küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2011 rahatsiz said: Bayan Trip Atma Milli Takımımız Yurda Döndü Helsinki'de düzenlenen Salon Olimpiyatları'na "Altın Cadılar"ımız damgasını vurdu. Bayan trip atma milli takımımız yurda 12 altınla dönerken, bayanlar tek trip atma 55 kiloda ülkemizi temsil eden takım kaptanımız Nurcan Yıldırım'ın "Ata sporumuz olan tripte, ülkemizi en iyi şekilde temsil ettiğimiz için gururluyuz" şeklindeki açıklamasının ardından çalan telefonunun iptal tuşuna basması dikkatlerden kaçmadı. Geçtiğimiz hafta Helsinki'de düzenlenen 28. Uluslararası Salon Olimpiyatları'na 12 altın, 8 gümüş ve 1 bronz madalyayla damgasını vuran Bayanlar Trip Atma A Milli Takımımız, dün gece geç saatlerde yurda döndü. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yüzlerce coşkulu taraftarın karşıladığı "Altın Cadılar", düzenledikleri basın toplantısında genel olarak etrafı umursamaz gözlerle izlemeyi tercih ederlerken, basın ve taraftarlarla fazla yüzgöz olmamaya da özen gösterdiler. Kaptanımız gururlandırdı Basın toplantısında ilk olarak söz alan takım kaptanımız Nurcan Yıldırım'ın, "Yaa çok sağolun ama cidden yani nefes alamıyoruz lütfen biraz açılır mısınız? Zaten uçakta içimiz dışımıza çıktı. Nasıl pilotsa o..." sözleri salonda dakikalarca alkışlanırken, bu kez de sözünün kesilmesine sinirlenen Yıldırım, apar topar toplantıyı terk etti. Geride kalan millilerimizin oflayıp puflamaları ve etrafa manidar bakışlar atmalarıyla geçen birkaç dakikanın ardından, takımın en genç oyuncusu Tuğba Pekcan söz aldı. Finalde Amerikalı rakibini eleyerek madalyaya uzanan Pekcan, son ana kadar nefes nefese bir çekişmeye sahne olan final müsabakasını şu sözlerle anlattı: Madalya böyle geldi "Rakibim daha önce üst üste 3 kez altın madalya kazanmış, trip atmada dünya çapında kendini kanıtlamış bir isim olmasına rağmen hiç korkmadım. Ne korkucam zaten o kokoştan yani. Kendisi en güçlü olduğu alan olan "Telefon öyle kapatılmaz böyle kapatılır"da telefonu benden 1.2 saniye önce kapatmasına rağmen, diğer iki seti alarak madalyaya uzanmasını bildim. Özellikle son sette, "Facebook'a onu niye ekledin" konulu tartışma çok çekişmeli geçti, hatta bir ara kaybedicez sandım ama yine de bu tartışmayı rakibimden 1.5 saat daha uzun sürdürmeyi başardım. Nasıl renkten renge girdi ama görmeniz lazımdı yani..." "Onlar kendini bilir" Genç yıldızın, "Çok çalıştık, buraya kadar çok emek verdik ve sonuna kadar hakettik. Bu sadece benim değil, tüm arkadaşlarımın, tüm Türkiye'nin başarısıdır. Tabii içimizden bazılarını hariç tutuyorum, onlar kendilerini biliyorlar" sözleri bu kez de oyuncular arasında gergin bir hava ortaya çıkmasına neden olurken, toplantının son kısmına millilerin ardı ardına mesajlaşmaları ve sık sık çalıp her defasında meşgule düşürülen cep telefonları nedeniyle kesintili olarak devam edilebildi. "Onu da tanımış olduk" Toplantıda son olarak söz alan tecrübeli oyun kurucu Özlem Nikeloğlu ise, konuşmasına Ankara'da onu bekleyen sevgilisi Ozan Şekerci'ye teşekkür ederek başladı. "Hazırlık döneminde kendisinin yardımları olmasa şu anda bu noktada olamazdım" diyerek düzenli ve disiplinli çalışmanın, ekip ruhunun önemini vurgulayan Nikeloğlu, "Ama yine de insan ne yapar eder, orada benim yanımda olurdu. İşinden izin alamaması benim problemim değil. İş mi daha önemli ben mi daha önemliyim? En mutlu günüm benim yani ya? Ama iyi oldu, onu da tanımış olduk..." ifadeleriyle madalyayı sonuna kadar hakettiğini bir kez daha gözler önüne serdi. Aahahaahaha bilet Amerika'ya transfer olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 -> Sinüzit ağrılarına dayanamayan genç, ıslak saçla motosiklet kullanarak intihar etti... (seagle bildirdi) Bu iyiymiş cidden... :D Acaba pati seagle mı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Tadını Doğru Tahmin Edebilmek İçin 1 Haftadır Gece Gündüz First Çiğneyen Genç, Çenesiyle Uçak Çekmeye Hazırlanıyor Üniversite öğrencisi Mert Gevende’nin azmi, görenleri hayrete düşürüyor. First Sensations’ın yeni tadını doğru tahmin ederek Mini Cooper kazanabilmek için son 1 haftadır gece gündüz aralıksız First Sensations çiğneyen Gevende, henüz bir tahminde bulunamamış olmasına karşın gösterdiği çabanın karşılığını demir gibi bir çeneye sahip olarak aldı. Bu sabah düzenlediği basın toplantısıyla yakında gerçekleştireceği “Çeneyle uçak çekmek” şovunun duyurusunu yapan azimli genç, “Ben nihayetinde First Sensations’ın neli olduğunu henüz bulamadım ama, hiç değilse elimde bir altın bileziğim olmuş oldu. Bu yeteneğimi, üstelik de ülkemizin bu kadar ihtiyaç duyduğu bir alanda değerlendirme şansı bulduğum için çok mutluyum” diyerek kendisine bu şansı sunan firmaya teşekkürlerini iletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 muhauahauhauha İç savaş, açlık, susuzluk, salgın hastalık derken gün geçtikçe kan kaybeden şirin Afrika ülkesi Nijer, yapılan yeni toprak reformuyla yönetimde köklü değişikliklere hazırlanıyor. Bu sabah imzalanan anlaşmayla ülkenin tamamını kat karşılığı olarak Bediroğlu İnşaat'a devreden Nijer yönetimi, satış ve kira gelirleriyle önemli bir ekonomik kaynak yaratmayı hedeflerken, daha kepçe vurulmadan dairelerin yarısının topraktan satılması da memnuniyetle karşılandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2011 komik değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 vaperon said: -> Sinüzit ağrılarına dayanamayan genç, ıslak saçla motosiklet kullanarak intihar etti... (seagle bildirdi) Bu iyiymiş cidden... :D Acaba pati seagle mı ki? ahaha benim lan bu aylar aylar önce sinüzit krizimi neşeli hale getirmeye uğraşırken pörtlemişti ağzımdan sfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 http://zaytung.com/mags/zaytung_teen_1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mezura... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 cH@dI_QıSL@R Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 mezura olayını anlamadım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Kendinizi keşfedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 AHAHAH MEZURA AHAHAHAHA 20cme kadar da gidiyor vay bee beklenti büyük sdfasfsdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2011 gençler boyun önemli olduğunu sanarlar bir süre ona hitaben sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2011 asfasfasfasf said: Türkiye Gazeteciler Cemiyeti, "Borsadaki sert düşüş" haberlerinde kullanılacak yeni yüzü basına tanıttı... http://www.zaytung.com/fotos/y%C4%B1lmaz%20vural(8).jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=139947 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 girin ankete de tıklayın yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 http://zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=141242İnsan Kaynakları'na tahsis edilen yeni ofis, çalışanlar arasında tedirginlik yarattı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 nays Milli Eğitim Bakanlığı: "Van'daki Depremi İlahi Adaletle Açıklayan Onbinlerce Gerizekalıya Okuma Yazma Öğretmeyi Başardığımız İçin Gururluyuz..." zaytung Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 baya iyi olmuş helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 ShadowFax said: http://zaytung.com/fotohaberdetay.asp?newsid=141242İnsan Kaynakları'na tahsis edilen yeni ofis, çalışanlar arasında tedirginlik yarattı... sdfusvgodsdavugfsdgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2011 Raze said: nays Milli Eğitim Bakanlığı: "Van'daki Depremi İlahi Adaletle Açıklayan Onbinlerce Gerizekalıya Okuma Yazma Öğretmeyi Başardığımız İçin Gururluyuz..." zaytung (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 said: Sağlık Bakanlığı'nın döner ustalarına getirdiği yeni kıyafet zorunluluğu tartışma yarattı... ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 puhaha çok iyi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2011 Farinal said: =) said: Sürekli kendi kendine çalım atan sabri sarıoğlu "Kendime küçük sürprizler yapmayı seviyorum" dedi ABİ AHAHAHAHAHAHSDFSDFSDFSDFSDFSDFSDF SDFSDFSDFSD HHAHAHAHHAHAHAAHAHHAHAHAHAHAHa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar