DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2015 3 sene önce yaktığım domates çorbası geldi aklıma. Ev pis kokmaya baklamıştı. Mutfağa girdim baktım tencereden yanık kokusu geliyor. 6 saat boyunca bir güzel pişmiş çorba. Tencereyi temizlemeye çalışırken sağolsun zorlamadı beni, kalıp halinde çıktı :D http://i.imgur.com/JyT40EQ.jpg http://i.imgur.com/f1HDqKe.jpg Koku içinde bişey yapmadım. Camları açtım ertesi güne geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 ohhhhaaaa abi :D asldjkasldk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Nargile tüttür evin odalarında bu kaç tömbeki bak o kokudan eser kalıyomu. Aromalı olsun ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Yalniz teflon tencerede corba yapmis adam Gercek bir ogrenci, yurtkur'un gozbebegi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ketılda yumurta yapan istanbul metalurji ikinci sınıf öğrencisine yakışır bir hareket teflonda çorba yapmak. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 sabah sabah, o teflon, öğk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Yabgu said: Hay arkadaş ben de yaktım, tavuk yaptığım geniş tencerenin dibindeki yapışan kısımları sökmekle uğraşmayayım hafif su koyup kısık ateşte kaynatayım dedim kendileri çözülür falan... Sonra PC başına geçtim. Mad max oynuyordum :D bi koku geldi akabinde mevzuyu hatırladım. tencerenin dibi zift olmuş, balkona aldım, mutfak duman altı olmuş. Kısaca felaketin eşiğinden döndüm. Her yeri açtım havalandırıyorum evi. Aust, airwick, glade, yumoş vs. ne yazdıysanız alacağım + duvarları ve dolapları da silerim. Şu sirke kaynatma vs. işini de yapacağım sanırım. Bizimkiler 1 hafta yok anne diline düşmektensen kafamı keserim o derece durum kötü umarım çıkar. Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen. Bu arada Seele, 5 sene olmuş, sende durum ne geçti mi? asafdaf en tipik mallıkbilinçsizlik işte bu yanık tencere-tava olaylarından sonra evde ne kadar koku varsa sıkmaktır. neticede o kokuya neden olan kimyasallar yanık nedeniyle ortamda yoğun şekilde bulunan moleküller ile reaksiyona girip çok daha iğrenç kokular oluştururlar. ağır moleküllü oldukları için de yere sis gibi çöker ve koku çok daha uzun süre geçmez. en klasik yol camları açacaksın. evin içinde tüm camları aç. estir evi. budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 mum yak 2-3 tane. işe yarar mı emin değilim ama denemiş olursun sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 oha lan ayni evdeyim hala. kac senedir oturoyorum bu evde. ha koku gecti tabi yillar gecmis adsfasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Ben ocakta (ocak kapalı) bir tencere işkembe çorbası bırakıp kuşadasına gitmiştim. 8 gün sonra geldim EVE GİREMEDİM. Bayaa bildiğin beynime çaktı koku çık burdan dedi. Temizlikçi kadın çağırdım, dedim çöz bunu. Hallederiz ağğğbi dedi. 7/8 falan halletti, 1/8 zamanla çözüldü. Masadaki baharatları tuzu falan attım, hepsine sinmiş, kadın HERŞEYİ yıkadı, yıkanmayanları sildi bir gün boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 KuddusiMavra said: Yabgu said: Hay arkadaş ben de yaktım, tavuk yaptığım geniş tencerenin dibindeki yapışan kısımları sökmekle uğraşmayayım hafif su koyup kısık ateşte kaynatayım dedim kendileri çözülür falan... Sonra PC başına geçtim. Mad max oynuyordum :D bi koku geldi akabinde mevzuyu hatırladım. tencerenin dibi zift olmuş, balkona aldım, mutfak duman altı olmuş. Kısaca felaketin eşiğinden döndüm. Her yeri açtım havalandırıyorum evi. Aust, airwick, glade, yumoş vs. ne yazdıysanız alacağım + duvarları ve dolapları da silerim. Şu sirke kaynatma vs. işini de yapacağım sanırım. Bizimkiler 1 hafta yok anne diline düşmektensen kafamı keserim o derece durum kötü umarım çıkar. Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen. Bu arada Seele, 5 sene olmuş, sende durum ne geçti mi? asafdaf en tipik mallıkbilinçsizlik işte bu yanık tencere-tava olaylarından sonra evde ne kadar koku varsa sıkmaktır. neticede o kokuya neden olan kimyasallar yanık nedeniyle ortamda yoğun şekilde bulunan moleküller ile reaksiyona girip çok daha iğrenç kokular oluştururlar. ağır moleküllü oldukları için de yere sis gibi çöker ve koku çok daha uzun süre geçmez. en klasik yol camları açacaksın. evin içinde tüm camları aç. estir evi. budur. KuddusiMavra yok o mallığı yapmadım henüz :D Çok yazı okudum havalandırma işini yaptım, hala evin her camı açık. Genel ağır koku yok oldu. Öz is kokusu sadece mutfakta ve çok hafif hissediliyor. Kokulu bir mum yaksam ve havalanmaya devam etse ev koku gidici gibi. Tek sıkıntı perdeler ve mutfak bezlerini yıkamak. Tamamıyla iz bırakmamak için de dolapları silsem yeter sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Helal aklın yolu bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2015 Yabgu said: KuddusiMavra said: Yabgu said: Hay arkadaş ben de yaktım, tavuk yaptığım geniş tencerenin dibindeki yapışan kısımları sökmekle uğraşmayayım hafif su koyup kısık ateşte kaynatayım dedim kendileri çözülür falan... Sonra PC başına geçtim. Mad max oynuyordum :D bi koku geldi akabinde mevzuyu hatırladım. tencerenin dibi zift olmuş, balkona aldım, mutfak duman altı olmuş. Kısaca felaketin eşiğinden döndüm. Her yeri açtım havalandırıyorum evi. Aust, airwick, glade, yumoş vs. ne yazdıysanız alacağım + duvarları ve dolapları da silerim. Şu sirke kaynatma vs. işini de yapacağım sanırım. Bizimkiler 1 hafta yok anne diline düşmektensen kafamı keserim o derece durum kötü umarım çıkar. Başka önerisi olan varsa yazsın lütfen. Bu arada Seele, 5 sene olmuş, sende durum ne geçti mi? asafdaf en tipik mallıkbilinçsizlik işte bu yanık tencere-tava olaylarından sonra evde ne kadar koku varsa sıkmaktır. neticede o kokuya neden olan kimyasallar yanık nedeniyle ortamda yoğun şekilde bulunan moleküller ile reaksiyona girip çok daha iğrenç kokular oluştururlar. ağır moleküllü oldukları için de yere sis gibi çöker ve koku çok daha uzun süre geçmez. en klasik yol camları açacaksın. evin içinde tüm camları aç. estir evi. budur. KuddusiMavra yok o mallığı yapmadım henüz :D Çok yazı okudum havalandırma işini yaptım, hala evin her camı açık. Genel ağır koku yok oldu. Öz is kokusu sadece mutfakta ve çok hafif hissediliyor. Kokulu bir mum yaksam ve havalanmaya devam etse ev koku gidici gibi. Tek sıkıntı perdeler ve mutfak bezlerini yıkamak. Tamamıyla iz bırakmamak için de dolapları silsem yeter sanırım. annen agzini burnunu kiracak hic kacari yok. hersekilde anlayacak olayi. bence hediye falan al hazir bekle. özür vs .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Beyler koku moku sıkmadım, 3 gün aralıksız evin her tarafı açıktı. Koku gitti ya lan :D Ama gelin görün balkonda sakladığım zifte dönüşen tencere nerede diye sordu annem, bir insan tatilden gelince dolaba bakınca hemen eksik malı nasıl görür anlamıyorum, mecbur söyledim. Yok oldu falan denir mi :D ama "ya işte tabanı tuttu yandı anne" dedim yoksa bilmiyor ki mutfağın tavanında en az 1.5 metre duman oluştu, azımı sararak mutafağa girdim yere yatarak ocağı kapadım zehirleniyordum asldjaldjalsd o değil de kombo oldu bu dönem ocak yandı, buzdolabı iflas etti, kombi bozuldu, aşağı komşunun mutfak duvarında sararma varmış sanırım boruda sızma var kısacası SIÇTIK AĞIR AĞIR :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 olayı yaşayan arkadaş hayatta mı hala ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Seele said: oha lan ayni evdeyim hala. kac senedir oturoyorum bu evde. ha koku gecti tabi yillar gecmis adsfasdf hayatta :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Xaenin said: Ketılda yumurta yapan istanbul metalurji ikinci sınıf öğrencisine yakışır bir hareket teflonda çorba yapmak. Tebrikler. kim bu beyinsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 barbu said: Sparkcaster said: ne umdum ne buldum ne umdun? ne umdum acaba lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Tarihin tozlu sayfaları yakın tarih ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 bizim ulkede tarih 1 sn oncesi.. yakin tarih 1 saat, ohoo destanlar yazitlar da dun i ifade eder.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Sparkcaster said: Xaenin said: Ketılda yumurta yapan istanbul metalurji ikinci sınıf öğrencisine yakışır bir hareket teflonda çorba yapmak. Tebrikler. kim bu beyinsiz lan en fazla haşlamıştır adam ki bence normal. makarna yapan var makarna, yumurta neymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Teflon zararlı mı niye rage açtık teflona? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 her kullanışta yüzeyi aşınmıyor mu onların azıcık azıcık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 çorba niye yapılmıyodu teflonda asds? hiç çorba yapmadım hayatımda, evde bi tane tencere gibi derin bi teflon var. onda çorba olur ya sanki yapsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2015 haydaaa tam kapandı konu derken teflon procladı. hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar