Cuce Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kitabına bakar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 ben şehirlerarası otobüs ve vapur dışında hiçbi şeyde okuyamıyorum mesela kitap. midem allak bullak oluyor direkt. ama gürültü sorun olmaz kendimden geçebiliyorum kitap okurken çünkü sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gürültü varsa okuduğumu bazen anlamayıp başa sarıyorum, birşeye benzemiyor aynı yeri iki defa tekrarlarsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Cuce said: kitabına bakar evet. konu ne kadar komplikeyse, o kadar zorlanirim ben yogunlasmakta. ha ama mesela dergiyi tercih ederim yolculuklarda, gürültülü yerlerde. ona konsantre olmasi daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kitaba göre değişir. misal çak palahniyuk kitabı okurken top patlasa duymam ama umberto eco okurken afedersin 100 metre ötedeki osuruğa kıllanabilirim belli olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kitap okumayi biraktim, film izliyorum yada belgesel. psp wins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kitabına bağlı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Evet kitabına bağlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kreator konserine ktapla gelen eleman vardı artık sen düşün gerisini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 gayet de okunur. konsantre meselesi kitap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 kitaba göre değişir. macera romanıysa okunuyor, betimleme çoksa kafa dağılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hebrew Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Alışma evresi zaman alır ama; kitap, dergi bilimum şey okunabilir. Otobüste önceleri bir şey okurken midesi bulanan biriydim. Sonra o geçti ama çok ses var dedim ve mp3 ile birlikte gayet rahat kitap okumaya başladım. Aradan birkaç yıl sonra mp3 bozuldu, yenisini almadım. Başlarda yok okumam dedim bu seste böyle, sonra baktım 1 saat etrafı izlemek çok zor, en iyisi okumak dedim, ona da alıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 okunur okunmasınada ne kadar anlaşılır.ben şahsen sakin kafa okumayı tercih ediyorum.kitaplar ayrıntılarla dolu şeyler.kitaplarımı hep sessiz sakin kafayla okudugumdan suana kadar okudugum butun kitaplardaki karakter isimlerini sayabilirim ve genel olarak sindirmişimdir konusunu falanını ha zaman geçirmek için orda burda okunur bişiler.ama seçeneği olan sessiz yerde okur kitabını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 otobüste müzik dinleyerek okuyorum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 sene 2010 hala kitap okuyanlar var televizyon diye bişey icad edildi alooo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Sene 2010 hala televizyon izlemek için uğraşanlar var. İnternet ve P2P diye birşey icad edildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 tvde ne izliyorsun cidden merak ediyorum doruk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kronolojik olarak daha yakın diye onu söyledim. yoksa ben hologramik arayüz kullanıyorum her bişey için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 konsantrasyona bağlı, çok sessiz bir ortamdayken de akıl başka yerlere uçup gidebiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kutsal kitaplar hariç okunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2010 kitabına göre değişiyor benim için de. elimden bırakmak istemediğim bi kitabı diskoda bile okurum lakin dersle alakalı bişi olsun misal, en ufak ses yüzünden okuyamam (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 trix said: bence okunmaz. insanlar starbucks'ta falan kitap okumaya çalışıyor hatta zor yani. starbucks dediğim hepsi değil, istiklal caddesinin sonlarına doğru olan kuytu starbucksta okunur mesela. starbucks yine bir şey değil, ben futbol maçı izlenen kahvehanede bile kitap okuyabilirim. aslında sesle veya sessizlikle alakası yok, tamamen kafada biten bir şey. bazen tamamen sessiz ortamda kafam çok gürültülü oluyor, aynı sayfayı tekrar tekrar tekrar okumak zorunda kalıyorum anlamak için. bazen ise gürültülü ortamda sadece kitaba odaklanabiliyorum. kitabı okurken kafada başka şeyleri düşünmemek lazım rahat okumak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 okuyamam ama yazarım hduasjk yazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 OKUYOM BEN YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diamor Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2010 owned Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar