Gryphonheart Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Duyuruldu sonunda http://kotaku.com/5490621/monkey-island-2-special-edition-hits-this-summer said: Monkey Island 2 Special Edition: LeChuck's Revenge is coming to the iPhone, iPod Touch, Mac, PC, PS3 and Xbox 360 this summer. Beklediğimden daha hızlı çıktılar, ilk remake kadar iyi görünüyor. gallery: http://kotaku.com/5490633/monkey-island-2-special-edition-yaarrr-first-screenshots/gallery/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 HAYATIMIN EN MUTLU GUNLERINDEN BIRI !!! http://www.lucasarts.com/games/monkeyisland2/#/gallery acaip heyecanlandim, ufff.. ve isin guzeli, bonus lar dehset klasik versiyon grafiklerine bile seslendirme eklemisler oynarken concept art lari da gorebiliyoruz oynarken developer larin sahnelerle ilgili yorumlarini da dinleyebiliyoruz ! muhtesem muhtesem ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 draedan :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Seni seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 guybrush çok ciddi olmuş sanki. elainei de çok garipsedim ne yalan söyliyeyim. ama harika süper süper=) 3'e de remake yapmasın lan bunlar gaza gelip? aynı oyunun yüksek çözünürlüklüsü çıksa da olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 günün en iyi haberi :) haydin lucas Loom u da çevir special edition yap, aslansın kaplansın diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ya ühü. ilk remake'i para verip aldım (steam), makinem çalıştırmadı (hatırlayan hatırlar, buralarda ağlaşmıştım). bunu da çalıştıramayacaksam çıkmasın oyun, ben yanacaksam herkes yansın ülen! ühü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Off günün en güzel haberi ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 OH YES! Cidden bekliyodum bunu. Efsane olcak, olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 çıksın da alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Alınır ki bu :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 kötü olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 lol nasıl olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 hiç çıkarmasalardı daha iyiydi. şimdi çıkmasını bekliycez, satın alcaz, sonra da arka arkaya oynayıp defalarca bitircez. kötü olmuş o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 negatif olma cabasının en guzel orneklerınden bırı sanırım usttekı mesaj :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 MrLevie said: 3'e de remake yapmasın lan bunlar gaza gelip? aynı oyunun yüksek çözünürlüklüsü çıksa da olur aslında. Tadından yinmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 3 un veya diger herhangi bir windows da calisan seslendirmesi yapilmis oyunlarin remake ine ihtiyac yok ki, monkey 1 ve 2 nin sirf seslendirme ve dos bazli urunler oldugu icin yenileri yapildi. yani 3'un yenisinin yapilmasi cogumuzu heyecanlandirmayacaktir, ve de bu yuzden yapilmayacaktir, derim ben :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 3'ün nesini yenilecekler abi, anca yeni nesil sistemler için yama falan yaparlar, grafikler-sesler aynı kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 3 en güzeli zaten bütün serinin bence. O çizimler yokmu hele, gybrush gözlerini kocaman açıyodu bulutlar harika hoştu vs.vs. artı: http://www.youtube.com/watch?v=AawQvD8L_h4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 MI3 serinin en güzel oyunu diyenlerin %90'ının ilk oynadığı MI oyununun MI3 olduğuna eminim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Silphatos said: 3'ün nesini yenilecekler abi, anca yeni nesil sistemler için yama falan yaparlar, grafikler-sesler aynı kalır. 3D yapsınlar, ama adam gibi, öyle sırf yaptık oldu şeklinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 ne 3dsi yahu remake dediysek yüksek çözünürlüklü aynı 2d den bahsetmiştim ben=) edit: ahah özledim yükliycem. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mirage said: MI3 serinin en güzel oyunu diyenlerin %90'ının ilk oynadığı MI oyununun MI3 olduğuna eminim. :) aynen öyle ne yalan söyleyeyim. ama bence de MI3 en güzeli =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 DS yok mu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Mirage said: MI3 serinin en güzel oyunu diyenlerin %90'ının ilk oynadığı MI oyununun MI3 olduğuna eminim. :) yukardaki mesajlari gorunce ilk once aklima bu geldi, tam yazacaktim ki senin mesaji gordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar