Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bureau: XCOM Declassified

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
almak isteyen varsa amazondaki kampanya avantajlı duruyor:
http://www.amazon.com/gp/product/B00DYBBE1Q/ref=pe_160240_31900700_email_1p_0_ti
45$, 15$ da amazon credit veriyor 30$'a geliyor.

ben winter sale'i beklicem 10$a alırım.
Mesaj tarihi:

Ya kiyamet habercisi gibi olmayayim, ama review ambargosunu 9pm yerine 9am sanip, Destructoid Review yayinlamis, farkedince hatasini kaldirmis..

Review notu 4.5/10 vermisler..basiniz sagolsun.

Destructoid Review JPG

Mesaj tarihi:
bi türlü içime sinmiyordu oyun böyle uzaktan, kritiği görünce saçma sapan rahatladım. bir de jim sterling yazmış o yüzden puanın objektiflik hedesinin çok sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. neyse.
Mesaj tarihi:
IGN 5.5/10 - Gamespot 6/10 - Joystiq 4/5 -

Polygon 7/10 - Kotaku Yes - OPM 7/10

Eurogamer 7/10 - OXM 7/10 - EGM Now 8/10 -

Game Reactor 7/10 - Games Radar 3/5 -

MTV 7/10 - The Scapist 3/5 - Destructoid 4.5/10 -

Venture Beat 80/100 - TheSixthAxis 8/10 - Examiner 3/5

VGRevolution 8/10 - CheatCC 4/5 - Games Beat 80/100 -

Stevivor 8/10 - Xboxer360 72/100 - Hardcore Gamer 3/5
Mesaj tarihi:
dusuk puan verenlerin cogu xcom oyunu bekledigi icin dusuk puan vermis, oyunun xcomla pek bir alakasi olmadigi zaten belliydi.

adina the bureau: sexcom declassified denseymis bu kadar dusuk notlar almazmis.
Mesaj tarihi:
x-com: isometric turn based tactics

the bureau: x-com dunyasinda gecen 1960larda uzaylilarin dunyayi istila etmesi hikayesi uzerine, mass effect 2-3 gibi squad based third person shooter.

sabahtan beri 7 farkli review okudum hepsi "xcom degil bu otur sıfır" demis ama xcom oyunu beklentisini bir kenara koyanlar 7/10 civari vermis.
Mesaj tarihi:
Açıkçası ilk videolarda edilinilen izlenimde olduğu gibi ufo olaylarını örtbas etmeye çalışıp sağda solda uzaylı avlayan; kanıtları,görgü tanıklarını ortadan kaldıran ve sansür, olayları çarpıtma peşinde olan bir Büro olsaymış (MIB'de olduğu gibi) harika olurmuş. Hatta ismini de MIB yaparlarmış tadından yenmezmiş.

Oysa tüm ülke işgal ediliyor biz de 3-5 adam, bir ilköğretim okulunun spor salonu kadar bir üs ile dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz? Ada da XCOM ibaresini yerleştiriyoruz ve koca oyunu atmosfer ve senaryo bakımından berbat ediyoruz.
Mesaj tarihi:
bildiğin konsola çıkarıcaz diye oyunu bok etmişler, 1. saniyeden itibaren iğrenç konsol etkisini hissediyorsunuz. oyun çok güzel olabilirmiş, konsol için kontrolleri optimize etmeselermiş.
Mesaj tarihi:
Oynanabilirlik meh yani controller la daha rahat battle focus tan emir vermek. Bi de illa her engelin etrafindan donmeye zorlamasi cok sacma. Misal ust kattasin alt kata bisey aticaksin focusu ac adami sec ability i sec sonra > seklindeki merdivenden asagiya in mine i koyucagin yeri sec. Neden direk ileri basinca alt kata inmiyor anlamadim.
Mesaj tarihi:

tüfekle ufo gunship düşürdükten sonra bıraktım, rezalet direkt oyun. kontroller leş, kombat leş, character progression leş, mantık desen alakası yok. 1960'daki tüfekle hiçbir weak pointi olmayan gunship düşürülür mü lan, gunship sana vuruyor 2 hp falan gidiyor, cannonla vuruyor adam, tam konsol oyunu olmuş.

• Yeni Oluştur...