goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2010 off iwo jima adına hiç bişey yoktu bölümde, rezil rüsva dizi, paçalardan akana kadar propaganda yapcaksınız illa dimi. her bölüm yeni bi umutla izledim yine bi nane çıkmadı. artık sırf bitirmek için izleyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 +1 200 milyon $ propanganda içinmiş meğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 iwo jima bölümü çok sıkıcıydı hakkaten. savaş sahnesi vardı ama kim kime nerde nasıl ateş ediyo hiçbişiy anlamadım bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2010 Law said: Hikaye gerçek onu bende biliyorum. Ama nihayetinde klişe milyonlarca örnek var böyle, hem duyduğumuz hemde sinemada izlediğimiz, kitaplarda okuduğumuz. Dolayısı ile yeni birşeyde vermedi bize yani en azından bana ama yinede güzel bölümdü. Klişe olsada zaten bu konu hep satar. Ben olsam tam aksi yönde kullanırdım tercihi, yemişim kahramanlığı. İnsanların kafasına böyle saçma şeyler ile doldurup salıyorlar savaş meydanına, sonra kolu bacağı patlıyor geri dönüyor ülkesine. Akabinde tekerlekli sandalyeye mahkum oluyor v.s yokluk içinde hayatta kalmaya çalışıyor yüzüne bakan yok. Kendisine sorsan ben inandığım şey için yaptım der evet kafanda kurduğun bir ideal için ordaydın ve savaşdın sonuçlarıda bu işte. Bunun için Thin Red Line diye süper bir eser var. The Pacific ise direk düz savaş dizisi ancak savaş karşıtı mesajlar içeren bir filmden bile kötü savaş sahnelerine sahip. Hayır anlamıyorum ki, propaganda desek de Guadalcanal gerçekten amerikan askerlerinin savaşta kahramanlık yaptığı bir yer, adamlar japonların stoklarını yagmalamasalar belki de aclıktan öleceklermiş. Onu bile kahramanca göstermeyi beceremedi adamlar (bir makinalı tüfegi bi yerden baska bi yere tasımakla olmuyor bu ilser). Son bölümlere bakınca da ben iyice umudumu kaybettim, ne diyelim o paraya yazık :/ Öte yandan, Basilone'nin havan topu ile aniden ölmesi bence çok daha duygusal olabilirdi. BoB'de, yedinci bölümdeydi sanırım, foxhole'a 88lik mermisi isabet ettiginde yasadıgım soku hayat boyunca unutabilecegimi sanmıyorum; o dramatikligi yasatabilirlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 BiTcH_oFBaT said: sonunda hiroşima olursa heralde dünya tersine döner. hiç sanmıyorum. yahudi ölmedi ya koymazlar onu. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Venator said: Bunun için Thin Red Line diye süper bir eser var. The Pacific ise direk düz savaş dizisi ancak savaş karşıtı mesajlar içeren bir filmden bile kötü savaş sahnelerine sahip. Hayır anlamıyorum ki, propaganda desek de Guadalcanal gerçekten amerikan askerlerinin savaşta kahramanlık yaptığı bir yer, adamlar japonların stoklarını yagmalamasalar belki de aclıktan öleceklermiş. Buddha said: Mesela "The Red Line" filmi savaşın ne kadar gereksiz olduğunu, gerçek savaşın gidip görmeden kahramanlık peşinde koşanlara tokat gibi gösterildiği, askerlerin piskolojik durumlarını iki tarafıda içine alarak anlatıyor. Bu diziye bak askerlerin gidip kahraman olma arzuları gözlerine yansıtılmış resmen. Amerikalılar adalet peşinde! Dünyayı Zebani japonlardan kurtarıyorlar vs. Bende onu demiştim önceki sayfada. İzlemeyenler izlemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 8. bölüme kadar dayandım ama 8 de bıraktım son iki bölümü atlaya atlaya bi bakınırım tam bir zaman kaybıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sildim tüm episode'ları nefret ettim resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Buddha said: Venator said: Bunun için Thin Red Line diye süper bir eser var. The Pacific ise direk düz savaş dizisi ancak savaş karşıtı mesajlar içeren bir filmden bile kötü savaş sahnelerine sahip. Hayır anlamıyorum ki, propaganda desek de Guadalcanal gerçekten amerikan askerlerinin savaşta kahramanlık yaptığı bir yer, adamlar japonların stoklarını yagmalamasalar belki de aclıktan öleceklermiş. Buddha said: Mesela "The Red Line" filmi savaşın ne kadar gereksiz olduğunu, gerçek savaşın gidip görmeden kahramanlık peşinde koşanlara tokat gibi gösterildiği, askerlerin piskolojik durumlarını iki tarafıda içine alarak anlatıyor. Bu diziye bak askerlerin gidip kahraman olma arzuları gözlerine yansıtılmış resmen. Amerikalılar adalet peşinde! Dünyayı Zebani japonlardan kurtarıyorlar vs. Bende onu demiştim önceki sayfada. İzlemeyenler izlemeli. Kesinlikle izlenmeli. Aslında tam olarak savaş karşıtı bir film de değil kendisi, olayı hem savaşın çok gereksiz olmasını anlatırken ve barış mesajları verirken aynı zamanda insanlığın ve doğanın ne kadar vahşi olduğunu anlatan bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 fos çıktı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 maksat combat izleyeyim diye izliyorum da, combat da az ki bilader, bob'dan sonra cok fena oldu bu. nerde lan bi winters, nerde shifty powers, speirs, gonorrhea(sdf), joe toye falan, ayip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Law said: 8. Bölüm iyidi. Gerçi klişe bir çok filmde olan bir durum anlatıldı. 8. Bölüm Onur madalyalı kahraman, şöhret ve masabaşı işinden sıkılır, aksiyona dönmek ister. Gerçekdende görev bilincinde, yaşadığı deneyimler onu düşmanı küçümsememesi gerektiğini öğretmiş. Ve o da nesi kendi ayarında güzel bir kızla tanışır, kızda hani erkek gibidir kendini ezdirmeyen, delikanlı gerektiğinde onur madalyalı kahramanımıza ayarda verir. Neyse severek evlenirler, fakat kahramanımız rahat duramaz gider ölür ve sevdiği kadını yalnız bırakır. Klişe ama satar her zaman bu konu. Neden evleniyorsunuz orasıda muamma hadi evlendin hayatının kadınını bulmuşsun neden gerisin geriye savaşa gidersin orasıda ayrı. japonları övmesini beklemiyordum açıkcası ama çok onurlu anlattı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 savaç filmlerinde evlenen ölür abi, kanıtlanmış gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Sıkılarak izlediğim bir dizi oldu.. Düşündüğümüz gibi çıkmadı, değil mi beyler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Band of Bro'sun yakınından bile geçemez kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 pasifik dandik cephe ya nazi yok ondan böyle oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Msdf evet HAMMERZEIT lazim bize biraz. JUDEN diye bagiran tipler falan. Gerci vahseti acisindan ayri bi severim pasifik cephesini de, iyi yapamamislar bence. Ha gore acisindan sevdim diziyi orasi ayri, hasta ruhumu iyice tatmin etti diyebilirim, combat ne kadar az olsa da. Eugene de son bolumde frenzy'e giriyor resmen, veleddi lan bu 1 sene once ahah. Absoya +1, Joe Toye ile Guarnere paramparca oldugunda aglamakli olmustum ben, hele Compton bunlari gorup MEDIC diye bagirinca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 anlam veremedim sonunda yeni bir bomba atmışız japonyaya, iyi de yapmışız, önemli olan jağonları öldürmek modunda bir şeyler söyledi askerin teki. yani iyi yaptık geberttik huzuru bulduk babında mı yoksa amerikan askeri böyledir tribimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 10. bölümde combat olmayacak indirmem bile. bu kadar bütçeyle nası bu kadar dandik dizi izledik her bölümde umutları sonraki bölüme taşıdık anlamadım. izlemediyseniz hiiç indirmeye falan kasmayın. açın cod5 oynayın daha iyi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2010 Bu diziyi neden çekmişler ben anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2010 valla ben de cnbc-e'den takip ediyorum ama band of bros'un yanına yaklaşamaz gördüğüm o ki. karakter sıkıntısı var ciddi, winters gibi biri olsaydı keşke. açılıştaki müzikli kısım en güzel kısmı şu ana dek dizinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 tırt. izledim 10 bölümüde yani.. tırt belki biraz ağır kaçıyor ama tom hanks, spielberg falan en büyük bütçeli dizi olma özelliği falan taşıyınca. tırt kaçtı. tırt. bye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 becerememisler. aksiyon ve drama, karakterler, bolgeler felan hic birini baglayamamislar. sonda karakterlere bakarken resmen tanimiyorsun kim kimdi diye. hersey o kadar kopuk ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2010 4. bölümden sonra mı ne bıraktım, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2010 Aynen, high res indirdiğime bile değmedi, tekrardan söylüyorum spielberg-hanks-bandofbrothers keywordlerini duyunca dört elle indirenlere, gidin şunu izleyin bunun yerine canınız çok savaş filmi çekiyorsa. http://exegeet.files.wordpress.com/2009/05/generation-kill.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar