Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi tıraş makinesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
en iyi elektrikli tıraş makinesi nedir? daha önce almadan araştırmış vs bilen birileri illa ki çıkar.

sakallarım cok sert degil..yanaktakiler hatta cok yumusak ama cenedekiler de sert biraz. karısık yani. ama orta sertlikte diyelim.

sekil verme konusu onemli cunku goatee gibi bırakiyorum cenede.

sonraa bu kadar iste. pek de bisi bilmiyorum bu konuda.

bıktım jiletten filan artik. ugrasmadigimdan sakalli geziyorum vs. alcam bi makine.
Mesaj tarihi:
jilet kadar iyi alabilen yok sanırım, panasonic çok övülüyor ama gittigidiyor dışında görmedim denemedim

kirli sakal geziyorum diyorsan da al ucuzumsu bir kıl kısaltma zımbırtısı, makine falan arama
Mesaj tarihi:
http://www.marbeck.com/app_images/braun_shaver_8995_med.jpg

Bundan kullanıyorum braunun baya memnunum jilet kadar iyi kesip yumuşacık yapıyor. Sonrada kendini yıkayıp temizliyor o standda baya güzel bence. =)
Mesaj tarihi:
12 yıllık braun'umun artık pili filan tümden gittiğinden geçen ay braun 560 aldım, fena değil. ya braun ya philips al ama kendin bakarak seç, çünkü kesme yöntemleri farklı.
Mesaj tarihi:
Osso said:

http://www.marbeck.com/app_images/braun_shaver_8995_med.jpg

Bundan kullanıyorum braunun baya memnunum jilet kadar iyi kesip yumuşacık yapıyor. Sonrada kendini yıkayıp temizliyor o standda baya güzel bence. =)

kendini yikamak mı, teknoloji o kadar gelişti mi lan =/
Mesaj tarihi:
braun cruzer almayı dusunuyorum. hatta 10-15 dakka icinde almak icin cıkıcam evden.

aslında braun'ın diger makineleri daha iyi gibi de 380euro gibi bi fiyat cıktı burda karsıma. o kadar vermek istemiyorum. cruzer isimi gorur gibi.

ne diyosunuz son olarak. cıkıp alcam bunu 15 dakkaya
Mesaj tarihi:
Fly said:

jilet kadar iyi alabilen yok sanırım, panasonic çok övülüyor ama gittigidiyor dışında görmedim denemedim

kirli sakal geziyorum diyorsan da al ucuzumsu bir kıl kısaltma zımbırtısı, makine falan arama
panasonic 5 para etmez bende var 5 kere kullandım philshave full skinler çok iyi eğer çok sert sakalın yoksa...
Mesaj tarihi:
barbu said:

braun cruzer almayı dusunuyorum. hatta 10-15 dakka icinde almak icin cıkıcam evden.

aslında braun'ın diger makineleri daha iyi gibi de 380euro gibi bi fiyat cıktı burda karsıma. o kadar vermek istemiyorum. cruzer isimi gorur gibi.

ne diyosunuz son olarak. cıkıp alcam bunu 15 dakkaya

cruzer almadan önce iyi düşün bence internette okuduğum çoğu yorumda pek beğenilmemiş
Mesaj tarihi:
berberin sıcak suyla kopurtup suratına fırca gibi seyle kopugu surup, ustura ile alması hepsinden daha fazla rahatlatıyo beni ya. bu makina kompleksini de anlamıs degilim jilet neden vurmuyosunuz?
Mesaj tarihi:
Bu moserin klasik modelleri ne kadardır ? Nette 50 ile 70 arası değişiyor . Tahtakale veya herhangi bir yerde daha ucuza bulma şansımız var mı ? 30-40 TL arasına falan ?
Mesaj tarihi:
cruzer kullanıyorum 3 yıldır yaklaşık, sadece şu kirli sakal almak için olan parça çok dandik. 2 kere yere düşürüp kırıldı. Onun haricinde çok sağlam makina. İster duşta kullan ister rererö
Mesaj tarihi:
toggie said:

berberin sıcak suyla kopurtup suratına fırca gibi seyle kopugu surup, ustura ile alması hepsinden daha fazla rahatlatıyo beni ya. bu makina kompleksini de anlamıs degilim jilet neden vurmuyosunuz?

bayıyodur her gün traş olmak. beni de baydı hacı oldum.
  • Yeni Oluştur...