mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa nın dediği gibi sorunlu bir ailenin temiz bir sayfa açma hikayesini pre-historic olarak izleyecez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 dasaaa said: diziyi izleyince bu saçmalığın kendi içinde mantıklı bi açıklamasını yapıcaklar. büyük ihtimalle "patron dinozorları çok seviyor" gibi salak bişi demeyceklerdir. ya da "avatar'ı görünce biz de ormanlı bi film yapalım şakir diye özendi. Jurassic park da bizde olduğu için para gitmesin dedik. pis yavıdiler çok pinti oluyor yahu. dinozorların oyuncağı ile sağlam para kaldırır bu çakal" diyeceklerini de sanmıyorum. evet muhtemelen "içinde insan olan bi yere gidersek onlarla etkileşip tarihin akışını değiştiririz paradox olmasın insan öncesine gidelim" falan gibi bişi diyecekler. Ama "ailecek zamanda geri gittik, bakalım kahramanlarımız bu durumdan nasıl kurtulacak" tarzı dizi pek iç açıcı gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 bi saatten sonra sıkar yau ya dinazordan ya yanardağdan kaçacaklar, başka nasıl heyecanlar eklerler ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Babalari eve gider. Magaradaki entrikadan cikar en az 3 bölüm. Bi ton dinozor var. Her bölümde daha bi güclüsünü keserler fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2011 öle bişi olursa da geçmişe giderseniz madagaskar'a gidin doğrudan bi de java adasına.. bu ikisi o kadar uzun süre forever alone kalmışki ada üstündeki heyvanlar kendilerine has.. yemek de yok fazla. gergedanlar falan bile dwarf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bu adam pacificte dersini almadı mı? yapmasın artık dizi falan. hatta war of the worlds den sonra filmde çekmesin. yatsın uyusun lan kaç yaşına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 trailer ve konu itibari ile fikrim uzay macerası 2100 (ailecek sevişiyoruz konsepti) avatar (ormanlık antin kuntin askeri bolge) star gate (gecit olayı geçmişe gidiş vs) lost (kesin fantastik 2 de detay eklerler, "not only reptiles" cümlesinin meali bu bence) karması dandik bir dizi. harcanılan paraya yazık. steven spielberg holywood'un en abartılan yapımcı / yönetmeni zaten bence. senaryo yazıp yapım ve yönetimi daha yetenekli insanlara vermesi gerekiodu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Film olarak olsa belki izlenir de dizi olarak bayar bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Jurassic Park dizi mi olmuş sonuçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 eeet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 scorch said: ... steven spielberg holywood'un en abartılan yapımcı / yönetmeni zaten bence. senaryo yazıp yapım ve yönetimi daha yetenekli insanlara vermesi gerekiodu hep. bunu diyen insan olamaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Dragonutopia said: banami ole geliyor yoksa bildigin avatar uzantisimi bu film.. aynen katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Rewendor said: scorch said: ... steven spielberg holywood'un en abartılan yapımcı / yönetmeni zaten bence. senaryo yazıp yapım ve yönetimi daha yetenekli insanlara vermesi gerekiodu hep. bunu diyen insan olamaz :( niye abi gayet de öyle, spielberg orjinal fikirler cıkartmıs olabilir, bu tamami ile senarist ekibine girebilecek konular, bak hocu benim böle fikrim var dinazorlar gelsin falan adada beslesinler süper ortam olsun sonra kaçsınlar bunlar insanları yesinler desin spielberg sonra versinler adam gibi bi yönetmene daha güzel seyler cıkacağından adım gibi eminim. en azından her filmde bi tane götten bacaklı ufak cocugu kahraman yapmaya calismazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 şipilbörgün o kahramanları aşırı klişe ve aşırı tahmin edilir evet. ama adam iyiydi zamanında. bu zaman için eski kaldı biraz. şimdiki yönetmenlerin temposu ve yaklaşımı daha bi farklı. haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 dediğim o ana fikri versin yine vermesin demiyorum. ama hobi olarak yapsın sdfasd yönetmenlik ve yapımcılık işinde kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 bence uwe amcamız bile steven'i tokatlar. o kadar kötü artık. allah spielberg'in belasını versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2011 Yıllar önce,julassic park ilk çıktığı zamanlarda Dinazor dergileri vardı. Çocukken çok sever alırdım ve genelde bu dergilerin yanında çizgi roman ekler verilirdi yine dinazorlarla ilgili. Bunlardan birinin konusundan bayaa ektilenmiştim hatta post apocalyptic sevdam bundan çıkmış bile olabilir. Bu çizgi romanında konusu hemen hemen benzerdi: Aşırı nüfus,tükenmiş kaynaklar, son kaynaklar için savaşan ülkeler... Çizgi romanın geçtiği şehir veya artık ülke diyelim,sorunun çözümünü 6 ay geleceğe gitmek olduğunu düşünüyordu ama neden öyleydi hatırlamıyorum neyse sonra çinli abiler mekanı basıyordu böylece zaman dairesini acilen çalıştırıyorlardı,haliyle bir hata oluyordu ve herifler dinazorlar çağında buluyorlardı kendilerini... Bu konuda bana onu hatırlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 o dinazor dergilerinin yanında maket için parçalar verirlerdi. etrafımda o maketi tamamlayan tek çocuk bendim. ilk ve son maketim olmuştu gerçi fsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 gelene kadar benzer bi dizi olan outcasts'ı izleyin.. bbc'den ve 2.bölümünde. sadece 1i izledim. dünya savaştan geberir -sanırım- goldilock zone içinde olan, yani yerleşilebilecek bi gezegen bulur insanlar. oraya giderler. ingiliz hustle, spooks vs tayfası var tabii bbc dizisi olunca. bi de bsg'den apollo var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 karanlıkta parlayan fosforlu trex hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 onun kafası duruyo bende hala parlıyor, spielberg wowa başladıktan sora bozmuş diyorlar bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2011 dinazorlar dergisiydi adı da dimi :P ben bi jp cizgi romanını verdiğini hatırlıyorum o geleceğe gitmeye calisirken dinazorlara cagina dönmesi olayını hatırlamıorum walla. bende zor zar toparlamistim dinazoru ama tam kuyruğunun en ucundaki kaplama eksikti, o hafta dergi gelmemişti bayiye kuyruğunun ucu iskelet seklindeydi treximin asdfsdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sJBIAVHLIcw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 jp değil lost world veriyordu (zamanda seyahat felan dediğin arthur conan doyle'un kitabı) yani o olması lazım o çizgi romanın. ilkokuldayken okurdum, başlığını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 ne zmn çıkıyo bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar