nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Nistelrooy koşarken forması dalgalanırdı hacı ne diyosun sen :D Hani işte tam forvet oluyo o, o da oynar büyük takımlarda da bu devirde hem yavaş hem hantalsan büyük takımlarda forvette şans bulman çok zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Ama işte pivot santrafor manu da tutmadı diye odun damgası biraz ağır. sisteme ayak uyduramayan odun değildir. onu demek istiyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Odun derken yavaş ve hantal olmasından dolayı odun dedim. Topa iyi vuran odun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 beyzbol sopası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 ahah :D Doruk mesaj kutun doluymuş cevap atamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 sinad said: CthuLhu said: e abi yabancı ? 6+2+2 oldu kadroda 8 takımda da 2 bulunabiliyor artıkbeşiktaşta 11 yabancı yok muydu ki ben mi yanlış biliyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2010 11 yabancı varda bir çoğu gidicek zaten açılıcak kontenjan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 beşiktaş hilberti borsaya bildirmiş hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 yahu beşiktaş da herşeyi borsaya bildiriyor. yahu bütün süreçler mi böyle işliyor yoksa ben mi sadece beşikktaşın borsaya bildirimlerine denk geliyorum habire? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Şirket yapısı gereği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Ne aptalca şirket yapımız var o zaman, her görüştüğümüz adamı bildirmek zorundamıyız? Hem boşu boşuna olay oluyor hemde salak gibi diğer takımlara aha bak ben şimdi bunu alacağım diye işaret ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 şirketi halka açtığı için şirket hisselerindeki artış veya düşüşü etkileyebilecek her detayı bildirmek zorunda hissedarların hakkının yenmemesi ve bilinçli karar verebilmeleri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 İyide ben şimdi bu adamla görüşüyorum desek, sırf pislik olsun diye aziz gidip fiyat yükseltmezmi mesela? Sanki şirketler en küçük detaylarına kadar bildiriyorda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 şeffaflık yasası dolayısıyla bildirmemesi suç. Şöyle düşün, ikimizin de hissesi var ben kulüpteyim sen değilsin. Borsaya bildirmedi, ben kulüpte olduğum için çok iyi bi adamla anlaşıldığını duydum hemen senin hisseni satın alıyorum. Sonra transfer duyrulunca hisseler tavan yapıyor, sen boş yere ucuza hisseni satmışken benim hisseler değerleniyor beleş kara geçmiş oluyorum. "insider info" olayı işte, bayağı sağlam suç borsada. O yüzden herhangi bir şey temellendiği anda anında borsaya bildirilmek zorunda ki herkes aynı anda duysun. Ha takım yönetimine dezavantaj tabii orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2010 spk uluslararası alanda bir işe yaramıyor tabi ama, sırf fiyat arttırmak için piyasayla oynama amaçlı, manipulasyon hareketleri de yasak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Mihajlovic fiorentinaya imza atmış. Benitez interin yeni teknik direktörü diyebiliriz artık, yine de bir ihtimal capello yıllık 12,5 milyon euroluk kontratı o kariyerin üstüne ingiltere patlarsa yırtıp intere gidebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Darksun said: Ne aptalca şirket yapımız var o zaman, her görüştüğümüz adamı bildirmek zorundamıyız? Hem boşu boşuna olay oluyor hemde salak gibi diğer takımlara aha bak ben şimdi bunu alacağım diye işaret ediyoruz. Şirketleri halka açıp milyonlarca TL kaynak bulmak istiyorsa bunlari goze alacak futbol AS lerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Bu bana seba döneminde vergi verip enayi durumuna düşen tek klüp oluşumuzu hatırlattı nedense =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2010 forzada quaresma bjk demiş admin aykanmış galiba ismi.Arkadaş facede durumunda yazmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Üsttekinin ne dediğini anlayan? Bi zahmet çeviriverseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hakkaten ben de her yeni mesaj gelmiş mi diye başlığı açtığımda o cümleyle karşılaşıp mindfuck yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 "aykan adlı bi admin quaresma bjkde demiş, dartanyan da bunu facebooktaki bi arkadaşının status update kısmından öğrenmiş." gibi anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Quadrophenia said: Darksun said: Ne aptalca şirket yapımız var o zaman, her görüştüğümüz adamı bildirmek zorundamıyız? Hem boşu boşuna olay oluyor hemde salak gibi diğer takımlara aha bak ben şimdi bunu alacağım diye işaret ediyoruz. Şirketleri halka açıp milyonlarca TL kaynak bulmak istiyorsa bunlari goze alacak futbol AS lerimiz. Galatasaray ve Fenerbahçe de halka açık, hisse yükseltiyor Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 hahahahaha ben de anlamadım ne yazdığımı :D ancak çevirebildim türkçeye. Bi arkadaş facete durumunda ''quaresma bjk'de yazmış'' bu haberin kaynağı da forzabesiktaşın admini Aykanmış... Bu haberin acaba aslı var mıdır diye yazmıştım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2010 grellayı almışız.neil iyi çıktı diye avustralyadan gidiyoruz bakalım dediğim gibi neill gibi iki tane daha adam bulsak tamamdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar