Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Red said: bi spiderman filmi daha ne kadar iyi olcak örümcek sokcak sora ağ atıcak.kızı kurtarcak.kızı kacırcaklar.kızı tekrar kurtarıcak.1-2 tane figüran kurtarıcak binadan atılan bide loser olcak eleman Temelde öyle olsa da birkaç detay var: - Spider-Man sarkastik olacak, sürekli kötü espriler, kendisiyle dalga geçmeler esprili bir bakış açısı sunacak. Kendisi dediğin gibi loser olduğu için bu yönünü kapatmak için espriye yükleniyor - Kız dediğin güzel olacak. Yolda görsek bakmayacağımız çirkin tipi mary jane diye getirmeyecekler karşımıza. Fotomodellik yapan hatun MJ. - Orijine sadık kalınacak. Yok ağları kendisi atıyomuş da yok iktidarsızlık çekince ağ atamıyomuş da falan yönetmen kendi fantazilerini kendisine saklayacak. Hele 4. filmde düşünülen değişiklikler hiç yapılmayacak. - Karakterler daha oturaklı olacak, ayrıca tek düşmana gobline 3 film ayırıp da insanlar bayılmayacak. - Karakterler bu kadar steryotip olmicak. Venom'un dalga geçen ezici yanı, Osbourne'un ukalalığı, MJ'nin kız tripleri falan uygulanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 abi birkaç sayfa önce dalga için söylemiştim, geyik geçmiştik ama http://worstpreviews.com/headline.php?id=16403&count=0 aahahahahaha düşünen çokmuş, Michael Cera olursa geyik olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 teenage anakin'i başarısızlıkta geçen genç aktör zor gelir diyordum ama edward onu başarmış, püpüpüpü dağlara taşlara, kuru kuru ağaçlara aman diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 elemtere fiş kem gözlere şiş... spidermanden soğutacaklar adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Cuce said: Hanı öle böle dğeli hiiiiiç alakası yoktu, karakterlerden temaya kadar hiç bişeyin örümcek adamla alakası yoktu. yok be o kadar da değil, kostüm vardı en azından :D o değil de bu kadar kötü bulduğun noktalar nelerdi onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Ben zaten ağın koldan çıkma olayına hiçbir zmaan ısınamadım. Spider-Man'nin kartuşu bitmeli mal gibi kalmalı arada eskiden olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Büyük ihtimal burada öyle olacak, Ben çok hatırlıyorum Spider-Man kartuşu bitti diye mal gibi kaldığını, elinden adamlar kaçırdığını hatta bir kaç kezde bu yüzden yenildiğini vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Abi kartuşu bitsin, yapmaya parası olmasın, Spider-man momentz. Çok şahane haber bence. Hiç anlam verememiştim çizgi filmleriyle okul servislerini kaçırdığım spiderman filmlerinin böyle sıkıcı olmasına. Marvel çok sağlam toparlıyor. HAYDİ BİSMİLLAH. Ha gökçen, dün muradin'i kestik ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Bone said: Cuce said: Hanı öle böle dğeli hiiiiiç alakası yoktu, karakterlerden temaya kadar hiç bişeyin örümcek adamla alakası yoktu. yok be o kadar da değil, kostüm vardı en azından :D o değil de bu kadar kötü bulduğun noktalar nelerdi onu merak ettim. cizgiroman tarihinin mihenk tası köprü sahnesi, boyle bozulabilridi herhalde ancak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ama bi bekleselerdi biraz bu ne lan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 ne gerek varki beklemeye. varlığını red ediyorum ben onceki filmlerin zaten. ben red ettikten sonra bitmiştir olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 godfather reboot yapsalar keşke onu isterim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 adam allahtan o filmleri yapmış.. herif el atmasa ne çizgi roman kahramanı görecektiniz sinemada, ne de marvel sinemaya girecekti.. kârlı işler çıkarttılar, devamı da güzelce geldi. reboot yapma da ineği yeniden sağma olayından başka bişi değil. hazır süt vermeye ne de olsa.. 3D yapsınlar, spider ile uçalım binalar arasında. stunt olayı ağır olsun, kral olsun. raimi'lerde stunt olayı gereksiz biraz. elemanın tutunamayıp arabaya kafayı çarptığı sahne zor ama izlemesi zevk veren, vay canına dedirten bi sahne değil. gerisi çok da dert değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 e işte dasaa senın icin dert değil. marvel'ı kurtaran sey sam raiminin film yapması değil ordan gelen para. sonucta adamlar izlenen film basına parada almadı. aksine okuyucu kaybettiler filmler bokluklarından. Aynı sekılde kendı yaptıkları Ironman filmi sayesinde okuyucu kazandılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 paranın çooook büyük kısmını getirecek olan genel izleyici için de çok dert olmayacak. eğlenmeye geleceğiz sonuçta.. elemanın tip peter parker'la alakası yoktu.. o bir artı olacak işte en azından. kalanında daha iyisini yapsınlar yeter.. dediğim gibi stunt çok gereksiz yerlerde harcanmıştı spiderman'de. inşalla daha uygun yerlere harcarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Michael Sera iyi seçim olur (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 enfes bir haber oldu bu. aman disney almasın da bunu da. ana avrat söverim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 bu arada merak edenler için kabaca spiderman 4'ün senaryosu bu olucaktı said: Condensed, it went something like this: Peter Parker gets over MJ, finds a new girl, falls in love. But: Peter also discovers her father is actually the Vulture, a naughty green guy with wings to be played by John Malkovich. Peter is torn between the love of his new lady and taking down the Vulture. Being a Spandex tight-ass, he decides to take down the Vulture, and kills him. This patricide goes down poorly with Peter’s new fiancée, and she rejects him. Despondent, Peter decides to abandon his superpowers, and Movie No. 4 ends with Peter Parker throwing away his Spider-Man mask, and audiences wondering if they are watching Superman II. neresidnen bakıp neresinden gülsem bilemiyorum boyle bir sacmalığa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Cuce Spider-Man'i reddediyorsa ben de X-Men serisini reddediyorum. Kim reboot etçekse X-Men'i de etsin, Batman Begins/The Dark Knight yönetmeni de yapabilir. Ama eski sayılarına sadık kalarak çeksin. Kaptan Picard ölmeden yaparlarsa daha da iyi olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Robert olamaz spidey naayııırrr :P alışmıştık Tobey'e aslında,kim olacağını biran önce açıklasalar bari... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yonetmen marc webb mis http://hollywoodinsider.ew.com/2010/01/19/sony-confirms-marc-webb-to-direct-the-new-spider-man/ http://www.imdb.com/name/nm1989536/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tobey oynasın yine ya. herif tanıdık. yoksa seneler sonra "tobey mi x mi" diye polemikler döner. kemiklerim sızlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 tobey oynamasın vin diesel oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 20-22 yaşına girmemiş bir oyuncu koyarlar bence harbi 0 dan yapcaklarsa. tobey yeni spidey için yaşlı olur bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 said: Köprü altı Troll'ü aslşdfkew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar