Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gürültülü yerde kitap okunur mu ?

PhysX

Öne çıkan mesajlar

Alışma evresi zaman alır ama; kitap, dergi bilimum şey okunabilir. Otobüste önceleri bir şey okurken midesi bulanan biriydim. Sonra o geçti ama çok ses var dedim ve mp3 ile birlikte gayet rahat kitap okumaya başladım. Aradan birkaç yıl sonra mp3 bozuldu, yenisini almadım. Başlarda yok okumam dedim bu seste böyle, sonra baktım 1 saat etrafı izlemek çok zor, en iyisi okumak dedim, ona da alıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

okunur okunmasınada ne kadar anlaşılır.ben şahsen sakin kafa okumayı tercih ediyorum.kitaplar ayrıntılarla dolu şeyler.kitaplarımı hep sessiz sakin kafayla okudugumdan suana kadar okudugum butun kitaplardaki karakter isimlerini sayabilirim ve genel olarak sindirmişimdir konusunu falanını

ha zaman geçirmek için orda burda okunur bişiler.ama seçeneği olan sessiz yerde okur kitabını.
Sosyal ağlarda paylaş

trix said:

bence okunmaz. insanlar starbucks'ta falan kitap okumaya çalışıyor hatta zor yani.

starbucks dediğim hepsi değil, istiklal caddesinin sonlarına doğru olan kuytu starbucksta okunur mesela.

starbucks yine bir şey değil, ben futbol maçı izlenen kahvehanede bile kitap okuyabilirim.

aslında sesle veya sessizlikle alakası yok, tamamen kafada biten bir şey.

bazen tamamen sessiz ortamda kafam çok gürültülü oluyor, aynı sayfayı tekrar tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum anlamak için.
bazen ise gürültülü ortamda sadece kitaba odaklanabiliyorum.

kitabı okurken kafada başka şeyleri düşünmemek lazım rahat okumak için.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...