Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mad Max: Fury Road (2015)

Max Damage

Öne çıkan mesajlar

bakış açım tamamen farklı,
her filmi kendi türünde değerlendirmek gerekli ok. ama konusuz film isteyenler için daha iyi alternatifler var.

ekşın süper diyorum da.. ee bu kadar müthiş bi dünya yaratmışsınız, konuya da biraz önem verin be arkadaş!

ben birde galiba ekşın pek sevmiyorum. en sıkılarak izlediğim film heralde superman man of steel, (daldan dala atlayayım) kış uykusundan ise zerre sıkılmadım. her sahnesi müthiş idi. Bir zamanlar Anadolu'da da aynı şekilde.. gram sıkmadı.

revenant direk boş.
tekrar ediyorum; çekim tekniği görsellik, oyunculuk müthiş. Zaten ona üzülüyorum. Ferrari görünümlü ama şahin motoru var.
Sosyal ağlarda paylaş

konulu, konusuz gibi underblanket terimler kullanmaya ne gerek var?

post apokaliptik bir zamanda geçen, aksiyon ağırlıklı bir yol hikayesi. adı anılması gereken her alanda şimdiden efsane olmuş bir yapım...

aynı şekilde "yüzüklerin efendisi hiç edebi değil!" muazzam bir tespit -alkış- bravo, böyle bir kaygı ile yazılmamış bir eserin ortam tezattı olmak için yapılan güzel bir eleştiri...
Sosyal ağlarda paylaş

abi filmin konusu kadinin direksiyonu erken sola kirmasi. zaten sonrasinda da gum pat cat ve baska bisi olmuyor..

akvaryum izlemek gibi film. benim kedi de camasir makinesi izlemeyi cok seviyor. ona sorsan dunyanin en guzel seyi! makineyi kendi alaninda odullere bogar kedicik.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

abi filmin konusu kadinin direksiyonu erken sola kirmasi. zaten sonrasinda da gum pat cat ve baska bisi olmuyor..

akvaryum izlemek gibi film. benim kedi de camasir makinesi izlemeyi cok seviyor. ona sorsan dunyanin en guzel seyi! makineyi kendi alaninda odullere bogar kedicik.

iş maillerinin sonuna boşuna warm regards yazmıyorsun demek ki...
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
  • 8 ay sonra ...
uzun zamandır övmüyordum: geçenlerde bi arkadaşla vücudumuza sokabileceğimiz tüm alkolü soktuktan sonra "mad max açalım yea izlerken bayılırız" deyip play'e bastık, ÜFF ÇOK İYİ YAAA diye diye sonuna kadar gözümüzü kırpmadan izledik sdvfgf

hatta sanırım referans filmlerimden oldu: "mad max'ten iyi mi?"
Sosyal ağlarda paylaş

stüdyo ile yönetmen davalık. stüdyo demiş ki 150m bütçenin altında yap sana 7m prim verelim. stüdyo 158m tuttu diyor adam 135'e yaptık sonra stüdyo şu sahneleri değiştir bu sahneleri değiştir derken bütçe 158 oldu diyor. o para hakkım diyor.

davanın da çözüleceği yok gibi hiç, çözülse de çekime falan başlnacak prodüksiyonu ciddi film. 2 ve 3 için senaryo hazırmış ama işte bu saatten sonra sular durulmaz.

bence stüdyo haklı veya haksız parayı çıkmalıydı, ikincisi 5/10'luk film de olsa altın yumurtlayan tavuk olacak gişesi iyi olacak yine. for a fistful of 7m dollars bence.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...