Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 cok ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 oha terbiyesiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2010 bunu yapmayacaktın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Xaenin said: Ya şu filme 2-5 gibi notlar vermek için ya acaip farklı takılma meraklısı olması lazım birinin, ya da her türlü mizah anlayışından mahrum olması lazım. Filmin görsel kalitesinden falan bahsetmeyi uygun görmedim bile farkındaysanız, o da size ayıp olmasın diye. artı bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 baal sus biz su anda kinama modundayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Eğlencelik film işte, izledik eğlendik. 6,5-7/10 eder sanırım. Şaheserde değil kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 http://www.scottpilgrimthemovie.com/avatarCreator/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 herif bu tiple film çeviriyoz ayağına kaç tane hatunu götürdü cq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2010 Sereglin said: http://www.scottpilgrimthemovie.com/avatarCreator/ afro luffy yaptım çok güzel oldu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bayağı bi iyiymiş film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 filmi çok sevmiş :D Xaenin said: Abi filmin konusu 7 tane evil ex var, kızı kazanmak için onları yenmesi lazım. İşleyiş de 1-2-3-4-5-6-7 diye gidiyor. İnsanların birbirlerine pixelli kılıçlarla girdiği ve ölenin coinler halinde yere saçıldığı bir filmde hangi abesliğin ayarından bahsediyorsun ki zaten? Fantastik film, ne istiyorsunuz onu anlamıyorum. Biri duvara tırmanınca, gözünden götünden ışın fırlatınca abesin dozu kaçmamış oluyor da bu filmde mi kaçtı dozu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Xaenin said: Ya şu filme 2-5 gibi notlar vermek için ya acaip farklı takılma meraklısı olması lazım birinin, ya da her türlü mizah anlayışından mahrum olması lazım. Filmin görsel kalitesinden falan bahsetmeyi uygun görmedim bile farkındaysanız, o da size ayıp olmasın diye. +1 bu filme 2-5 vermek için şu anda 65yaşında olmak, hiç pc görmemiş olmak, bıyıklı bi teyze ya da prostatlı bi amca olmak falan gerekiyor. hafif chasing amy -8bit version- olmuş ama güzel film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 az önce bi düşündüm de scott pilgrim vs the world çok iyi bir film. 15M$ zarar etmesi çok saçma. dvd satışları falan ne durumda acaba? genele sattığın ürünün niş pazara ait olmasının zararları gibi bi durum olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 güzel filmdi. eğlenceli. ama olay örgüsünden ziyade durum komedileri biraz baydı beni. ayrıca bir kaç espri gerçekten kemal sunal esprileriydi. ama güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Scott denen adam Pacman'den bahsederek kızı tavladı bu ne biçim dünya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 dasaaa said: az önce bi düşündüm de scott pilgrim vs the world çok iyi bir film. 15M$ zarar etmesi çok saçma. dvd satışları falan ne durumda acaba? genele sattığın ürünün niş pazara ait olmasının zararları gibi bi durum olmuş. hadi ya. böyle filmler bir umut geniş bir zaman diliminde çıkarabilir girdiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 bayaa iyi filmdi beğenmeyen arkadaşlar twilight izleyip kendilerini avutabilirler nasılsa filmi çeken şirketin karı sizi daha ilgilendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 film iyiydi, eğlendirdi vb.. gerisi önemli değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Rewendor filmden anlamıyorsun, arkadaşın da yok. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 ben yarısında sıkıldım kapattım filmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 yarısından sonrasını açıp tekrar tekrar izliyorum ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 3. defa izledim 2 gun icinde baya iyi :<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 beğenmeyen bu topikte yazmasın!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 xunn said: Rewendor filmden anlamıyorsun, arkadaşın da yok. Üzgünüm. doğrudur, filmden anlasam zaten bu filme "film" bile demezdim :) demek ki tüm dünya anlamıyomuş filmden ki film zarar üstüne zarar ediyor haha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2010 o zaman Rewendor eğlenceden anlamıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar