Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scott Pilgrim vs. The World

progamer

Öne çıkan mesajlar

Xaenin said:

Ya şu filme 2-5 gibi notlar vermek için ya acaip farklı takılma meraklısı olması lazım birinin, ya da her türlü mizah anlayışından mahrum olması lazım. Filmin görsel kalitesinden falan bahsetmeyi uygun görmedim bile farkındaysanız, o da size ayıp olmasın diye.

artı bir.
Sosyal ağlarda paylaş

filmi çok sevmiş :D

Xaenin said:

Abi filmin konusu 7 tane evil ex var, kızı kazanmak için onları yenmesi lazım. İşleyiş de 1-2-3-4-5-6-7 diye gidiyor. İnsanların birbirlerine pixelli kılıçlarla girdiği ve ölenin coinler halinde yere saçıldığı bir filmde hangi abesliğin ayarından bahsediyorsun ki zaten?

Fantastik film, ne istiyorsunuz onu anlamıyorum. Biri duvara tırmanınca, gözünden götünden ışın fırlatınca abesin dozu kaçmamış oluyor da bu filmde mi kaçtı dozu?
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:

Ya şu filme 2-5 gibi notlar vermek için ya acaip farklı takılma meraklısı olması lazım birinin, ya da her türlü mizah anlayışından mahrum olması lazım. Filmin görsel kalitesinden falan bahsetmeyi uygun görmedim bile farkındaysanız, o da size ayıp olmasın diye.

+1

bu filme 2-5 vermek için şu anda 65yaşında olmak, hiç pc görmemiş olmak, bıyıklı bi teyze ya da prostatlı bi amca olmak falan gerekiyor.

hafif chasing amy -8bit version- olmuş ama güzel film
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

az önce bi düşündüm de scott pilgrim vs the world çok iyi bir film.

15M$ zarar etmesi çok saçma.

dvd satışları falan ne durumda acaba?

genele sattığın ürünün niş pazara ait olmasının zararları gibi bi durum olmuş.

hadi ya. böyle filmler bir umut geniş bir zaman diliminde çıkarabilir girdiyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...