Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

rpg istiyorum :(

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anam yazmayı unutmuşum başlığı açtıktan sora :) nwn2+motb yaptım sora dragon age bitirdim, dragon age artık bi ara çok baydı nwn2 nin yarısı kadar oynadığım halde, sorasında wow a döndüm yarın öbür gün mass effect 1 oynayacam kısmetse :)

yazın müsait bi zamanda kotor1-2 yapacam tekrardan fırsat yok şimdilerde
Mesaj tarihi:
Ben Arcanum oynuyorum deli gibi şu aralar... İlk çıktığı dönem tam öss ydi dershaneydi falan derken kaynamıştı, yıllar sonra tekrar keşfettim oyunu, amcamlar inanılmaz bi oyun dünyası yaratmış tavsiye ederim.
Mesaj tarihi:
REwendor çok haklısında oyunda tonla eksiklik var.Grafikler desen inanılmaz kötü(high res patch varsa lafımı geri alırım),üstüne tonla bug var + karakter sınıfları arasında muazzam bi dengesizlik mevcut...
Mesaj tarihi:
Ben yıllardır keşke Arcanum grafikleriyle Arcanum dünyası MMO olsun diye dua ediyorum her gece yatarken. Demek MMO olsa bir tek ben oynarım.

O çamur gibi grafiklere hayranım. Save bug'ı hariç de hiç bir bugıyla başım belaya girmedi şimdiye kadar da.

Oyunda sırf 2 gün falan mapte oraya buraya tıklayıp koşturduğum played timeım vardır belki ilk oynadığım dönem :P
Mesaj tarihi:
deadwoll said:

Ben yıllardır keşke Arcanum grafikleriyle Arcanum dünyası MMO olsun diye dua ediyorum her gece yatarken. Demek MMO olsa bir tek ben oynarım.

O çamur gibi grafiklere hayranım. Save bug'ı hariç de hiç bir bugıyla başım belaya girmedi şimdiye kadar da.

Oyunda sırf 2 gün falan mapte oraya buraya tıklayıp koşturduğum played timeım vardır belki ilk oynadığım dönem :P

Arcanum için güzel modlar bulmuştum zamanında. Eğlenceli oyun.
Mesaj tarihi:
Arcanum oynayacaksanız Drog'un modlarını kesinlikle kurun.

Offical patch ve high resolution patch için
http://terra-arcanum.com/downloads/

Burdan unoffical patch

ve son olarak high res maps http://www.terra-arcanum.com/downloads/arcanum/fixes/HQ_Townmaps.exe

Bütün linkleri spellholdun forumlarında toplamışlar, burdaki linkler daha uzun süre canlı kalır
http://www.shsforums.net/topic/33528-arcanum-unofficial-patch-extras/?s=939c72e7377917b07e022f028f7ead5b
Mesaj tarihi:
Oynamadığım tek oyun bu herhalde, bir şeye uyuz olmuştum oyunun yapısında ama neydi hatırlamıyorum herhalde ön yargı ile girmişin bende deneyim diyorum bir ara nedir bu patchin olayı ve high res. etkili mi baya ss plx :P
Mesaj tarihi:
Unoffical patch dışındakilerin çalışması lazım, ama oyuna asıl denge getiren onffical patch zaten. Oyunun çıkışına yetişmeyen bi sürü kayıp eksik itemdı questti falan onları ekliyor, bi de bazı skilllerdeki dengesizlikleri çözüyor. Sen onu da bi kurmayı dene.
Mesaj tarihi:
Ateşli silahlar oyunun ilk hali kadar kötü değil. Aslında turn based biraz daha adam gibi işlese hem damage hem de called shotların knockdownları falan baya iyi ama real timeda kastırıyor bazı moblar.

Bu arada yeniden oynayacaksanız kesin tech oynayın, ilk sürümde eklenmeyen baya bi tech schematic var oyunda.
Mesaj tarihi:
Ya zaten real time combat kim oynar yaw :P Anca çok ezik düşmanlara karşı hızlı bitsin diye yapıyorum ben.

oyuna yeniden başlicam galiba. Tech oynuyodum zaten silahşör misali ama yanımdaki half orc benden 3 kat fazla dmg veriyodu kılıcıyla demek bu dengesizlik yüzündenmiş. Yine silahşör oynarım.

Level 50 maksimum sınır mı ?

Bir de şeyi soracam şu ana kadar +1 cha veren bi quest gördüm onun dışında herhangi bi şekilde statleri kalıcı olarak arttırabiliyo muyuz oyun içerisinde (büyüyle geçici arttırmayı ya da item takmayı falan demiyorum, sabit olarak +x diye bir artış var mı)
Mesaj tarihi:
Lvl atladığında aldığın puanları statlara da verebiliyorsun? Bunun haricinde statlara bonus ya da penaltı veren blessing/curseler var. Questten gelen blessingler bir ya da iki tane, bi de tanrıların sunakları var. Doğru adakları yerleştirirsen stat alıyorsun, belli bir sırada takip edersen toplamda baya stat alıyorsun falan. Başlı başına bi quest bu zaten, ama ben iki defa oyunu bitirdim ikisinde de bütün shrineları gezememiştim.
  • Yeni Oluştur...