fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 150 bin insan kalsa yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 mümkünse 140 bini kız olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ama eli yüzü düzgün olsun 18 23 yaş arası esmer olsun hepsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dostum çok seks yapanlar gay oluyor biraz da erkek kalsın de bence. ;) ;) ;) ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 arada batak dönmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 taam çok yapmıcam valla. her gün bi kere yapcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dünyada 150 bin kişi kalsa. 149 bini 23 30 yaş arası güzel kızlardan oluşa.... off diyorum. off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 al sana cennet işte heaven on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben japon sevgili yapmadan dünya yok olmasın bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 of fedenin yuvası resmen bu topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 türlü değişimler olacakmış. benim istediğim yetenekler; - çok güçlü olmak - görünmez olmak - telepati - çeviklik - 6.his sizin bu konudaki düşüncelerinizi de bekliyorum arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 hacı bi evim bi arabam olsun bi de devlette işim olsun ohh. mayış olmadan görünmez olup napcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 ben zaten görünmezim. regeneration olsun bendeki özellik, sonsuza kadar yaşayayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 xaty said: DENİZLİLİ UZAY ARAŞTIRMAÇISI HALİL EREN: "KORKMAYIN, KENDİNİZİ BUNA HAZIRLAYIN" said: NASA'dan belirttiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir. Halil Eren nin kaleme aldığı işte o uyarı yazısı!.. Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Küzey yarımküresinde sıcak olacaktır. 21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır. O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı bir ortam oluşturacaktır. Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de *tam karanlık çökecek, *tam sessizlik olacak *ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır. Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir. Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı. Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir. Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdir ve deliklere çekileceklerdir. Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilir. Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek. 20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır. İki aylık bir erzak hazırlanmalı, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerdir. Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak. Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı. Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir. Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır. Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın. Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak. Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmektedir. O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetine başlayacaklardır. Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır. Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler. Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır. Bu durumda sadece Yaradana güvenin ve de kendinize. Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir. Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir. Birey önemli hale gelecektir. Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır. ben de bi revolution izliyim ben de izliyim hazırlıklı olmak lazım bi de balta alayım bugün çıkıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bone said: ben zaten görünmezim. regeneration olsun bendeki özellik, sonsuza kadar yaşayayım. http://images.sodahead.com/polls/000435257/polls_noooooo128520464337968750_5512_528755_answer_2_xlarge.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Saeros said: xaty said: DENİZLİLİ UZAY ARAŞTIRMAÇISI HALİL EREN: "KORKMAYIN, KENDİNİZİ BUNA HAZIRLAYIN" said: NASA'dan belirttiklerine göre, yakında Dünya Galaksinin SIFIR HATINDAN geçecektir. Halil Eren nin kaleme aldığı işte o uyarı yazısı!.. Sonbahar ve kış 2012/2013 Tibet'te ve tüm Küzey yarımküresinde sıcak olacaktır. 21.12.2012'de Dünya tüm galaksi sistemiyle birlikte galaksinin SIFIR HATINDAN geçmeye başlayacaktır. O ise hiç bir enerjinin yayılamadığı, elektromanyetik alanlarının olmadığı ve tüm cisimlerin durgunluğa uğradığı bir ortam oluşturacaktır. Tüm Dünyada, bir kaç dakikada, Moskova saatiyle saat 10'da, 21.12.2012'de *tam karanlık çökecek, *tam sessizlik olacak *ışık, elektrik, iletişim, ses-hepsi yok olacaktır. Bu karanlığın içinden uzaydan göklerde bir karmakarışıklık gözlemlenecek, bir kaç gün sonra ışık patlamaları başlayacak bu da üç-dört gün sürecektir. Korkmaya ve kendini yıpratmaya gerek yok. Buna kendini herkes hazırlamalı. Sonra Güneş ışığı yine gözükecektir. Dünya görülür olacak ve eski haline dönecektir. Hayvanlar Uzay Karanlığını önceden hissedeceklerdir ve deliklere çekileceklerdir. Şehirlerdeki insanlar hissedemeyecek o yüzden kurban gidenler ve aklı hasara uğrayanlar olacaktır. Dünyanın yüzde 10 o günlerde ölebilir. Bu olaya hazır olunması gerekmektedir, 2012 yılın işlerini bitirmek, yeni işe başlamamak, borçları ödemek. 20.12.2012'de çocuklar, para ve belgeler alınarak şehirlerden uzaklaşılmalı ve doğaya çıkılmalıdır. İki aylık bir erzak hazırlanmalı, zira elektrikler uzun süre devreye giremeyeceklerdir. Eve su bolca alınmalı, odun ve mumlar hazırlanmalıdır. Evde bir ocak hazır bulunmalı, çünkü elektrikler 21.12.2012'de kablolardan akışını durduracak. Televizyon ve telefon olmak üzere bir şey çalışmayacak. Karanlık günlerde pencereler kalın siyah örtülerle örtülmeli, onlara bakılmamalı, gözün gördüğü, kulağın duyduğuna inanılmamalı, sokağa çıkılmamalı. Mecbur kalındığında çok yakın mesafelere çıkılır. Uzak gitmek tehlikelidir, zira kaybolma riski yüksektir. Bu bilinmeli: objelerden ışığın yansımamasından kaynaklanan sıkı karanlıkta kendi elini görmek bile mümkün olmayacaktır. Korkmayınız. Kendinizi buna hazırlayın. Güneş ışığı aydınlandıktan sonra şehirlere dönmeye acele edilmemeli, imkan varsa yaza kadar doğada kalınması iyi olacak. Dünyanın SIFIR HATTAN çıkışı 7 Şubat 2013'de beklenmektedir. O zaman yavaşca elektrikler kısım kısım verilmeye başlayacaktır toplu taşıma araçları da faaliyetine başlayacaklardır. Martın sonunda Dünya tamamen eski haline gelecektir. Trenler yürüyecek, uçaklar uçacaktır. Dünyanın tüm devletleri, farklı kaynaklardan SIFIR HAT hakkında bilgiler almışlardır, fakat kendi vatandaşlarına yardım ya edemeyecekler, ya da istemeyecekler. Sivil koruma örgütleri bir şey yapamayacak, zira hiç bir şey çalışmaz olacaktır. Bu durumda sadece Yaradana güvenin ve de kendinize. Dünyanın SIFIR HAT'tan geçişinden sonra, insanların görüşleri ve yaşamları değişecektir. Manevi değerler üstün olacaklardır. İnsanlar ebedi ahlaki ve manevi değerler hakkında düşünür olacak, devletlerde bilim, ahlak, maneviyat, tıp patlak verecektir. Birey önemli hale gelecektir. Ve öyle de yeni bir çağın başlangıcı sayılacak bu dönem insanlığın manevi ağırlıklı ilerlemeye koyulduğu bir yeni çağın başlangıcı olacaktır. ben de bi revolution izliyim ben de izliyim hazırlıklı olmak lazım bi de balta alayım bugün çıkıp sistem geri dönmeden kontrolü ele geçirmicez mi, ben ona çalışıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 abi baltayla herkesi kesicem işte ??? profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Bulgur pirinç ve bolca su stoklayalım ki ertesi gün dünya yok olmadı mı sülaleye ziyafet çekelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 kendini kesersin sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 saerostan üstün balta performansı bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Saeros said: abi baltayla herkesi kesicem işte ??? profit lumberjack var mı saeros lumberjack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 canola said: lan herşeyde yaptığınız gibi bunda da olayı abartıyosunuz. mayalar dünya top zaten, marduk topunuzu kesecek gibi bişey söylemiş sanki de öyle davranıyosunuz. nerden okuyosunuz bunları bilmiyorum da hürriyet filan okumyı bırakın artık. 2012 dünya patlıyorere. öyle bişey değil bu. ay bile dünyaya yaklaştığında medcezir diye bi olay oluyo. küçücük ay bu. marduk jupiterin yarısı büyüklüğünde. dünya ile jupiterin arasındaki mesafenin yarısı kadar bi yerden diğer taraftan geçiyor her 3600küsür senede bir. dolayısıyla dünya üzerine etkileri var, depremleri tetikleme, volkanları tetikleme, güneşten gelen enerji dalgalarını zıplatma filan. e haliyle etkisi oluyor dünyaya.3600 senede bi dünyanın ikliminde ciddi değişiklikler oluyo. onu geçtim, ortaçağda meteor geçti diye küçük buzul çağına giren nanemolla, yuvarlak bi dünyamız var. kıyamet değil ama evet hey yavrum şu cengavere bak daniken okumuş zekeriya sıçtın okumuş nasıl heyecanlanmış bak bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Sitçin iyidir severiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Viktor said: http://img7.joyreactor.com/pics/post/auto-history-mayans-apocalypse-197367.jpeg zaaaa çokiyi lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 dasaaa said: meh ben bi bok olacağına inanmıyorum.. dünya bayağı sıkıcı bir yer. ertesi gün işe gideceksiniz.. yine sıkıcı bir gün olacak ABİ LANET OLSUN! SANKİ GELECEKTEN GELİP 2009'DA BU MUHTEŞEM YORUMU YAZMIŞIM! muhteşem bir bıkmışlık içindeyim abi. ne süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar