Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En nefret edilen cisimler

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Öbür başlıkları görünce aklıma geldi..

ekleyin altına işte..

1-açık durmayan klozet kapağı!
çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye..

2-kablolu her şey! ama en çok kulaklıklar
yahu sene olmuş 2bin bilmem kaç küsür! hâlâ kablosuz ses iletimi adam gibi sağlanamamış.. aletlere bakıyorun zaten 2yüz milyon falan diyor fiyatına kablosuzun! neyse, tam kalkarsın, kablosuna dolanırısın, oturursun ayak altında bunun kablosu vardır. delirtir adamı öyle!

3-telefon şajı
işinize yarayacağı ve kesin dışarıda olduğunuz durumda anında biter.. hangi marka, hangi tip olduğu önemli değildir. biter işte şerefsiz! beklersiniz de süre geçerse belki bir mesaj atarsınız diye.. aptal telefon da az olan pili açılış animasyonu ve açılış müziğine harcar. sokarım XYZ*'ne dersiniz.. *XYZ marka burada.

4-basmalı kalem ucu
çıt.. HADİ BE! çıt.. ULAAAAAN!! çıt.. haybenböle çıt.. ARRRRGHHHH! çıt.. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
http://img26.imageshack.us/img26/4206/fu2gom.jpg

devamını getirin işte..

edit:öbür gif epilepsi yapar adamı. değiştirdim
Sosyal ağlarda paylaş

tam böyle uykun geldiği zaman yatağın üstünde duran herhangi bir şey çıldırtıyor beni. onu yataktan kaldırman gerekiyor ya böyle, zaten çılgın gibi uyumak istiyorsun, onu ordan kaldırıp bir yerlere koymak. bunun düşüncesi bile enerjimi alıyor benim. allah belasını versin yatağın üstündeki her şeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye..

sunu okuyunca aklima geldi. kuzenim annatti gecen.
pisuvarda cisini yapmaya calisan elemanin ensesine vurmus, savunamamis kendisini haliyle, direkt duvara yapismis dsf-
yazik size lan.
denemek lazim, güzel taktik.
Sosyal ağlarda paylaş

erkeklerin en savunmasız anıdır o..

su içmeye eğilmiş bufallo gibi tehlikelere açıktır..

ekliyorum

çay tabağı
ahtta çay bardağına yapışmış çay tabağı.. içerkene yapışır dingil, tam kaldırırsın bardakla gelir. sonra yarı yolda ayrılırlar. TORRRAALAANAK diye düşer yetmeeeeez.. TIRITIRITIRITRITRITRITRItıtıtıtı diye titreşerek ses çıkartır. bunun rakibi de çay bardağının dibine yapışmış damlanın klavyede space tuşu üstüne intihar etmesidir..hem de hep araya damlar, leke yapar öküzün damlası!
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

said:

sunu okuyunca aklima geldi. kuzenim annatti gecen.
pisuvarda cisini yapmaya calisan elemanin ensesine vurmus, savunamamis kendisini haliyle, direkt duvara yapismis dsf-
yazik size lan.
denemek lazim, güzel taktik.

dikkat et denerken dönüp üzerine işemesin, zira bu durumda yapılabilecek en mantıklı savunma hareketi budur:D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...