moriQ Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 bu yeni seriyi avengers a bağlarlar mı ? babası ve çantasını gösteriyorlar trailerda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 abi niye reboot ediyorsun ki ya şu filmi izleyenlerin yarısı desek zaten her ay comic okuyan adamlar olsa diğer yarınında yarısından çoğu zaten çizgifilmdir filmdir 1-2 comictir şeklinde olayı bilen en azından hiçbir şey bilmiyor olsa ilk filmleri izlemiş adamlar olsa ki filmler eski değil. niye gene aynı teraneyi baştan anlatıyorsunuz ya yap işte normal bi spiderman en güzel hikayelerinden birini al filmini yap bıktım abi her 1-2 senede bir comicte zaten başa dönüp liseli peter zengin harry mj aşk 3 üçgeni yok güçlerini keşfedir bilmemne bıktım la amazing spider-man'i de zaten back to black sayısından sonra reset attıklarından beri okumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yanlış yapmışsın öyleyse. Brand New Day sonrası öncesinden kat kat daha iyi. Eski havasına girdi geri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 evet daha bi jms havasına geri soktular ki coook güzeldi jms run. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2011 http://images.4chan.org/tv/src/1323713188526.jpg SHADOWS DON'T WORK THAT WAY YO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2011 Spider man'in bir sürü düşmanı varken neden hep başa dönüyoruz cidden arkadaş? Bizim çağın en güzel çizgi filmiydi spider man.En iyi marvel karakteridir bence.Gücü yetmemesine rağmen sonuna kadar savaşır,yılmaz vs vs.Neden bu sütoğlan tipli elemanla içine etmişler bu karakterin anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2011 Aynen kardeşim geçenlerde spiderman animated series in 5 sezonunu indirmiştim son sezona geldim güzel oldu ya anılarım canlandı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Barathrum said: Spider man'in bir sürü düşmanı varken neden hep başa dönüyoruz cidden arkadaş? Bizim çağın en güzel çizgi filmiydi spider man.En iyi marvel karakteridir bence.Gücü yetmemesine rağmen sonuna kadar savaşır,yılmaz vs vs.Neden bu sütoğlan tipli elemanla içine etmişler bu karakterin anlamış değilim. ilk üç film çok alakasızdı da o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 spiderman liseli nerd lan, adamin tipini begenmemis eleman asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2011 Spider-man en giderli superhero. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 http://cdn.the-gutters.com/comics/23c53a3805feb5c18f71d497f4d6f84f8e855d71.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 spider-man'in içerdiği diabolic subliminal mesajları bir bir ifşa edeceğim.! çok yakında! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 xunn said: Spider-man en giderli superhero. katılmıyorum batman daha giderli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 İyide dostum batmanin süper gücü yok ki.Onun gücü parası, yaptırdığı zırhı,silahları ve zekası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 noted -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2011 o zaman yine spiderman değil ki Wolverine . hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=-tnxzJ0SSOw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 cgi rahatsız edici gibi. sinemada izleyince belki bukadar kötü gelmez ama rahatsız oldum trailerdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 özlediğimiz spiderman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 3D olmadan izleyebilsek keşke sinemada da. sarışın emma olmamış ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Ben beğenmedim birde neden reboot yedi halbu ki yenilerini bekliyorduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 BiTcH_oFBaT said: 3D olmadan izleyebilsek keşke sinemada da. sarışın emma olmamış ama :( bence de sarışın emma olmamış emma olduğunu bile anlamamıştım sen söyleyince farkettim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 daredevil yeni bir sayfayı hakediyordu, heath ledger'a saygım var ama bence çok iyi bi iş çıkaramamıştı o rolde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 spawn dir en iyi karakter lan. dagilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2012 bide bu yeni adami hic tutmadim lan ben kotu karakter gibi duruyo, bundan olsa olsa tarantura falan olur dfdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar