Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Twilight Saga: Eclipse

progamer

Öne çıkan mesajlar

Bugüne kadar bütün Twilight serilerine sinemada gittim.Hepsi rezaletti,hele breaking dawn part 1 de arkadaşlarla makara yapmaktan filmi izleyemedik.Sap sapa olsak ilk yarıda çıkardık,gel gör ki bayanlar seviyor..

Fakaaaaat son film iyi olmuş hakkını yemem.Filmden yeni geliyorum.Gayet beğendim.Ha yine Gaylık akıyo falan ama,konu güzel işlenmiş,115dk nın nasıl geçtiğini anlamadım.Özellikle 2.bölüm gayet güzeldi.Kötünün iyisiydi yani,tabiki underworldler,bladeler falan bu filmi ezer geçer de,bu rezil 3 serinin ardından 4.film iyi geldi.

Öyle aman evde bile izlenmez,ama şöyle boktan böyle boktan denecek kadar kötü değil.Hertürlü sinemada gidip izlenir.

Film sonu sakın açma!!

Dövüş sahnesi çok güzeldi.Underworldeki dövüş sahnelerinden daha çok beğendim.Ama sonunda hepsinin hayal çıkması,salonda bir kişinin Allah belanızı versin be demesine sebep oldu heheh.

2 rus vampiri çok gay yapmışlar,sarışın olan hele.Edward'tan daha gay.Rus olsam dava açardım B)-

Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
yarın serinin ilk filmini izleyeceğim. geçtiğimiz haftalar boyunca 500 days of summer, the notebook ve the lake house gibi yapımları tekrar izleyerek kaçınılmaz olanı geciktirdim ama artık daha fazla geciktiremiyorum. filmle birlikte şarap da tüketeceğimden ve aç karnına şarapla birlikte ıvır zıvır yerken alkolün direk beynime gitmesinden de güç alarak filmi tamamlayabileceğimi sanıyorum. honest trailerdan da baktım filme birazcık. o kadar da kötü değildir sanıyorum ama görcem bakalım. güç benimle olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...