BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi tamam warmponger felanda adam durup durup denounce ediyo butun oyun beni denounce eden adamlar var herseyi gectim oyundaki en tohaklı defansiv ordu ve policyler var sınıra ordum yıgılmıs arkada catapultlar felan ama culture kasıyorum kimseyle derdim tasam yok durup dururken dalıyo pikemanlere atla saldırıp saldırıp ölüyo sonra barışalımmm kankitooooooooooooooo diye barışa geliyo nasıl warmonger lan bu hesabı kitabı yapmadan mı warmonger en sonudan sıkılıp conquestle yeniyorum culture le yeniyim diyorum conquestten cok ordu lazım 50 tane sehri ele gecirip puppet yapmadna kültür felam yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 o senin zorluktan kaynaklanıyor berkay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 dlc'ler ise yapiyormus gercekten, senaryolar cok iyi. deger o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 BonePART said: hesabı kitabı yapmadan mı warmonger en sonudan sıkılıp conquestle yeniyorum culture le yeniyim diyorum conquestten cok ordu lazım 50 tane sehri ele gecirip puppet yapmadna kültür felam yalan aslında kültür win istiyosan az şehrin olması lazım, genelde 3 şehirle alıyorum ben cultural victory. zaten cultural science victory falan daha çok hesap kitap istiyor warmongerlık her türlü daha kolay, ileri bir military tech'e beeline yap sonra üstün teknolojiyle sağa sola saldır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 axedice said: Sam said: pikeman'leri musketman'e çevirecektim ki.. pikeman upgrades to: lancer Çünkü lancerlar da pikemanler de anti-cavalry? Ki lancerlar da anti tanka upgrade oluyor cavalryler tanka upgrade olduğunda. Paso anti unit mantığıyla ilerliyor oyun. Ha sen irona gitmeyip swordsman basmayıp tüm defansı anti-cavalry üzerine koyarsan defensive terrain bonusu alamazsın işte. Pikemanler musketman olsa anti cavalry / anti tank route un olmayacak daha saçmaydı öylesi. yahu ne antisi, pikeman yapmanın bütün olayı herhangi bir strategic resource yoksa en basit, düz, savunma yapabilecek bir ünite yapmak. ki eskiden upgrade route böyleydi, resource fakiri adamın temel savunması spearman -> pikeman -> musketman -> rifleman -> infantry diye gidiyordu. mounted bonusu olsa ne olur, olmasa ne olur. ha bu gameplay kısmı, pikemanleri ata bindirip sonra attan indirmenin komikliğine hiç değinmiyorum. heroes fantezi ama onda bile bir mantık var, zombiyi upgrade edince gryphon olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 _ILuVaTaR_ said: Sam yalnız o diplomasi olayının bir kısmı da liderlerin özellikleryle ilgili. adam warmongersa ne kadar iyi geçinsen de bir fırsatını bulup dalıyor sana. mesela yakınlarda cengiz, alexander falan varsa uğrşmayın diplomasi yapmaya arayı iyi tutmaya, parayla resource falan satıp savaş ilan edin o size etmeden sdf ya biliyorum onları, ama diğerleri de böyle. adam komşum olana kadar al gülüm ver gülüm, dibime şehir kuruyor, ertesi turn bütün tarzı değişiyor. hani eski total war'larda ne yapsan da direkt savaş açarlardı, aynı o kafa olmuş civ5. yeni total war'lar bile daha tutarlı diplomasiye sahip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 _ILuVaTaR_ said: BonePART said: hesabı kitabı yapmadan mı warmonger en sonudan sıkılıp conquestle yeniyorum culture le yeniyim diyorum conquestten cok ordu lazım 50 tane sehri ele gecirip puppet yapmadna kültür felam yalan aslında kültür win istiyosan az şehrin olması lazım, genelde 3 şehirle alıyorum ben cultural victory. zaten cultural science victory falan daha çok hesap kitap istiyor warmongerlık her türlü daha kolay, ileri bir military tech'e beeline yap sonra üstün teknolojiyle sağa sola saldır işte multide imkansız işte kim hızlı tıkladıya dönüyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 A ve B nin yanana 1er okçusu var. A vuruyo 30,B dmglı haliyle vuruyor 20. oda nobunaga değilsen hızlı tıklayan alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 turnler sırayla olsun dicem o zaman da çok bekleticek oyun. ki zaten öyle bi seçenek yok sanırm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Steam Pati Civ 5 grubunda olmayanlardan Kalten / Batlamyus101 RoMSlayer Mulgear Redeagle / Tyrann Redeagle Komutan / Komutan Sizleri gruba invite ettim. Barbu senin steam id ne? Grupta göremedim seni de invite edelim. Evet şimdi bakıyorum hamsili iluvatar kaede lethe quixef sam online. Quixef 20:30 gibi gelebilirim diyor. Bence bu kadrodan ve eklerinden rahat 3v3 çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kurra çekin 1v1 ligi yapalım sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 1v1 sıkıcı ya şu oyunun multisini eğlenceli kılan muhabbeti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ben bi wowa girip bakayım bizimkiler raid yapmayacaksa damlarım hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 axedice said: 1v1 sıkıcı ya şu oyunun multisini eğlenceli kılan muhabbeti 2v2v2 iyidir aslında 3v3 yerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 axedice said: Steam Pati Civ 5 grubunda olmayanlardan Kalten / Batlamyus101 RoMSlayer Mulgear Redeagle / Tyrann Redeagle Komutan / Komutan Sizleri gruba invite ettim. Barbu senin steam id ne? Grupta göremedim seni de invite edelim. Evet şimdi bakıyorum hamsili iluvatar kaede lethe quixef sam online. Quixef 20:30 gibi gelebilirim diyor. Bence bu kadrodan ve eklerinden rahat 3v3 çıkar. benide ekle ama hidinstanla oynamiosan gelmem oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 birde bu akşam yalanım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Beni de cagirin gruba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Viktor ve Gerge civ5 grubuna ve mevcut chat e invitelarınızı attım. Toplanmaya başladık 20:30 gibi açarız bi oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 7 kişiyiz dedim 4 kaldık ahah. Ben lethe kaede şu anda. Gelirse quixef. Hadi civ5 1-2 civ5 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 5 kişiyiz, lethe gelirse 3v3 atıcaz. Yok gelmezse ffa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Göçtü :/ uyuz oldum. Tam trade roadım bitiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Letheyi ai4 seviyesinde gördüğüm için asker basmadım, bi dahaki turn ai5miş gibi davranıp savunmaya bi tane adam koyucam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ahaha 2 composite 1 spearman le dalmaya geldi :D ağzını kırdım yolladım ama kaç kere dedim bak o şehir gidicek, peace yapalım boşuna insanların ölmesin. dinlemedi.. çünkü o taş kalpli bir hüqümdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 turları 10 dakikada geçmeseniz şimdiye oyun bitmiş hepiniz islam'a convert etmiştiniz ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 valla sizin beklediğiniz kadar biz de bekledik emin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar