KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 ben oynuyorum da o kadar da sinir bozucu değil hatta baya sevdim diyebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2015 Outlook app çıkmış çok sevdim iosun kendi mail apından daha iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2015 şöyle bir app arıyorum. Takvimden günü seçeyim hatırlatma kurayım, seçtiğim saatte bana haber versin şunu yap bunu yap diye. Hatırlatma çaldığında istersem 2 saat sonra tekrar hatırlat diyebileyim. Yaptığım işlere tik atayım. Şunu bana hergün hatırlat diyebileyim. Ayrıca kullanımı kolay olsun. Ücretli de olabilir. Ne önerirsiniz? En önemlisi kullanımı sade ve basit olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 ihydrate diye program yapmislar. Gunluk su icmeni tutuyosun, su icme hedefini yaziyosun. Mahmut su ic diye uyariyor asdfa Allahim sana geliyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Isil çıktı tuvalet yaparken çalıştırıyorsun kalkarken silmediysen uyarıyo :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Nefes alma app i ciksin bence. Gereksiz insanlari uyarmasin ki dunya daha guzel bi yere donsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Apple paralı Samsung bedava yapsın herkesden kurtulalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Adobe Line (tu) yaratıcı kafalar kaçırmasın. 10/10 Yalnız stylus şart gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 tablet için o galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 IF uygulamasını çok beğendim ben. çok basit bir mantıkla çalışıyor. mesela bugün gelen mail'de şöyle bir tavsiye var: Eğer polen seviyesi yükselirse ilaclarımı almam için uyar. internetten güncel verileri çekip istediğiniz gibi kullandırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 sanssizsansli said: tablet için o galiba. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2015 o.k.a.y diye bi oyun var baya sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2015 Masticore said: ihydrate diye program yapmislar. Gunluk su icmeni tutuyosun, su icme hedefini yaziyosun. Mahmut su ic diye uyariyor asdfa Allahim sana geliyom fitwell var turkcell'in appi baya başarılı kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2015 akilli su sisen olsa mesela, direk app'e kendi gonderse mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadLord Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Modern Combat 5 AppStore'da beleş. Duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2015 SadLord said: Modern Combat 5 AppStore'da beleş. Duyurulur. Sağol banucum kamasutra da ücretsiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 app store de güncelleme bekleyen uygulamaları güncelleme yapmak istemezsem ne yapacağım. Sürekli uyarı vermesi rahatsız ediyor. Ayrıca bazı uygulamalar sık sık güncelleme istiyor. Kendisi 50 mb ama 5-6 kere güncelleme istedi ve yaptım her birsi 50 mb. Şimdi bu program 300-350 mb yer mi kaplıyor, yoksa önceki versiyonunu siliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phillamon Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2015 Tabiki önceki versiyon siliniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2015 fm 2015 classic ipad air ve air 2 için çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 honorbound u kim tavsiye ettiyse 10 gündür oynuyorum deli gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 ben önerdim ve ÇOK sağlam oyun. iyi guild ŞART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasBock Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2015 Commute-çok tatlı bir trafik oyunu. farklı map'ler üzerinde kendi trafiğini yaratıyorsun. Rock On-çoook başarılı bir şarkı bilme oyunu. tabi adından da anlaşılacağı gibi Rock şarkılar için sadece :) Photo Sphere-andoriddeki gibi 360derece foto çekmeye yarıyor Seene-fotoğrafı 3d çekme imkanı sunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2015 Vidown'i cekin mutlaka,bedava. Video Download programi. Telefona atar izlersiniz dizi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 fallout shelter gelmiş iosa deli gibi oynuyorum :) ilgili haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2015 Slayin diye bi şey var, ona sardım bu ara. http://www.youtube.com/watch?v=__siFVEhKqc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar