Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 annesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 biraz genç değilmi yafs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mary jane parker=/= mary parker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 mary jane'yi emma stone oynarsa dusup bayilirim sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Cuce said: marvelın ne kadar mudahalesi olucak bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla ciddi bir death of gwen sahnesi izliycez dünyanın en büyük klişelerinden birinin doğuşu o sahne ve sonrası, bu saatten sonra bilmeyenler "öööfff klişeye bak lan" diyecekler ama umarım gösterirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 ama işte klişeleri klaiskler doğurur, yıllardır okuyorum öle bir sahne daha gelmedi cizgiroman dünyasına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://cdn.screenrant.com/wp-content/uploads/Andrew-Garfield-as-Spider-Man.jpg edit: ayrıca bu filmde ağ atmak için web shooter kullanıcakmış eski filmlerdeki direk kolundan çıkmasınıda kaldırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 formu uygun en azından, kostumda enden değişiklikler var anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 http://images.4chan.org/co/src/1294952848526.jpg hiç bişi değilse bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 en azindan rol yapabilen spider-man goruruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Oha Gwen'i Emma Stone oynuyomuş. CEHENNEM EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Clone Saga, Trial By Jury, Identity Crisis ya da imba ötesi imba Kraven's Last Hunt'ı çeksinler de izleyelim bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Ag kapsülü geyiginin geri gelmesi çok iyi abi. Adam onları kendi hazırlardı, onlar biterdi riskli yerlerde, ohoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 1 ve 3 kötüydü de 2'yi hiç mi sevmediniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ben hiç birini sevmedim. goblin ve octopus için seçilen aktörler hariç. onlar çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 seçilen aktörlerin hepsi iyiydi bence.gerçi ben çizgi romanı takip etmediğim için ilk 2 filmi beğenmiştim ama 3. rezildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 spaydırmen filmleri olarak kötüydü de çizgiroman uyarlamalarına verilen gaz olarak süper hamleydiler. bunları izleyemezdik hani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 3 filmdkei tek düzgün ve doğru sey jjj idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snake Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 ahah sayfalar boyu dasaa aynı şeyi sölüyo cucede gelip altına aynı cevabı veriyo ayrıca cuce güzel olcak diosa olur ve evet öncekiler berbat ötesiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 dasaaa said: adam allahtan o filmleri yapmış.. herif el atmasa ne çizgi roman kahramanı görecektiniz sinemada, ne de marvel sinemaya girecekti.. kârlı işler çıkarttılar, devamı da güzelce geldi. dasaaa said: filmler iyiydi, eğlenceliydi ve iyi puanlar aldılar. gişede sağlam para getirdiler ve bi sürü çizgi roman uyarlamasının çekilmesine sebep oldular. ama örümcek adam filmi olarak değerlendirildiğinde çok başarılı değillerdi. bu ikisi ayrı şeyler dasaaa said: spaydırmen filmleri olarak kötüydü de çizgiroman uyarlamalarına verilen gaz olarak süper hamleydiler. bunları izleyemezdik hani yok la 3 kere söylemiş sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Adam haklı. Haklı söze ne eklenir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 bi dahaki sefere ama bi alex değil de derim hatta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Octopus da çok başarılıydı bence. Karakterin tipi tripleri gayet nom nom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 tamam, marvel aldı, çok güzel şeyler bekliyoruz, çok sevindim fln da.. emma stone yaaa =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar