arezzo789 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2010 Selamlar Medal Of Honor Beta Gameplay videomu paylaşıyım dedim :) http://www.youtube.com/watch?v=Fb6Ej2uqWIg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lynseth Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2010 hic hc oynamayı denedin mi bf bc2yi o zaman torsoda direk yarıyo ama normal oyunda arcade e donusuyo codda bf de bide moh da hc mod var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Malum yerlere düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Bitirdim oyunu. Modern Warfare dan biraz daha uzun sürdü ama MW ler o kadar kısa sürede kaç değişik mekan gezidiriyodu bize bu oyun paso dağ taş hep aynı mekanlar baydı baya. Multisinide sevmemiştim single da olmamış bence. Call Of Duty her türlü çok daha güzel olucak bundan bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 konsolda daha iyidir belki - polyanna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 X box da oynadım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2010 hype'a harcanan paraları yapıma ekleseymişler bari, cod ile kapışıcaz diye dünyanın reklamını bastılar. oyunu iyi yapıp 2 kaliteli trailer ile giderdi zaten, moh bilmeyen mi var. neyse single'ı bi denemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 codcular bfyi sevmiyor ve genel eleştriler hep cod oyniyanlardan gelmiş bakındım baya. shotgunla uzaktan vurabiliosunuz falan denmiş mesela.bfc2de de öyleydi.ben bf oyunlarını seviyorum.ve sadaee online oynicagım için seviceimi düşünüyorum kötü eleştriler para boşuna mı gitti lan diye düşündürüyor.ama red dead redemption a verdiğim 43 pound kadar içime oturcagını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 ben şimdi sormaz mıyım adama; moriQ said: http://www.youtube.com/watch?v=yEMSyLX0rMA ne farkı var mw2'den, arezzo789 said: Selamlar Medal Of Honor Beta Gameplay videomu paylaşıyım dedim :) http://www.youtube.com/watch?v=Fb6Ej2uqWIg ne farkı var bc2'den? tekrarlıyorum; Xenocide said: deliler gibi efektlerle boyanmış içi boş bir oyun çıkacak. ahanda buraya yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 yani bc2 çok güzel oyun bence.ben hani bayadır uzun uzun fps oynamazdım.120 saat falan gameplayim var onlineda bc2de. cod mesela sevmemiştim ben.bana daha çok karambol oyunu gibi geliyor kantır gibi falan.auto aimi vardı. moh ve cod zevkler renkler kategorisinde ayrılır bence.hani cod süper ezici yada bf moh çok iyi diyemeyiz. codda çok oyun modu var mesela.ben sevmiyorum öyle.bfde bi rush bi flag var. codun singleı daha iyi olabilir.fakat bf multi oyunu.ki bence bfnin cıkan butun multileri güzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 konsol bölümünde red dead'i beğenmeyen sen miydin red? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Multiplayer betasını oynadım, bu sabah da single oynadım yaklaşık 2 saat, Mw2 den sonra hem single hem multi anlamda açmadı beni. En başta recoil olsun özellikle ateş ederken silahın fizikleri olsun nedense itici buldum. Gelsin black ops ona da bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2010 razzRaziel said: konsol bölümünde red dead'i beğenmeyen sen miydin red? evet bendim :) hayatımda bir oyuna verdiğim en çok para red deade idi.single için değilde multi için almıstım.fakat multisine girmek için 45dk gerekiyor bomboş serverlar falan.grafikler berbat.takasta edemedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 basit yüzeysel sıradan bir oyun. efekler güzel gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Bence efektler bile güzel değil. 1-2 yerde göze hoş görünüyor onun haricinde standart. Zaten kötü incelemeler yüzünden EA'nın hisseleri %6 oranında düşmüş. Hemen damage control yapmışlar "MOH'u uzun süreden sonra tekrar hayata geçirdik, bu daha başlangıç" demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 incelemeler bile cod fanı olmuş bence o yuzden yoksa oynayanların çogunluğu olumlu konusuyor. bfc2 nin aynısı oldugundan yuklenildi oyuna.ki bence bfc2 dediğğim gibi gayet başarılı bir oyun siparilş verdiğim için savunmuyorum kesinlikle :) ama cod sevenler bf oyunlarını dice yapımlarını sevmiyorlar sanırım ben bf42 den beri bf ciyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Motoko Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 adamlar baştan tehdit etti 3.5 milyon satılmazsa nah size moh dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 ps3 MOH beta oynamıştım. cidden çok kötüydü. DICE a gıcıklığım yok ama ne farklı birşey sunuyor ne de mw2 ile falan yarışabiliyor. bfbc2 ayrı o çok güzel bi oyun ama MOH baya bi arada derede kalmış. single ı için gene iyi konuşuyorlar MP e nazaran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2010 Cod fanatikliğiyle alakası yok bunun. Oyunu oynadım ve bildiğin kötü oyun. Hatta hürmeten iyi demişler dicem. O kadar çok COD çalıntısı ki, bunuda başaramıyor. Aynı sahneleri yapmaya çalışmışlar ama mantık hataları yapmışlar falan. Takım arkadaşların uyuşuk, gelmiyorlar, düzgün animasyonları yok. MW2'yi aradı gözlerim sürekli. Oyunun FOV'u kötü, kontrolleri kötü, mouse ayarı kötü. Multi oynanmaz. Black Ops'ta gece satış yaparlarsa sırada olucam Erenköy'de beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 lathspell abi paticikteki en kolpa avatar sende biliyosun di mi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Haydaa neden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 abi cs ms böyle gördükçe gülüyorum, susturucunun arkasından çıkan alev var. ne günlerdi be deli gibi oynardık. 45 derece açılı çatıda ölünce ayağının ucundan çatıya değen havada duran ceset falan olurdu hiç yadırgamazdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 peki niye hayvanlar gibi kastırıyo benim makinemi bu medal of honor diğer tüm oyunlar sorunsuz çalışırken? var mı başka performans sorunu yaşayan :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 goldbären said: abi cs ms böyle gördükçe gülüyorum, susturucunun arkasından çıkan alev var. ne günlerdi be deli gibi oynardık. 45 derece açılı çatıda ölünce ayağının ucundan çatıya değen havada duran ceset falan olurdu hiç yadırgamazdık. En güzel günleriydi yalnız. Avatardaki direk benim ve beta 6.1 döneminden bir screenshot o. Klanımızın kuruluşu için yapılan flashtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2010 awp daha yavaştı mesela, insanlar otomatik sniperı kullanırdı (neydi adı unuttum). her önüne gelen m4 ile dolaşmazdı, mac10'un felan değeri vardı. hostage'leri üstüste dizer tepesine çıkardık. assault mapinde çatının üstünden mapin dışına çıkardık. militia çok popüler bir haritaydı. evin arkasından dolaşırdık, merdiven altındaki koltuğun arkasına gizlenirdik, tuvalete girerdik, lağımda koştururduk. güzel versiyondu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar