PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bizim evde normalde 5 tabak yemek yapılırken köpek almamızla beraber bu sayı 6 ya çıktı.Ne yersek o da yiyor canım benim hiç ayırmıyor.Hele muza bayılıyor hayvan.Nası soyup yiyorsa artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 kemik yiyen köpeğin hastalandığını ilk kez duyuyorum.Bi iki yerde sadece tavuk kemiği denmiş ama normal kemikten nolcak.Yesin hayvan verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yesin canım ne olacak, ben de vet. hek. değilim zaten bi tarafımdan uyduruyorum o ishalleri kusmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben kemik verdim öldü diyorum onu da mı okumadı acaba :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İlla bunu koydurtacaklar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 peki vargath, bu kuru mama olayını napıcam ben?bundan sonra hep yaş-kuru karıştırarak mı vermeliyim? bi de her arabaya bindirdiğimde kusmaması için yapabilceğim birşey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Yaş mamayı unut. Köpeklerin her dönemine için ayrı ayrı oluşturulmuş kuru mamalar var. Bunların da değişik kaynaklardan elde edilmiş çeşitleri var. Köpeğin hangisini severse onu ver. Yolculuk içinse sedapet diye bir ürün var, jel tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 veterinerimin tavsiye ettiği kuru mamayı veriyorum ben 3 aydır zaten fakat yememeye başladı - ki çok iştahlı bir köpektir - 2 gündür yaş mamayla karıştırıp verince yemeye başladı işte :/ jel olayı nedir? napıcam onu? uzun yolculuk değil ki. sahile götürmek istiyorum mesela ya da veterinere götürürken falan arabayla, kusuyor hep. hatta 2 kere takside kaka bile yaptı :// Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 yemek artiklarini yeme yasi gelmis onun, onune kemik enginar posasi, salatanin dibinde kalan suyu verin bak canavar gibi oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 cani biseye sikilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Kendinle kıyasla önüne yağsız sütle hazırlanmış yulaf ezmesi mi koysam yersin yoksa kuşbaşılı develi cıvıklısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 vargath.. köpek besliyor musun hacı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 eski köpeğimiz, toby, 15 yıl yaşadı. normalde pekinezler 13 yıl falan yaşar. 15 yıl yaşadı, son 1 ayı dışında hep sapasağlamdı. ilk 1 yılını falan geçelim, onlarda kurumama vermişizdir. ama onun dışında yediklerini sayıyorum: favorisi akşam salatası sırasında doğranan havuç ve/veya hıyar (evet, öyle) bunun yanı sıra makarna tavuk (kemik yok) pirzola kemiği (ölüyodu be zevkten) yımırta, rafadan olacak. süte ekmek banmaca canı sıkılırsa köpek maması bilimum bisküvi fasulye yoğurt vs vs daha sayardım da üşendim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi ben benim eski canavara yavruyken biraya ekmek banıp vermiştim 1 efesi devirince garibim süper komik olmuştu çocukluk işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar