PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 indiren yoktur senden başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2010 http://www.seba14.org/2010/08/27/userenity-203-build-20664/ benden kıyak olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2010 Bittorent kullanamya başladım sorun devam ediyo donanımsal bişeymi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 uTorrent meh olmuş. featured torrent diye saçma bi olay koymuşlar. ad'lı kullanıcaz artık resmen. hangi versiyonda getirdiler bunu tam olarak, ondan bir öncekini yükleyeyim bari. qbittorent, Transmission, Tixati, BitComet, Frostware, Tribler varmış alternatif olarak, bunları kullanan var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 qbit, tixati, bitcomet kurduğumu hatırlıyorum. ancak programların nasıl olduğunu unuttum. birşeyler eksik ve çakma gibi bir tat kalmış ağzımda. ya sistemi yoruyorlar, ya da az performans gösteriyorlar. ek:ya da istediğim featureları yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Tixati kur, en iyi o. Transmission en iyi aslinda ama Linux ve OS X only. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 uTorrent 2.0.4 akar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Yeri değil ama yazayım hizmet etmiş olayım foruma realdebrid sitesini şiddetle tavsiye ederim benim acaip işime yarıyor torrent bazen zora sokuyor onun yerine güvendiğim sitelerden direk indiriyorum tek üyelik ile çoğu site elinizin altında oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Şuraya Gir http://www.oldapps.com/ indir 2.0.4 uTorrent Bak keyfine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2012 DareJedi said: Yeri değil ama yazayım hizmet etmiş olayım foruma realdebrid sitesini şiddetle tavsiye ederim benim acaip işime yarıyor torrent bazen zora sokuyor onun yerine güvendiğim sitelerden direk indiriyorum tek üyelik ile çoğu site elinizin altında oluyor. 4 euro'ya tüm download siteleri nasıl oluyor yaw ? illegal birşey mi var işin içinde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2012 BEn bittorrent kullanıyorum ya kötümü yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2012 micro torrentmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar