Law Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Bu tırto dizi birazdan düşer malum yere, izleyelim bakalım. Sen tut BOB'dan sonra ne idüğü belirsiz birşey yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 6. bölüm bitti.kaldı 4 bölüm hala elimizde dogru düzgün birşey yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Dizi mıy mıy mıy formatında ilerliyor. Spoiler Eugene tamda öyle bir adam, iki çatışmaya giriyorlar, sonra sözlerle şu kadar korktum gibi bir kaç veciz söz. Ardından tekrar mıy mıy gidiyor. İnce kırmızı hat diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Law said: Bu tırto dizi birazdan düşer malum yere, izleyelim bakalım. Sen tut BOB'dan sonra ne idüğü belirsiz birşey yap. yani şu dizi iyice gösteriyor ki yaşlandıktan sonra insan cidden performans kaybı yaşayıp, daha korkak bir hale geliyor. Nerde eski Spielberg, nerde şimdi ki Clint Eastwood'a bunayıp kendini popüler sinemaya teslim etmediği için saygım milyonlarca kez artıyor bunları gördükten sonra, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 ilk 5 bölümü izledim..cidden hala bir numara yok dizide. uğraşmasam mı daha diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 eleman fringedeki hatunu iyi götürdü yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 o izmir olayı soğuttu beni bıraktım izlemiyorum zaten tırt hiçbişi yok dizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 propaganda paçalardan akıyor. sırf yüksek bütçeli patlama sahnesi ve dismemberment falan izlemek için indiriyorum diziyi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Çok mıy mıy mıy ilerliyor, 200 milyon doları çar çur etmişler resmen. 6 bölümdür 10 tane japon askerini zor gördük. Gözde sürekli saldırıyor adamlar, peki nerede bu japonlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 7. bolumu sahsen begendim ben, guzel combat var. Asil 8. bolum efsane olacak basilone geri donunce, Iwo Jima var zaten, dismemberment ve patlamanin allahini goruruz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 MADBOY said: 7. bolumu sahsen begendim ben, guzel combat var. Asil 8. bolum efsane olacak basilone geri donunce, Iwo Jima var zaten, dismemberment ve patlamanin allahini goruruz herhalde.X(X(X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 ilk 2 bölümü izledim, bariz kötü geldi bana. aynı mı devam ediyor devamı da ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 ara sira iyi olur gibi olsada ilk 5 bolum bariz kotuydu. ne idugu belirsiz eblek karakterli, anlatmak istedigini anlatamayan kabiz bolumlerdi. maalesef dram konusunda sinifta kaldi. hani ilk defa boyle bi proje yapsalar neyse de kapi gibi band of brothers yaptilar. ama son 2 bolumdur ne zaman aksiyon basladi duzeldi gibi oldu. lan bi ustteki mesaji gormemisiz ehah. valla alu dayan derim en azindan brutal combat var 6-7 de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 propagandanın dozajı fazla olunca inandırıcılık ve drama kaybetmişler işte. adamların yarısı kopa kopa öldükten sonra komutan çıkıp diyor ki valla yine olsa yine gelirim her şey amerika için evlat niye savaşıyoruz deme, iyi bişey için savaştığını bil yeter her bölümde 1-2 sözde epic BİZ DEMOKRASİ GETİRİYOS sahnesi var böyle. hatırladıkça kızdım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 dizi biticek bize kalan tek karakter noobun teki hastaneye kaldırılan karakterler biraz ısınmıştık yok yani dizinin elle tutulur yani.ilreleyen bölümlerde açılır dedik ama böyle biter hala ne adam gibi bi savaş oldu japon bile göremedik adam gibi öyle bişiler oluyor.hop geri dönüorlar 2 ağlama zırlama bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 şu dizide tek beni etkileyen skipper'ın ölümü oldu. cidden üzüldüm. gerisi traş, kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Skipper o adam ölünce ben skipper kimdi ya dedim, cidden kimdi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Aket-Atum said: Skipper o adam ölünce ben skipper kimdi ya dedim, cidden kimdi o? Hahaha aynen bende, ne oldu ki şimdi dedim ? Üzülmem gerekiyordu o sahnede galiba, az biraz mahcupda olmadım değil :). Tanıdığım tek karakter eugene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Hatta imdbden baktım o karakter gözükmüyor orada da, kim lan bu skipper? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2010 Ya tank gibi klostrofobik (yanlış yazdım galiba) bir mekan varken, neden sırf sherman ile ilgili bir bölüm çekilmez anlamak imkansız. Çok güzel malzeme halbuki. Tank muharebeleri pek olmadı avrupadaki gibi ama olsun siz yapın iki üç tane dravdan japon zırhlısı harcayın bunker felan patlatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Olm aydınlatsanıza Skipper kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Aket-Atum said: Olm aydınlatsanıza Skipper kimdi? şu şey değil mi işte, son bölümde 20 dakka sonra uyandır beni diyen. takım komutanlarıydı sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 abi skippera yeni yeni alıstık herifi öldürdüler.tamam savaş herkes ölebilir ama sonuçta dizi lan bu.bize yucin noobundan başka karakter vrin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bence çok da güzel bi karekterdi. hafifden bob dan birilerine bezentebilrim derken... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 BiTcH_oFBaT said: Aket-Atum said: Olm aydınlatsanıza Skipper kimdi? şu şey değil mi işte, son bölümde 20 dakka sonra uyandır beni diyen. takım komutanlarıydı sanırsam. o muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar