Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Recep İvedik 4

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

Recep İvedik serisinin dördüncüsü için start verildi

Recep, hayranlarından gelen "Yüksek bütçeli film isteriz" beklentilerine de kulak verdi. İvedik yeni filminde yaşadığı mahalleden çıkıp yurtdışına seyahat bile edecek!

Recep'e biraz para harcatın!

'Recep İvedik 3' filminin ardından başlayan, "O kadar para kazanıyorlar ama filme hiç para harcamıyorlar. Bu kahraman, pahalı prodüksiyonu hak ediyor" çağrılarına kahramanın yaratıcısı Şahan Gökbakar ve yapımcısı Faruk Aksoy kayıtsız kalmadı.

Filmin üçüncü verisyonunun da mütevazı bir bütçeyle çekilmiş olmasından sıkılan izleyici artık 'Recep İvedik'e bütçe ayrılması gerektiğinde ısrar edince, filmin yaratıcıları bu talebi gündemlerine aldı.

12 Şubat'ta vizyona giren ve üç günde tüm zamanların izlenme rekorunu kırarak 1 milyon 153 bin 71 gişe yapan 'Recep İvedik 3'ün başarısının tadını çıkaran Aksoy Film ve Özen Film, serinin dördüncü filmi için sürprizler düşünmeye başladılar bile.

Şimdi sinema kulislerinde en çok, 'Recep İvedik'in dördüncü versiyonunda karakterin yurtdışına çıkacağı ve orada maceralarına devam edeceği konuşuluyor.

İzleyicinin internette yaptığı yorumlar:

"Şahan'ın bir sonraki filmlere biraz daha para harcamasını diliyorum. Mesela, çıkar Recep'i yollara. Avrupa'ya Amerika'ya götür... Biraz daha para harca Şahan. Zaten yedi sülalene yetecek kadar para kazandın!" "Son filmde yine güldük ama ortada hikaye yok. Maddi standartı çok düşük. Şu, halk kahramanına biraz para harcayın. Eleştirmenler hiç değilse prodüksiyon için 'güçlü' desin."

kaynak: vatan
Sosyal ağlarda paylaş

elitler tedirgin

tamam anladk ivediki devam ettiricen.ama ztn 3-5 milyon seyirci kitlen var.bari dialogları daha normal film gibi olan.biraz dram kat bişi kat.yani ona korum buna korum hahah zuahhaah muhahha mdoundan cıkarsın biraz karakteri.hani madem zekası başka karakter yaratmaya film yapmaya yetmiyor bari su karakter üzerinde biraz farklılık yapsın

daha cok oyuncu görelim.recepe bi düşman dost olan farklı karakterle ekle mesela.
Sosyal ağlarda paylaş

Baydı recep ivedik. Başta bayağı önyargılıydım gitmemeye kararlıydım ama arkadaş zoruyla gitmiştim. Sandığımın aksine ilk filmi bayağı beğendim güldüm eğlenceliydi. Ama sonraki iki film eleştirmenlerin hakarete varan yorumlarını sonuna kadar hakediyordu. İlk film beklediğimin aksine güzel çıkınca ikinciye kendi isteğimle gittim, bayağı kötüydü. 3.ye kararsızdım hadi hadi dediler gittik yine kötüydü.

Bi kere güzel bişi yaptı şahan evet de başarısının tesadüf olduğunu sonraki patlayan filmlerle kanıtladı, gerek yok fazlasına.
Sosyal ağlarda paylaş

yurtdışı işini 3. filmde yapacaktı. geçti artık. bu türde film yapıyosan, yoğun yapacaksın, ilk 2 filmde de çok fazla esprisiz, duraklamalı bölümler var. yaptığın tipleme yüzeysel, absürd komedi yapıyorum diye bas bas bağırıyosun sonra filmin 20 dakkasında sosyal mesaj dinliyorum ben. şahan önce ne yapmak istediğine karar versin
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...