Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

en iyi tıraş makinesi

barbu

Öne çıkan mesajlar

en iyi elektrikli tıraş makinesi nedir? daha önce almadan araştırmış vs bilen birileri illa ki çıkar.

sakallarım cok sert degil..yanaktakiler hatta cok yumusak ama cenedekiler de sert biraz. karısık yani. ama orta sertlikte diyelim.

sekil verme konusu onemli cunku goatee gibi bırakiyorum cenede.

sonraa bu kadar iste. pek de bisi bilmiyorum bu konuda.

bıktım jiletten filan artik. ugrasmadigimdan sakalli geziyorum vs. alcam bi makine.
Sosyal ağlarda paylaş

braun cruzer almayı dusunuyorum. hatta 10-15 dakka icinde almak icin cıkıcam evden.

aslında braun'ın diger makineleri daha iyi gibi de 380euro gibi bi fiyat cıktı burda karsıma. o kadar vermek istemiyorum. cruzer isimi gorur gibi.

ne diyosunuz son olarak. cıkıp alcam bunu 15 dakkaya
Sosyal ağlarda paylaş

Fly said:

jilet kadar iyi alabilen yok sanırım, panasonic çok övülüyor ama gittigidiyor dışında görmedim denemedim

kirli sakal geziyorum diyorsan da al ucuzumsu bir kıl kısaltma zımbırtısı, makine falan arama
panasonic 5 para etmez bende var 5 kere kullandım philshave full skinler çok iyi eğer çok sert sakalın yoksa...
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

braun cruzer almayı dusunuyorum. hatta 10-15 dakka icinde almak icin cıkıcam evden.

aslında braun'ın diger makineleri daha iyi gibi de 380euro gibi bi fiyat cıktı burda karsıma. o kadar vermek istemiyorum. cruzer isimi gorur gibi.

ne diyosunuz son olarak. cıkıp alcam bunu 15 dakkaya

cruzer almadan önce iyi düşün bence internette okuduğum çoğu yorumda pek beğenilmemiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...