Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 http://img695.imageshack.us/img695/7929/ultimateavengers16page3.jpg http://img204.imageshack.us/img204/8663/ultimateavengers16page4.jpg http://img824.imageshack.us/img824/8392/ultimateavengers16page5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Bugüne kadar bütün Twilight serilerine sinemada gittim.Hepsi rezaletti,hele breaking dawn part 1 de arkadaşlarla makara yapmaktan filmi izleyemedik.Sap sapa olsak ilk yarıda çıkardık,gel gör ki bayanlar seviyor.. Fakaaaaat son film iyi olmuş hakkını yemem.Filmden yeni geliyorum.Gayet beğendim.Ha yine Gaylık akıyo falan ama,konu güzel işlenmiş,115dk nın nasıl geçtiğini anlamadım.Özellikle 2.bölüm gayet güzeldi.Kötünün iyisiydi yani,tabiki underworldler,bladeler falan bu filmi ezer geçer de,bu rezil 3 serinin ardından 4.film iyi geldi. Öyle aman evde bile izlenmez,ama şöyle boktan böyle boktan denecek kadar kötü değil.Hertürlü sinemada gidip izlenir. Film sonu sakın açma!! Dövüş sahnesi çok güzeldi.Underworldeki dövüş sahnelerinden daha çok beğendim.Ama sonunda hepsinin hayal çıkması,salonda bir kişinin Allah belanızı versin be demesine sebep oldu heheh. 2 rus vampiri çok gay yapmışlar,sarışın olan hele.Edward'tan daha gay.Rus olsam dava açardım B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Neyse ki kız arkadaşım nefret ediyor bu seriden. Gerçi bayılsaydı ve gel gidelim deseydi de gitmezdim yani :/ İşim gücüm mü yok? Açar 2 dvd blade izlerim daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Hatunun ricasini kiramayip gittik gene twilight a, en azindan bir once filmler kadar sikici degil. Ama gene de twilight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Mantar kafa ploplatip koparma sahneleri... oh noooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 öpseler izletemezler şu seriyi bana hatun falan hak getire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 abi 95 sonrasına hitap ediyo desek yine kurtarmıyor.cok kotu ya.ama adım gibi eminim hatun 'askım twilight saga dicek' ben de tıpıs tıpıs gidicem ve igrenerek izlicem filmi.onceki serilerde oldugu gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 95'lilerle sınırlı değil masefel. koca koca karılar okuyor bu kitapları. içi çürümüş insanlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 yarın serinin ilk filmini izleyeceğim. geçtiğimiz haftalar boyunca 500 days of summer, the notebook ve the lake house gibi yapımları tekrar izleyerek kaçınılmaz olanı geciktirdim ama artık daha fazla geciktiremiyorum. filmle birlikte şarap da tüketeceğimden ve aç karnına şarapla birlikte ıvır zıvır yerken alkolün direk beynime gitmesinden de güç alarak filmi tamamlayabileceğimi sanıyorum. honest trailerdan da baktım filme birazcık. o kadar da kötü değildir sanıyorum ama görcem bakalım. güç benimle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 of gerge'nin son postu lmao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 ciddi ciddi kız arkadaşsız gidenler falan mı var ben mi yanlış anladım bu topiği? herşeye saygı duyarım ama buna asla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2013 mc lovin kız mıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar