Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stronghold Kingdoms

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Oyunun clientini indirdim. 108 mb lık patch yaptım. Login ekranında enter your e-mail adres denilen yere mailimi ve altına pass yazdım. Kımıldamıyo hiçbişey. Login felan olamıyorum. Mal mal bekliyo. Birde koyu gri bir ekran üzerinde world1 online yazıyo altında login bölümü başkada bişey yok. Bu kadar amatörce bir login ekranı değildir herhalde.

Yada nerde yanlış yaptım bu oyuna girebilmek için off.
Sosyal ağlarda paylaş

login ekranı tasarlamadan önce yapılması gerekenler var, daha dün kart sistemini eklediler, arabirimde bazı sıkıntılar var falan. yani gameplayi düzenlemeden görsel olaylara geçmek manasız olur kanımca.

login diyince kalabiliyor dediğim gibi bazen 2-3 defa dene. hala olmazsa bilemeyeceğim, baştan kur falan?
Sosyal ağlarda paylaş

Xenocide said:

Parish Tithe nedir? bende 90 yazıyor ama kırmızı renkte. ne demeye çalışıyor?

işte ülke hiyerarşisi içerisindeki en küçük birlik parish. ona vergi veriyorsun, o da bütün parish'e bonus sağlayan binalar yapıyor o vergilerle. kırmızıysa giderini ifade ediyor sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Law said:

İkinci köyü alınca, herhalde o köy için ayrı sıfırdan bir research ağacı gelmeyecek ve kaynaklar ortak havuza mı akıyor ? Yada esas köyden oraya hammadde aktarmak zorunda kalıoyrmuyuz ?

research ayni, gold ayni, faith puani honour falan ayni, yani ozetle tepede yazanlar ayni. resourcelar ayri ama, yani o koyde urettigini kullanacaksin ya da asil koyunden o koye destek atacaksin merchantlarla adam olana kadar

edik; food bonus olayi da basta yalan, ama uzun vadede dusunebilirsiniz. ben kasmadim, 2 types x4 verdim hep ama manyak faction leaderim +70 food bonus aliyordu her koyunde, 5 cesit yemek veriyordu hepsine. onu yapabilmek icin ciddi ugrasmaniz lazim ama, yani tek koyde her nane uretilmez, o yuzden birkac koy yapip, her foodun bir miktar bonusunu research edip, sonra merchant agi sayesinde butun koylere o foodlari dagitmaniz lazim vs... uzun is yani, ben +46 aliyordum zahmetsizce, daha iyiydi oyle

pig farmi bos gecmeyin, peynir+pig combosu sahane bonus verir cunku pig farm cok dar alanda kullanilabiliyor. bir apple veya cheese koyacaginiz yere 3 pig koyabiliyorsunuz mesela
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bir tane Dairy farm koydum. İşçisi mevcut üretiyo fakat granary'de hiç arttığını görmedim. Food made per day : 1700 olmasına rağmen granary e götürdüğü halde 0 gözüküyo hep orda. Aynı şekilde 2 avı kulübem olduğu halde venison hep 0. Adamlar akşama kadar doğruyo hayvan ama kendilerinemi çalışıyolar nedir :S
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün oldu daha başlayalı zaten T_T,

2. set dış duvarı öylesine taşlar biraz azalsın diye yaptıydım, değişcek oralar, zaten amaç merkez kısmını bi oturtmaktı, en son kuleyi neyin bi açayım diye bekliyorum.

taş problemimde yok bir gecede doluyor stockpile.
Sosyal ağlarda paylaş

law; haclar sadece 1 fp verir, multiplier yok. kiliseler boyuna gore verir multiplier ama hatirlamiyorum oranlari su an

kale icin tipler; simdi o gordugunuz beyaz cizgi malum siniriniz. bir dusman ordusunun rapor alabilmesi, yani saldirganin kalenizi ve savunmanizi gorebilmesi icin, ordusunun o beyaz cizginin icinde belli bir sure gecirmesi gerekir. o bakimdan, o beyaz cizgiyi tamamen kapatacak sekilde insa edeceginiz bir kaleye gonderilen eften puften birlikler rapor alamazlar, ileride zamanlamali, organize saldirilar basladiginda pek isinize yarar bu da. baska bir nokta, ai asla kuleye saldirmaz; her zaman en zayif noktaya ilerler. bu da once bos alana, sonra gatelere, sonra duvarlara, en son da kulelere ilerleyecek demektir ki, bu da size bolca kuleyle desteklenmis bir dis duvar sayesinde pek cok saldiriyi bir iki duvar kaybederek atlatma imkani verir

misal, benim alpha 4 kalelerimin hepsi dis beyaz cizgiye dayanmisti, ve her birinin 300 okcu barindirabilecek miktarda ic bolge great towerlari haricinde en dista birer tile arayla lookout towerlardan olusan 'perde'leri vardi. boylece ai saldirilarinda zaten ordu daha cizgiyi gecemeden iniyordu, ama asil onemlisi uzerime playerlarin yolladigi 50 peasantlik ne bileyim 100 archerlik falan tirt ordular rapor bile alamadan yok oluyordu. adam gibi rapor alabilmek, saldiri planlayabilmek icin bir vassal ordusunu feda etmesi gerekiyordu saldirganin. kayda deger butun rakiplerim de oyle yapmislardi zaten, yani ben cok cin fikirli oldugum icin ise yarar demiyorum =P

son olarak klima gelen bir nokta; okculari her zaman great towerlara yerlestirin, hem savunma hem de saldiri bonuslari yuksektir, zaiyatinizi azaltir, dmginizi arttirir. lookout towera archer koymayin yani, en azindan is ciddiye bindikten ve kaleleriniz adam olduktan sonra. eger great towerlari cok yayarsaniz her yere ulasabilir ve uzun menzilde indirebilirsiniz dusmani ama bu sefer 300 okcunuzdan atiyorum 150 tanesi ayni anda ok atiyor olur. o bakimdan great towerlari merkeze yakin sekilde, dis duvarlarin hepsi her yonden her okcunun rangeinde kalacak sekilde yerlestirirseniz hicbir okcunuz savas sirasinda bos oturmaz, sapsahane olur. duvar masrafiniz artar biraz, arada birkac duvariniz yikilir falan ama hizli ve etkili savaslar gorursunuz

ne wot yazdim be, peh

edik; son ekleme; norakin ssinde gorulen kale guzel bir baslangic kalesi mesela. gelgelelim cok yakinda millet catapult uretmeye baslar, o bakimdan gateleri ayni hizaya koymamakta fayda var her zaman ki tek catapultla dumduz yol acamasin adam
Sosyal ağlarda paylaş

hızlı gelişiyorum :p yeoman ın 2. levelindeyim şimdi, bide ben gloucestershire da açmıştım burda baya bi gelişmiş millet, merkezi bi yer, ticaret micaret iyi, şu an great towerları dikiyorum 4-5 kat duvar ördüm, 1-2 yere su falan koydum, scoutlarla kaynakları ilk kapmak önemli baya bi honor geliyor ordan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...