Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

köpeğim mamasını yemiyor artık.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bizim evde normalde 5 tabak yemek yapılırken köpek almamızla beraber bu sayı 6 ya çıktı.Ne yersek o da yiyor canım benim hiç ayırmıyor.Hele muza bayılıyor hayvan.Nası soyup yiyorsa artık.
Mesaj tarihi:
kemik yiyen köpeğin hastalandığını ilk kez duyuyorum.Bi iki yerde sadece tavuk kemiği denmiş ama normal kemikten nolcak.Yesin hayvan verin
Mesaj tarihi:
peki vargath,

bu kuru mama olayını napıcam ben?bundan sonra hep yaş-kuru karıştırarak mı vermeliyim?

bi de her arabaya bindirdiğimde kusmaması için yapabilceğim birşey var mı?
Mesaj tarihi:
Yaş mamayı unut. Köpeklerin her dönemine için ayrı ayrı oluşturulmuş kuru mamalar var. Bunların da değişik kaynaklardan elde edilmiş çeşitleri var. Köpeğin hangisini severse onu ver.
Yolculuk içinse sedapet diye bir ürün var, jel tarzı bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam.
Mesaj tarihi:
veterinerimin tavsiye ettiği kuru mamayı veriyorum ben 3 aydır zaten fakat yememeye başladı - ki çok iştahlı bir köpektir - 2 gündür yaş mamayla karıştırıp verince yemeye başladı işte :/

jel olayı nedir? napıcam onu?
uzun yolculuk değil ki.
sahile götürmek istiyorum mesela ya da veterinere götürürken falan arabayla, kusuyor hep.

hatta 2 kere takside kaka bile yaptı ://
Mesaj tarihi:
eski köpeğimiz, toby, 15 yıl yaşadı. normalde pekinezler 13 yıl falan yaşar. 15 yıl yaşadı, son 1 ayı dışında hep sapasağlamdı.

ilk 1 yılını falan geçelim, onlarda kurumama vermişizdir.

ama onun dışında yediklerini sayıyorum:

favorisi akşam salatası sırasında doğranan havuç ve/veya hıyar (evet, öyle)
bunun yanı sıra makarna
tavuk (kemik yok)
pirzola kemiği (ölüyodu be zevkten)
yımırta, rafadan olacak.
süte ekmek banmaca
canı sıkılırsa köpek maması
bilimum bisküvi
fasulye
yoğurt

vs vs

daha sayardım da üşendim =)
  • Yeni Oluştur...