yav Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 DAC ne abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Digital 0 ve 1'leri alıp kulaklıktan duyduğun sese çeviren şey. Digital-to-Analog Converter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 İnanılmaz farkediyor öyle süper kulaklıklara da gerek yok. 10 senelik külüstür kolonlarda bile bariz fark belli oluyor. Bunun ileri hali odyofillik oluyor (audiophile) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 odyofili ne ya ses dalgalarıyla mı sevişiyorsun GERGE??? YOKSA sdfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Nerde... Para olsa ben de bilirim 10.000 liralık ses sistemi kurup müzikle orgazm olmayı. Hayalim. Şu anda uzaktan bakınıp, A sınıfı DAC'lar ve üst sınıf Sennheiser kulaklıklarla yetiniyorum. Audiophile'lık için son yaptığım evdeki A sınıf sistemim üzerine A Sınıfı DAC'lı mp3 çalar almak oldu işte ( http://www.sandisk.com/products/sansa-music-and-video-players/sandisk-sansa-clipplus-mp3-player-.aspx ). Bu imkanı bize sunduğu için Sandisk'e ne kadar teşekkür etsem azdır. Uygun olduğu her yerde reklamlarını yaparak kendimce teşekkür edeceğim zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Kaliteli dac oldugunu nerden anliyorsun? Hangileri kaliteli biz neye gore secip alabiliriz mesela? Su ana kadar bunda ne dac varmis diye kontrol etme geregi duymadim da belki bundan sonra duyarim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Teknik verileri var. SnR oranları falan. A Grade diyorsa al zaten. Burada ses kartlarını tartışmıştık: http://forum.paticik.com/read.php?6,4012500,4012685 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bende buradan okuyunca Sansa Clip+ 8GB olanından sipariş ettim. Bugün kargoya çıkıyor bakalım. Gelince yorumlarımı paylaşırım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Bu .flac ları ipodlar okumuyor. Onun için Apple lossless a çevirmek gerekiyor fakat apple lossless a çevirince herhangi bir kalite kaybı oluyormu? bilgisi olan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Kalite kaybı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 DTS albumleri vlc playerdan baska seyle acinca parazitten baska bir sey duymuyorum. Onun icin ayri bir codec mi gerekli? Mesela foobar2000'de calmak istiyorum albumu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Aimp2 ile ben çok rahat dinliyorum flac uzantılı dosyaları. Tabi önceden codec yüklemişte olabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 http://www.foobar2000.org/components DTS plugin varmis onu indirdim actim ama bu sefer de sarkilar arasi gecis yaparken ya da sarkinin herhangi bir yerinde tist diye ses cikiyor cok kisa sureli ama sinir bozucu yine de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Winamptan da rahat dinliyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 audiophilia bole abi altin basli kablo aldim 1500 dolara cok sfarketti diyen bi grup salak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2010 7 seneden sonra ve foobar2000 dururken winamp kuracagimi sanmiyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 eski bir konu ama plak ve lossless tartıştığımız için buraya bırakayım: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 lossless mossless ne olm kulağımız 30 fps duyuyor empe3 dinleyin geçin yaa pffs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2022 youtube dinliyom ben, muzeyyen senar yazdiktan sonra beni kahtali miciya baglamasi, ordan hayko cepkin ile sonlandirmasi tam bir winamp random tusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar