barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 en iyi elektrikli tıraş makinesi nedir? daha önce almadan araştırmış vs bilen birileri illa ki çıkar. sakallarım cok sert degil..yanaktakiler hatta cok yumusak ama cenedekiler de sert biraz. karısık yani. ama orta sertlikte diyelim. sekil verme konusu onemli cunku goatee gibi bırakiyorum cenede. sonraa bu kadar iste. pek de bisi bilmiyorum bu konuda. bıktım jiletten filan artik. ugrasmadigimdan sakalli geziyorum vs. alcam bi makine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 braun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ucuz olanlar daha güzel mahalle berberi makinesi.bende rahat 4-5 tane makine var.ama en memnun olduum 10 lralık çin malı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 jilet kadar iyi alabilen yok sanırım, panasonic çok övülüyor ama gittigidiyor dışında görmedim denemedim kirli sakal geziyorum diyorsan da al ucuzumsu bir kıl kısaltma zımbırtısı, makine falan arama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 kirli degil iste. oyle gezmiyim diye bisi istiyorum. cene de var. jiletle ugrasamiyorum bi de beceremiyorum jileti ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 http://www.marbeck.com/app_images/braun_shaver_8995_med.jpg Bundan kullanıyorum braunun baya memnunum jilet kadar iyi kesip yumuşacık yapıyor. Sonrada kendini yıkayıp temizliyor o standda baya güzel bence. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 12 yıllık braun'umun artık pili filan tümden gittiğinden geçen ay braun 560 aldım, fena değil. ya braun ya philips al ama kendin bakarak seç, çünkü kesme yöntemleri farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 wella en iyisi, bazı berberlerden alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Moser. daha iyisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 ben Mauser kullaniyorum. ucuna sungu takip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 en iyi traş makinası ölü traş makinasıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 braun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Osso said: http://www.marbeck.com/app_images/braun_shaver_8995_med.jpg Bundan kullanıyorum braunun baya memnunum jilet kadar iyi kesip yumuşacık yapıyor. Sonrada kendini yıkayıp temizliyor o standda baya güzel bence. =) kendini yikamak mı, teknoloji o kadar gelişti mi lan =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 abdest bile alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Theridone said: Moser. daha iyisi yok. buna baktım güzelmiş de nerden alsak daha uygun olur acaba bu aletleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 braun cruzer almayı dusunuyorum. hatta 10-15 dakka icinde almak icin cıkıcam evden. aslında braun'ın diger makineleri daha iyi gibi de 380euro gibi bi fiyat cıktı burda karsıma. o kadar vermek istemiyorum. cruzer isimi gorur gibi. ne diyosunuz son olarak. cıkıp alcam bunu 15 dakkaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 çıktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 cıkamadım amber lamps videosu izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 tamam çık şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Fly said: jilet kadar iyi alabilen yok sanırım, panasonic çok övülüyor ama gittigidiyor dışında görmedim denemedim kirli sakal geziyorum diyorsan da al ucuzumsu bir kıl kısaltma zımbırtısı, makine falan aramapanasonic 5 para etmez bende var 5 kere kullandım philshave full skinler çok iyi eğer çok sert sakalın yoksa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 barbu said: braun cruzer almayı dusunuyorum. hatta 10-15 dakka icinde almak icin cıkıcam evden. aslında braun'ın diger makineleri daha iyi gibi de 380euro gibi bi fiyat cıktı burda karsıma. o kadar vermek istemiyorum. cruzer isimi gorur gibi. ne diyosunuz son olarak. cıkıp alcam bunu 15 dakkaya cruzer almadan önce iyi düşün bence internette okuduğum çoğu yorumda pek beğenilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 berberin sıcak suyla kopurtup suratına fırca gibi seyle kopugu surup, ustura ile alması hepsinden daha fazla rahatlatıyo beni ya. bu makina kompleksini de anlamıs degilim jilet neden vurmuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnoss Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Bu moserin klasik modelleri ne kadardır ? Nette 50 ile 70 arası değişiyor . Tahtakale veya herhangi bir yerde daha ucuza bulma şansımız var mı ? 30-40 TL arasına falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 cruzer kullanıyorum 3 yıldır yaklaşık, sadece şu kirli sakal almak için olan parça çok dandik. 2 kere yere düşürüp kırıldı. Onun haricinde çok sağlam makina. İster duşta kullan ister rererö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2010 toggie said: berberin sıcak suyla kopurtup suratına fırca gibi seyle kopugu surup, ustura ile alması hepsinden daha fazla rahatlatıyo beni ya. bu makina kompleksini de anlamıs degilim jilet neden vurmuyosunuz? bayıyodur her gün traş olmak. beni de baydı hacı oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar