Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terra Nova (2011) - Fox

blazkowicz

Öne çıkan mesajlar

dasaaa said:

diziyi izleyince bu saçmalığın kendi içinde mantıklı bi açıklamasını yapıcaklar.

büyük ihtimalle "patron dinozorları çok seviyor" gibi salak bişi demeyceklerdir.
ya da "avatar'ı görünce biz de ormanlı bi film yapalım şakir diye özendi. Jurassic park da bizde olduğu için para gitmesin dedik. pis yavıdiler çok pinti oluyor yahu. dinozorların oyuncağı ile sağlam para kaldırır bu çakal" diyeceklerini de sanmıyorum.

evet

muhtemelen "içinde insan olan bi yere gidersek onlarla etkileşip tarihin akışını değiştiririz paradox olmasın insan öncesine gidelim" falan gibi bişi diyecekler.

Ama "ailecek zamanda geri gittik, bakalım kahramanlarımız bu durumdan nasıl kurtulacak" tarzı dizi pek iç açıcı gelmedi.
Sosyal ağlarda paylaş

trailer ve konu itibari ile fikrim

uzay macerası 2100 (ailecek sevişiyoruz konsepti)
avatar (ormanlık antin kuntin askeri bolge)
star gate (gecit olayı geçmişe gidiş vs)
lost (kesin fantastik 2 de detay eklerler, "not only reptiles" cümlesinin meali bu bence)

karması dandik bir dizi. harcanılan paraya yazık. steven spielberg holywood'un en abartılan yapımcı / yönetmeni zaten bence. senaryo yazıp
yapım ve yönetimi daha yetenekli insanlara vermesi gerekiodu hep.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

scorch said:

... steven spielberg holywood'un en abartılan yapımcı / yönetmeni zaten bence. senaryo yazıp
yapım ve yönetimi daha yetenekli insanlara vermesi gerekiodu hep.

bunu diyen insan olamaz :(

niye abi gayet de öyle, spielberg orjinal fikirler cıkartmıs olabilir, bu tamami ile senarist ekibine girebilecek konular, bak hocu benim böle fikrim var dinazorlar gelsin falan adada beslesinler süper ortam olsun sonra kaçsınlar bunlar insanları yesinler desin spielberg sonra versinler adam gibi bi yönetmene daha güzel seyler cıkacağından adım gibi eminim.
en azından her filmde bi tane götten bacaklı ufak cocugu kahraman yapmaya calismazlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Yıllar önce,julassic park ilk çıktığı zamanlarda Dinazor dergileri vardı. Çocukken çok sever alırdım ve genelde bu dergilerin yanında çizgi roman ekler verilirdi yine dinazorlarla ilgili. Bunlardan birinin konusundan bayaa ektilenmiştim hatta post apocalyptic sevdam bundan çıkmış bile olabilir. Bu çizgi romanında konusu hemen hemen benzerdi: Aşırı nüfus,tükenmiş kaynaklar, son kaynaklar için savaşan ülkeler... Çizgi romanın geçtiği şehir veya artık ülke diyelim,sorunun çözümünü 6 ay geleceğe gitmek olduğunu düşünüyordu ama neden öyleydi hatırlamıyorum neyse sonra çinli abiler mekanı basıyordu böylece zaman dairesini acilen çalıştırıyorlardı,haliyle bir hata oluyordu ve herifler dinazorlar çağında buluyorlardı kendilerini... Bu konuda bana onu hatırlattı
Sosyal ağlarda paylaş

gelene kadar benzer bi dizi olan outcasts'ı izleyin.. bbc'den ve 2.bölümünde.

sadece 1i izledim. dünya savaştan geberir -sanırım- goldilock zone içinde olan, yani yerleşilebilecek bi gezegen bulur insanlar. oraya giderler.

ingiliz hustle, spooks vs tayfası var tabii bbc dizisi olunca. bi de bsg'den apollo var.
Sosyal ağlarda paylaş

dinazorlar dergisiydi adı da dimi :P ben bi jp cizgi romanını verdiğini hatırlıyorum o geleceğe gitmeye calisirken dinazorlara cagina dönmesi olayını hatırlamıorum walla. bende zor zar toparlamistim dinazoru ama tam kuyruğunun en ucundaki kaplama eksikti, o hafta dergi gelmemişti bayiye kuyruğunun ucu iskelet seklindeydi treximin asdfsdaf
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...