Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2016 Hard oynuyorum ben, 20k-30k arasi aliyorum iyi giden oyunlarda. Yiktiklarim oluyor her zaman. Yollar, askerlerin gucleri, durduklari terrain, her sey etkiliyor guclerini ve hareket limitlerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logtrig Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2016 hardda 2 kişiye karşı 16k yaptım daha da olmadı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2016 eskiden itools ile istediğim gibi ringtone koyuyodum telefona ama artık çalışmıyo galiba. başka nasıl yapabiliriz bu işi? iphone'un salak 30 saniye limitine takılmak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2016 bu futbol manager mobile 2017 nasıl? değer mi 20 liraya? türkiye ligi de gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Apple seçti iPhone App of the Year: Prisma iPad App of the Year: Sketchbook Motion Apple Watch App of the Year: MySwimPro - Personal Swim Trainer Apple TV App of the Year: Twitter Mac App of the Year: Bear Mac Game of the Year: Life is Strange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2016 kizillelma said: Apple seçti iPhone App of the Year: Prisma iPad App of the Year: Sketchbook Motion Apple Watch App of the Year: MySwimPro - Personal Swim Trainer Apple TV App of the Year: Twitter Mac App of the Year: Bear Mac Game of the Year: Life is Strange Mac Game of the Year: Football Manager 2017 fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2016 iOS 10.2 iniyor .. https://www.youtube.com/watch?v=9q5LL0NZfss https://www.youtube.com/watch?v=-3prsrv7CXA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2016 Apple Destek uygulaması TR mağazasında Müthiş olmuş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2016 fotoğrafları filan koymak için gizli dosya gibi birşey oluşturabiliyor muyuz, yoksa uygulama mı gerekiyor? uygulama gerekiyorsa hangisini önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2017 hesap makine görünümlü uygulamalar var. kendi photos içinde de paylaş kısmına basıp hidden yapabiliosun ama camera roll de gözükür yine de. hidden diye albümde de gözükür ama ana photos kısmında gözükmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2017 Dropbox folderındaki bir password dosyasını kullanarak hem iphonedan hem de bilgisayardan erişimle kullanabileceğim bir password saklama app'ı var mı tavsiye debileceğiniz? Şu an için minikeepass kullanıyorum ama telefon kısmı online değil yani dosyayı indirip kullanmam gerekiyor telefona ve tekrar geri upload edilemiyor yani istediğim şey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2017 https://itunes.apple.com/us/app/drawizard/id1193064154 beyler yeni oyunum. ratingleri bekliyorum. hadi pati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 clash of clans veya clash royale oynayan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2017 turmoil ipade gelmis. casual oyun seven kacirmasin. https://itunes.apple.com/us/app/turmoil/id916190049?ls=1&mt=8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2017 bejeweled stars... sakın bulaşmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Killer said: clash of clans veya clash royale oynayan var mı? aktarım sorunumu var sync mi genelde koyleri boyle boyle kaybediyor insanlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2017 arcane said: turmoil ipade gelmis. casual oyun seven kacirmasin. https://itunes.apple.com/us/app/turmoil/id916190049?ls=1&mt=8 Pc'de bitirdim bunu ya. Sonlara dogru bayiyor ama. 2 gun full oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2017 Killer said: clash of clans veya clash royale oynayan var mı? clash royel oynuyom. gel bizim klana alalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Killer said: clash of clans veya clash royale oynayan var mı? clana alim yaparim co-leader yaptilar iki savasta da 6 yildiz alinca iki acc la kamiller ya hic anlamiyolarmis meger akjhgdlakjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2017 pascalnouman said: Killer said: clash of clans veya clash royale oynayan var mı? aktarım sorunumu var sync mi genelde koyleri boyle boyle kaybediyor insanlar :p masa said: Killer said: clash of clans veya clash royale oynayan var mı? clash royel oynuyom. gel bizim klana alalım. pascalnouman said: Killer said: clash of clans veya clash royale oynayan var mı? clana alim yaparim co-leader yaptilar iki savasta da 6 yildiz alinca iki acc la kamiller ya hic anlamiyolarmis meger akjhgdlakjd bu mesajlar bana gelmemiş nedense. ben oynamaktan çok oynayan ve seri olarak yazı yazmak isteyen birini arıyorum mobidictum ekibine. ilgilenenler öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2017 ekibi büyütüyoruz. ilgilenenleri bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Ios'ta ücretsiz telefon konuşmasını kaydeden bir program arıyorum öneriniz var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2017 Last day on earth diye bir oyun var henüz beta ama tavsiye ederim, eğer geliştirirlerse güzel oyun olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2017 forex, crypto, equity falan bakıyorsanız Trade Interceptor yükleyip demo'da kullanın. örnek chart: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2017 Iphone Dropbox ve PC üçlemesi ile sync çalışan bir password saklama APP var mı? MiniKeePass kullanıyorum ama sync olmuyor Iphone ile. Her seferinde dropboxtan yeni dosyayı şndşrmem gerekiyor PCden yeni bir işlem yaptığımda. En tepede de aynısını yazmışım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar