huun Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 ne ara kült oldu ki bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 bakış açım tamamen farklı, her filmi kendi türünde değerlendirmek gerekli ok. ama konusuz film isteyenler için daha iyi alternatifler var. ekşın süper diyorum da.. ee bu kadar müthiş bi dünya yaratmışsınız, konuya da biraz önem verin be arkadaş! ben birde galiba ekşın pek sevmiyorum. en sıkılarak izlediğim film heralde superman man of steel, (daldan dala atlayayım) kış uykusundan ise zerre sıkılmadım. her sahnesi müthiş idi. Bir zamanlar Anadolu'da da aynı şekilde.. gram sıkmadı. revenant direk boş. tekrar ediyorum; çekim tekniği görsellik, oyunculuk müthiş. Zaten ona üzülüyorum. Ferrari görünümlü ama şahin motoru var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 konu ılıklar için, gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 konulu, konusuz gibi underblanket terimler kullanmaya ne gerek var? post apokaliptik bir zamanda geçen, aksiyon ağırlıklı bir yol hikayesi. adı anılması gereken her alanda şimdiden efsane olmuş bir yapım... aynı şekilde "yüzüklerin efendisi hiç edebi değil!" muazzam bir tespit -alkış- bravo, böyle bir kaygı ile yazılmamış bir eserin ortam tezattı olmak için yapılan güzel bir eleştiri... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 abi filmin konusu kadinin direksiyonu erken sola kirmasi. zaten sonrasinda da gum pat cat ve baska bisi olmuyor.. akvaryum izlemek gibi film. benim kedi de camasir makinesi izlemeyi cok seviyor. ona sorsan dunyanin en guzel seyi! makineyi kendi alaninda odullere bogar kedicik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 konu olsun veya olmasın, asıl olay o değil. bişeyi çok kaliteli yapıyorsan takdir edilirsin. über kalitede olduktan sonra oturup 3dk gif de izliyoruz, sonra da paylaşıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 filmi izlerken "vites kolunu kim aldı laynnnn" diye yanındakine sarıyorsun, bence bu çok büyük bir başarmışlık... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 yanındakinin vites kolunu tutma da : ))))) how ingenious espri uzun ama ılık kuzenin beğenmemişti dimi bu filmi hüehüehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 dasaaa said: abi filmin konusu kadinin direksiyonu erken sola kirmasi. zaten sonrasinda da gum pat cat ve baska bisi olmuyor.. akvaryum izlemek gibi film. benim kedi de camasir makinesi izlemeyi cok seviyor. ona sorsan dunyanin en guzel seyi! makineyi kendi alaninda odullere bogar kedicik. iş maillerinin sonuna boşuna warm regards yazmıyorsun demek ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 king regards degil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2017 king değil beast said: REGARDING TO OUER PHONE CALL MEZZANEN FLOOR 802 CM AND ELVATER AREA 266 CM BECAUSE WE HAVE IN CONCREAT WORKE IN GROUND FLOOR BEAST REGARD direk bana gelen mail şu şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2017 http://www.johnplatt.com.au/images/convoy-1_3_4.jpg http://www.johnplatt.com.au/prod-mad-max-vehicles.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=hvQookbnRoA&t=181s unutma, unutturma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 bunu devamı gelmiyor mu yaw. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 ay o ne öyle her yer toz toprak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 devami yalan olabilir. studyo ile yonetmen davalik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuwa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2017 oyunu da güzeldi. filmin gazına gelen varsa steam sale falan kaçırmayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2017 Devamı gelir de ne zaman gelir Allah bilir. Fury Road bile tee 2003'te planlandı anca 2015'te gösterime girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 uzun zamandır övmüyordum: geçenlerde bi arkadaşla vücudumuza sokabileceğimiz tüm alkolü soktuktan sonra "mad max açalım yea izlerken bayılırız" deyip play'e bastık, ÜFF ÇOK İYİ YAAA diye diye sonuna kadar gözümüzü kırpmadan izledik sdvfgf hatta sanırım referans filmlerimden oldu: "mad max'ten iyi mi?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 stüdyo ile yönetmen davalık. stüdyo demiş ki 150m bütçenin altında yap sana 7m prim verelim. stüdyo 158m tuttu diyor adam 135'e yaptık sonra stüdyo şu sahneleri değiştir bu sahneleri değiştir derken bütçe 158 oldu diyor. o para hakkım diyor. davanın da çözüleceği yok gibi hiç, çözülse de çekime falan başlnacak prodüksiyonu ciddi film. 2 ve 3 için senaryo hazırmış ama işte bu saatten sonra sular durulmaz. bence stüdyo haklı veya haksız parayı çıkmalıydı, ikincisi 5/10'luk film de olsa altın yumurtlayan tavuk olacak gişesi iyi olacak yine. for a fistful of 7m dollars bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 George Miller 2. film için aynı studyodan yürümek zorunda mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 filmin hakları stüdyodadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 150ye çekmişler 378 milyon dolar gişe yapmış film. öyle abartı bi gişe değil disneyin, marvelın 2 milyarlık gişe yaptığı piyasada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 hakkaten bu kadar kar yapcak desen cekmezler film dunyasinin kar marji bir garip. hidden costlar coktur belki buna sayilmayan. sevindim yapmadigina izledigim en kotu filmdi, dusuk butceli random yapimlari saymazsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2018 sardalya bey napıyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar