dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Öbür başlıkları görünce aklıma geldi.. ekleyin altına işte.. 1-açık durmayan klozet kapağı! çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye.. 2-kablolu her şey! ama en çok kulaklıklar yahu sene olmuş 2bin bilmem kaç küsür! hâlâ kablosuz ses iletimi adam gibi sağlanamamış.. aletlere bakıyorun zaten 2yüz milyon falan diyor fiyatına kablosuzun! neyse, tam kalkarsın, kablosuna dolanırısın, oturursun ayak altında bunun kablosu vardır. delirtir adamı öyle! 3-telefon şajı işinize yarayacağı ve kesin dışarıda olduğunuz durumda anında biter.. hangi marka, hangi tip olduğu önemli değildir. biter işte şerefsiz! beklersiniz de süre geçerse belki bir mesaj atarsınız diye.. aptal telefon da az olan pili açılış animasyonu ve açılış müziğine harcar. sokarım XYZ*'ne dersiniz.. *XYZ marka burada. 4-basmalı kalem ucu çıt.. HADİ BE! çıt.. ULAAAAAN!! çıt.. haybenböle çıt.. ARRRRGHHHH! çıt.. FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU http://img26.imageshack.us/img26/4206/fu2gom.jpg devamını getirin işte.. edit:öbür gif epilepsi yapar adamı. değiştirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 şu gif 1 cisim olsa 1 numaraya yerleşirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Açılmayan ve elden kayan damacana kapağı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 beni şu sıralar hoparlör setinin kabloları deli etmekte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 barbu said: şu gif 1 cisim olsa 1 numaraya yerleşirdi. lam ben de açmadan koydum google'dana ratıp.. epilepsi yapar diye değiştrdim görünce.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bu hali daha iyi. cidden feciydi o gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Naza boncuğunu geçemez hiçbir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yatağının baş ucunda duran komidin/dolap benzeri şeyler sabahın körü oralara kafa atarak uyanmak!!!! fuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 tam böyle uykun geldiği zaman yatağın üstünde duran herhangi bir şey çıldırtıyor beni. onu yataktan kaldırman gerekiyor ya böyle, zaten çılgın gibi uyumak istiyorsun, onu ordan kaldırıp bir yerlere koymak. bunun düşüncesi bile enerjimi alıyor benim. allah belasını versin yatağın üstündeki her şeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 ufo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Tütün kolonyası, karnıbahar, brokoli, brüksel lahanası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Pilli çalışan şeyler.Ne pili ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 köşesi sivri olan herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 cep telefonu aga dunyada en cok kaybettigim sey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 chain mail örerken inat edip bükülmeyen halka FFFFUUUUUUUU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Yalnız harbi kulaklıklar ve kabloları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dota da haras sırasında arayan kız arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 dasaaa said: 1-açık durmayan klozet kapağı! çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye.. budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 said: 1-açık durmayan klozet kapağı! çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye.. sunu okuyunca aklima geldi. kuzenim annatti gecen. pisuvarda cisini yapmaya calisan elemanin ensesine vurmus, savunamamis kendisini haliyle, direkt duvara yapismis dsf- yazik size lan. denemek lazim, güzel taktik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 erkeklerin en savunmasız anıdır o.. su içmeye eğilmiş bufallo gibi tehlikelere açıktır.. ekliyorum çay tabağı ahtta çay bardağına yapışmış çay tabağı.. içerkene yapışır dingil, tam kaldırırsın bardakla gelir. sonra yarı yolda ayrılırlar. TORRRAALAANAK diye düşer yetmeeeeez.. TIRITIRITIRITRITRITRITRItıtıtıtı diye titreşerek ses çıkartır. bunun rakibi de çay bardağının dibine yapışmış damlanın klavyede space tuşu üstüne intihar etmesidir..hem de hep araya damlar, leke yapar öküzün damlası! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 misafirlikte girilen tuvalette bozulan sifon. soğuk terler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 vaniLLe said: said: 1-açık durmayan klozet kapağı! çıldırtır beni! makineyi mi tutayım seni mi tutayım.. zaten yamuk yumuk duruyorum kapağı tutayım diye.. sunu okuyunca aklima geldi. kuzenim annatti gecen. pisuvarda cisini yapmaya calisan elemanin ensesine vurmus, savunamamis kendisini haliyle, direkt duvara yapismis dsf- yazik size lan. denemek lazim, güzel taktik. dikkat et denerken dönüp üzerine işemesin, zira bu durumda yapılabilecek en mantıklı savunma hareketi budur:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 sigara paketinin sol tarafındaki o sarı yapıştırma zımbırtısı. kablolar(nasıl oluyor da zamanlar birbirleriyle bu kadar güzel bir kontakt kuruyorlar ve sevişiyorlar anlamıyorum. kinder sürprizin içinde ki yeni sarı kutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 pisuarda çift el işeyen varmış ahaha. en nefret ettiğim cisim çöp kutusu herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 fermuarın düğmeli olması da kılıma gider mesela. pantolonlar da. hele ki en güzel pantolonlarda da çıkabiliyor bu durum. kılım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar