Masquerade Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Recep İvedik serisinin dördüncüsü için start verildi Recep, hayranlarından gelen "Yüksek bütçeli film isteriz" beklentilerine de kulak verdi. İvedik yeni filminde yaşadığı mahalleden çıkıp yurtdışına seyahat bile edecek! Recep'e biraz para harcatın! 'Recep İvedik 3' filminin ardından başlayan, "O kadar para kazanıyorlar ama filme hiç para harcamıyorlar. Bu kahraman, pahalı prodüksiyonu hak ediyor" çağrılarına kahramanın yaratıcısı Şahan Gökbakar ve yapımcısı Faruk Aksoy kayıtsız kalmadı. Filmin üçüncü verisyonunun da mütevazı bir bütçeyle çekilmiş olmasından sıkılan izleyici artık 'Recep İvedik'e bütçe ayrılması gerektiğinde ısrar edince, filmin yaratıcıları bu talebi gündemlerine aldı. 12 Şubat'ta vizyona giren ve üç günde tüm zamanların izlenme rekorunu kırarak 1 milyon 153 bin 71 gişe yapan 'Recep İvedik 3'ün başarısının tadını çıkaran Aksoy Film ve Özen Film, serinin dördüncü filmi için sürprizler düşünmeye başladılar bile. Şimdi sinema kulislerinde en çok, 'Recep İvedik'in dördüncü versiyonunda karakterin yurtdışına çıkacağı ve orada maceralarına devam edeceği konuşuluyor. İzleyicinin internette yaptığı yorumlar: "Şahan'ın bir sonraki filmlere biraz daha para harcamasını diliyorum. Mesela, çıkar Recep'i yollara. Avrupa'ya Amerika'ya götür... Biraz daha para harca Şahan. Zaten yedi sülalene yetecek kadar para kazandın!" "Son filmde yine güldük ama ortada hikaye yok. Maddi standartı çok düşük. Şu, halk kahramanına biraz para harcayın. Eleştirmenler hiç değilse prodüksiyon için 'güçlü' desin." kaynak: vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bende olsa bende çekerim para verip gidenler olduğu sürece, eforsuz para işte 10 günde çekiyo adam nasıl olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 @Sparkcaster +1 Negzel para kazanıyor adam işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 aslında biz de pati ahalisi olarak uğraşsak bizden de iyi iş çıkar. bkz. recep ivedik fdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 geçen gün gazetede şahanın almanlardan teklif aldığını okudum. yeni recep ivedikte, recep bi şekilde alman ordusuna gidip alman askerleri dize getirecekmiş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 elitler tedirgin tamam anladk ivediki devam ettiricen.ama ztn 3-5 milyon seyirci kitlen var.bari dialogları daha normal film gibi olan.biraz dram kat bişi kat.yani ona korum buna korum hahah zuahhaah muhahha mdoundan cıkarsın biraz karakteri.hani madem zekası başka karakter yaratmaya film yapmaya yetmiyor bari su karakter üzerinde biraz farklılık yapsın daha cok oyuncu görelim.recepe bi düşman dost olan farklı karakterle ekle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 İzleyicinin 4. filmde yapım kalitesi beklemesini jeton köşesi sayısı olarak mı yoksa ilerleme olarak mı değerlendirsem karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Baydı recep ivedik. Başta bayağı önyargılıydım gitmemeye kararlıydım ama arkadaş zoruyla gitmiştim. Sandığımın aksine ilk filmi bayağı beğendim güldüm eğlenceliydi. Ama sonraki iki film eleştirmenlerin hakarete varan yorumlarını sonuna kadar hakediyordu. İlk film beklediğimin aksine güzel çıkınca ikinciye kendi isteğimle gittim, bayağı kötüydü. 3.ye kararsızdım hadi hadi dediler gittik yine kötüydü. Bi kere güzel bişi yaptı şahan evet de başarısının tesadüf olduğunu sonraki patlayan filmlerle kanıtladı, gerek yok fazlasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Aziz Nesin ftw... "Şu, halk kahramanına biraz para harcayın. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 arcane said: İzleyicinin 4. filmde yapım kalitesi beklemesini jeton köşesi sayısı olarak mı yoksa ilerleme olarak mı değerlendirsem karar veremedim. ahuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Tam dizi kıvamına geldi artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 4 mü? yok ebenin a.. ali sami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 2 harbi kötüydü de 3 o kadar da kötü değildi. 1 en iyiydi 4 çekilse nolur yine gidilir.Çekilmezse de vah vah demem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 4 değil 14 bile görür recep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Recep İvedik 3'ü bilmem ama Recep İvedik 4'ü ttaş ve sopalarla çekecekler.. yersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 bence recep ivedik 31 çekip bitmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ne dengesiz adam ya daha geçen '' biz en başında üçleme olacağına karar vermiştik, bu da serinin son filmi recep'in iç dünyasını anlatıyor bla bla'' dememiş miydi ne filmi yine otur oturduğun yerde ya da salih abeye çeksin bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ceksin ya uzadıkca batar. bakalım baska bi rolde basarılı olabilecek mi sahan yoksa topladıgı para ile kalan hayatını mı yasayacak onu merak ediyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 lool komedi. Kalite bekliyor adamlar Recep İvedik'ten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 dizi yapsın bari adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 yurtdışı işini 3. filmde yapacaktı. geçti artık. bu türde film yapıyosan, yoğun yapacaksın, ilk 2 filmde de çok fazla esprisiz, duraklamalı bölümler var. yaptığın tipleme yüzeysel, absürd komedi yapıyorum diye bas bas bağırıyosun sonra filmin 20 dakkasında sosyal mesaj dinliyorum ben. şahan önce ne yapmak istediğine karar versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 NOES Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 allahın hakkı 3tür. yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 ilki bile fazlaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2010 sam herşeyi anlatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar