Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 nwn2: motb denmiş bi bakayım ben de ona kotor denemek istiyordum da 1. oyunu da 2. oyunu da yükleyememiştim niyeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 oha kotor oynamadın mı hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Force kimseyi kotorsuz bırakmasın. Amin. Sildim bu arada Venetica'yı 2 dakikalık failplayden sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Farinal said: oha kotor oynamadın mı hiç fds filmlerini de daha geçen sene izledim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Aman Allah'ım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 ben hâlâ izlemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Saeros said: Farinal said: oha kotor oynamadın mı hiç fds filmlerini de daha geçen sene izledim zaten Nereye gidiyor bu gençlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 kotoru bi sevememiştim ben ya, oynanışı sarmamıştı nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 anam yazmayı unutmuşum başlığı açtıktan sora :) nwn2+motb yaptım sora dragon age bitirdim, dragon age artık bi ara çok baydı nwn2 nin yarısı kadar oynadığım halde, sorasında wow a döndüm yarın öbür gün mass effect 1 oynayacam kısmetse :) yazın müsait bi zamanda kotor1-2 yapacam tekrardan fırsat yok şimdilerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2010 Ben Arcanum oynuyorum deli gibi şu aralar... İlk çıktığı dönem tam öss ydi dershaneydi falan derken kaynamıştı, yıllar sonra tekrar keşfettim oyunu, amcamlar inanılmaz bi oyun dünyası yaratmış tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 REwendor çok haklısında oyunda tonla eksiklik var.Grafikler desen inanılmaz kötü(high res patch varsa lafımı geri alırım),üstüne tonla bug var + karakter sınıfları arasında muazzam bi dengesizlik mevcut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 arcanumun müzikleri yeter, bir şekilde sizi o atmosferin içine çekmeyi başarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 forçen said: yapılmışının yapılmışı var Azmodai said: Sam said: yapılmıştı. (:P) Xenocide said: http://www.modelguns-worldwide.com/images/rpg7a.jpgkimse trollememiş. hak bana düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Ben yıllardır keşke Arcanum grafikleriyle Arcanum dünyası MMO olsun diye dua ediyorum her gece yatarken. Demek MMO olsa bir tek ben oynarım. O çamur gibi grafiklere hayranım. Save bug'ı hariç de hiç bir bugıyla başım belaya girmedi şimdiye kadar da. Oyunda sırf 2 gün falan mapte oraya buraya tıklayıp koşturduğum played timeım vardır belki ilk oynadığım dönem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 grafik olarak temple of elemental evil ile icewind dale 2 +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2010 deadwoll said: Ben yıllardır keşke Arcanum grafikleriyle Arcanum dünyası MMO olsun diye dua ediyorum her gece yatarken. Demek MMO olsa bir tek ben oynarım. O çamur gibi grafiklere hayranım. Save bug'ı hariç de hiç bir bugıyla başım belaya girmedi şimdiye kadar da. Oyunda sırf 2 gün falan mapte oraya buraya tıklayıp koşturduğum played timeım vardır belki ilk oynadığım dönem :P Arcanum için güzel modlar bulmuştum zamanında. Eğlenceli oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Arcanum oynayacaksanız Drog'un modlarını kesinlikle kurun. Offical patch ve high resolution patch için http://terra-arcanum.com/downloads/ Burdan unoffical patch ve son olarak high res maps http://www.terra-arcanum.com/downloads/arcanum/fixes/HQ_Townmaps.exe Bütün linkleri spellholdun forumlarında toplamışlar, burdaki linkler daha uzun süre canlı kalır http://www.shsforums.net/topic/33528-arcanum-unofficial-patch-extras/?s=939c72e7377917b07e022f028f7ead5b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Oynamadığım tek oyun bu herhalde, bir şeye uyuz olmuştum oyunun yapısında ama neydi hatırlamıyorum herhalde ön yargı ile girmişin bende deneyim diyorum bir ara nedir bu patchin olayı ve high res. etkili mi baya ss plx :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 axedice, çok sağol linkler için. Bu linkler kaydedilmiş oyunun üstüne yapılınca da çalışır mı? Resolution çalışır heralde de diğer mapler felan yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Unoffical patch dışındakilerin çalışması lazım, ama oyuna asıl denge getiren onffical patch zaten. Oyunun çıkışına yetişmeyen bi sürü kayıp eksik itemdı questti falan onları ekliyor, bi de bazı skilllerdeki dengesizlikleri çözüyor. Sen onu da bi kurmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 hmm o zaman baştan mı başlicaz, bayağı da ilerlemiştim oyunda yaw... Neyse artık bu arada level cap 50 mi kalıyor unofficial patchle de yoksa artıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Classlar arası dengeyi getirmişler mi bu patchle?Ateşli silahlar falan eğer rayına oturduysa tadından yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ateşli silahlar oyunun ilk hali kadar kötü değil. Aslında turn based biraz daha adam gibi işlese hem damage hem de called shotların knockdownları falan baya iyi ama real timeda kastırıyor bazı moblar. Bu arada yeniden oynayacaksanız kesin tech oynayın, ilk sürümde eklenmeyen baya bi tech schematic var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Ya zaten real time combat kim oynar yaw :P Anca çok ezik düşmanlara karşı hızlı bitsin diye yapıyorum ben. oyuna yeniden başlicam galiba. Tech oynuyodum zaten silahşör misali ama yanımdaki half orc benden 3 kat fazla dmg veriyodu kılıcıyla demek bu dengesizlik yüzündenmiş. Yine silahşör oynarım. Level 50 maksimum sınır mı ? Bir de şeyi soracam şu ana kadar +1 cha veren bi quest gördüm onun dışında herhangi bi şekilde statleri kalıcı olarak arttırabiliyo muyuz oyun içerisinde (büyüyle geçici arttırmayı ya da item takmayı falan demiyorum, sabit olarak +x diye bir artış var mı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2010 Lvl atladığında aldığın puanları statlara da verebiliyorsun? Bunun haricinde statlara bonus ya da penaltı veren blessing/curseler var. Questten gelen blessingler bir ya da iki tane, bi de tanrıların sunakları var. Doğru adakları yerleştirirsen stat alıyorsun, belli bir sırada takip edersen toplamda baya stat alıyorsun falan. Başlı başına bi quest bu zaten, ama ben iki defa oyunu bitirdim ikisinde de bütün shrineları gezememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar