goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 gerçekten aranıyor. omzunun üstüne okkalı bi yumruk oturtup iki gün çürütçeksin böylesini. madm ax yetmemiş revenanta laf çarpmış bir de. sen çakallarla dans izle kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 gmt+3 ne iyi oldu falan da diyordu bu zaten vurun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 sen zor beğeniyorsun değil, zevk meselesi değil bu çünkü film net iyi, 50 kere dedim 2015'in en iyisi diye. burada olay senin filmin teknik kısmından çok hikayesine önem vermen oluyor o zaman. hikayesi biraz geri planda tutulmuş olabilir ama background'a odaklanıcaz diye bi olay yoktu madmax'te. o anı aktardılar ve bunu da efsane yaptılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 aksiyon bitmiyo filmde, hangi kismi revenant'a benzetti acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 anlamıyorsunuz! içi boş diyor adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 abi ne tartıştınız ya. vurun kellesini gitsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Mad max kötüydü ya öyle her yer çöl falan sevmedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ohoooo bu ne ya paticik bitmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 ağızlarına krom sprey falan sıkıyolar bir de sağlıksız değil mi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bu filmi ben de hiç beğenmemiştim. Çöller kamyonetler , zaten film başladı ilk yarım saat falan kimse konuşmadı sırf Tom Hardy'e hasta olduğum için sonunu getirdim filmin. Hatta bir kaç arkadaşımda beğenmedğimi söylediğimde "aaaa delisiiğğn" gibi bi tepki vermişlerdi. Anlamamıştım filmi bu kadar niye beğendiklerini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 bi kere su yok..su yok saglik yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Su yoksa kumlada abdest alınabiliyor, sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 miller 2 filme yetecek kadar cekim yapti denilmisti, cut scene'li versiyonu geldi mi bunun:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 2. kez gittiğimde annemi de götürdüm krom spreyi nereden buluruz diye sormuştu çıkışta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2017 goldbären said: gerçekten aranıyor. omzunun üstüne okkalı bi yumruk oturtup iki gün çürütçeksin böylesini. madm ax yetmemiş revenanta laf çarpmış bir de. sen çakallarla dans izle kardeş. Revenant gerçekten kötüydü yalnız aksd Çekim kalitesi ve tablo gibi resimler hariç BOŞŞŞHH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2017 siyah & beyaz versiyonu gelecekti noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Asyalı bir nerd ile George Miller işbirliği falan yapacaktı ne oldu o iş? Dizisi falan mı çekilecek acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 biz bu filmi çokgüzelfilimizleyelim.mov gibi salak bi siteden gerizekalı gibi 480p falan izledik ya böyle piksel piksel adasfss eve gelip hemen 1080p 3d versiyonunu indirmiştim hala izleyemedim bu hafta bi oturayım başna bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Quel-Thul said: siyah & beyaz versiyonu gelecekti noldu https://www.youtube.com/watch?v=eNykS4VlnwE black and chrome versiyonu. bulamadım ben daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 ben de bi 12 kere izledim heralde 2 kere sinemada izledikten sonra. şu ara oyunu da oynuyorum, epey gaz ya. konu gene yok, ama acayip eğlenceli gameplay var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 devamı mı öncesi mi ne gelecekti bunun ne oldu hiç ses seda yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 siyah beyaz için monitörün rengini kısmadır, player'dan ayarlamadır falan olmuyor mu (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2017 saturation kısıp contrast basmışlar gibi zaten. güzel duruyor yeniden izlemek için bahane olur işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Şöyle bir şey var. link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2017 Bu filme sequel yakismaz, bu sekliyle kult halinde kalmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar