. Hafif ama guzel ve kalici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar