progamer Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2010 Bitirdim şimdi single'ı da toparladı son bölümelrde biraz oyun. Yien her türlü Medal of Honor'dan güzeldi. Çıksada aksak multisine artık. Yannız zombi mode da Kennedy, Castro, Nixon ve McNamara olarak zombi avlıyoruz süper olmuş o asdfasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=ZB1JQ_tfbHM mehehehe noob tuber Kobe. Kimmel'ın hastasıyım "proud noob" um benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Muhteşem reklam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 herkes aral'ın numarasını (Telefon: 0212 602 27 25) bir kez arasa oradaki yetkiliye steamde 59 dolar siz ne kadar yapacaksınız ona göre karar vereceğim diye sorsa bir etkisi olabilir. ff14 çıkmadan önce arayıp sormuştum ben aradıktan sonra hemen siteye yazmışlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 reklam ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 progamer said: Bitirdim şimdi single'ı da toparladı son bölümelrde biraz oyun. Yien her türlü Medal of Honor'dan güzeldi. Çıksada aksak multisine artık. Yannız zombi mode da Kennedy, Castro, Nixon ve McNamara olarak zombi avlıyoruz süper olmuş o asdfasdfsda sen nasıl oynadın çıkmadan single playeri ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 xboxta oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hans zimmer > sean murray, ama murray de iyi iş yapmıştır diye tahmin ediyorum. waw'da nazi zombie theme falan iyiydi zaten. şöyle şeyler olmalı ama, sonlarındaki gazı alabilmeliyiz: http://www.youtube.com/watch?v=hrt42nX_wiw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 MW1 ve MW2'nin soundtrack'i efsane zaten. Zaten çalıştıkları isimler inanılmaz. Treyarch'a güvenim tam değil açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 treyarch zaten infinity ward dan produksiyon kalitesi olarak hayli geride, ama treyarch dan gameplay ve satis sonrasi destek olarak umitliyim ben acikcasi. infinity ward kicini kaldirip youtube 38418312 tane glitch ve bug i duzeltmek icin 2.5 ay bekleyip bide ustune patch yerine dlc duyurdu. boyle de birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 hans zimmerin otesi morricone olur heralde asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Morricone'nin tarzı değil yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Bir forumda gördüm paylaşiim dedim almamış arkadaşlarla Available for $48.83 right now at direct2drive.com Use code bigsavings for 25% off. http://www.direct2drive.com/2/9853/product/Buy-Call-of-Duty%C2%AE:-Black-Ops-Download?hph Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 öyle bir şey yok, £37.95 diyor ki kendisi 59,74$'a denk geliyor. verdiğin linkten ana sayfaya yöneliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 region bidibidisi vardir kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Your coupon or discount is not valid for the product in your cart. diyor d2d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spankyah Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2010 Belkide sadece US için falan geçerlidir,ben şahsen steamden aldım o yüzden araştırmadım vermeden once linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 2 gün kaldı hala ses yok araldan :/ keşke şunlara bi rakip çıksada tekel olmanın rehavetinden kurtulsalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 kimmel ın rpg de "proud noob" yazıyormuş yeni farkettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 daha dün mp_ship'de cod1 oynuyoduk ya 7. çıkıyor, pazarlama ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 o zaman http://uk.ign.com/videos/2010/11/06/the-evolution-of-cod-multiplayer ayrıca ffa pavlov'u tek geçerim, hele ki dipçik yiyenin bağırdığı bir cafe ortamı varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Silphatos said: daha dün mp_ship'de cod1 oynuyoduk ya 7. çıkıyor, pazarlama ftw harbi ya, Avaturk dönemi abi, özlemle arıyorum halen, Ship zaten en sevdiğim mapti hiç unutamam, Bushido vardı, geminin kıç tarafındaki bölüme geçer Sniper'i ile pusardı. Bende en tepeye çıkar atışırdık, bazen yancı olarak O-Ren'i alırdı yanına, çok eğlenceli olurdu. Dipçik Ship yapardık en eğlencelilerinden biriydi o, pek sık olmazdı gerçi, PPSH mı ne işte 70 mermili silah ile Pavlov'da bina basmayı nasıl özledim anlatamam, bir girişte 5-6 frag alırdık en az Lan ya asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 aha deron reyizde benden http://www.qj.net/qjnet/news/deron-williams-is-addicted-to-call-of-duty.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2010 beklerken sıkılanlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar