Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Bureau: XCOM Declassified

Sam

Öne çıkan mesajlar

IGN 5.5/10 - Gamespot 6/10 - Joystiq 4/5 -

Polygon 7/10 - Kotaku Yes - OPM 7/10

Eurogamer 7/10 - OXM 7/10 - EGM Now 8/10 -

Game Reactor 7/10 - Games Radar 3/5 -

MTV 7/10 - The Scapist 3/5 - Destructoid 4.5/10 -

Venture Beat 80/100 - TheSixthAxis 8/10 - Examiner 3/5

VGRevolution 8/10 - CheatCC 4/5 - Games Beat 80/100 -

Stevivor 8/10 - Xboxer360 72/100 - Hardcore Gamer 3/5
Sosyal ağlarda paylaş

x-com: isometric turn based tactics

the bureau: x-com dunyasinda gecen 1960larda uzaylilarin dunyayi istila etmesi hikayesi uzerine, mass effect 2-3 gibi squad based third person shooter.

sabahtan beri 7 farkli review okudum hepsi "xcom degil bu otur sıfır" demis ama xcom oyunu beklentisini bir kenara koyanlar 7/10 civari vermis.
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ilk videolarda edilinilen izlenimde olduğu gibi ufo olaylarını örtbas etmeye çalışıp sağda solda uzaylı avlayan; kanıtları,görgü tanıklarını ortadan kaldıran ve sansür, olayları çarpıtma peşinde olan bir Büro olsaymış (MIB'de olduğu gibi) harika olurmuş. Hatta ismini de MIB yaparlarmış tadından yenmezmiş.

Oysa tüm ülke işgal ediliyor biz de 3-5 adam, bir ilköğretim okulunun spor salonu kadar bir üs ile dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz? Ada da XCOM ibaresini yerleştiriyoruz ve koca oyunu atmosfer ve senaryo bakımından berbat ediyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Oynanabilirlik meh yani controller la daha rahat battle focus tan emir vermek. Bi de illa her engelin etrafindan donmeye zorlamasi cok sacma. Misal ust kattasin alt kata bisey aticaksin focusu ac adami sec ability i sec sonra > seklindeki merdivenden asagiya in mine i koyucagin yeri sec. Neden direk ileri basinca alt kata inmiyor anlamadim.
Sosyal ağlarda paylaş

tüfekle ufo gunship düşürdükten sonra bıraktım, rezalet direkt oyun. kontroller leş, kombat leş, character progression leş, mantık desen alakası yok. 1960'daki tüfekle hiçbir weak pointi olmayan gunship düşürülür mü lan, gunship sana vuruyor 2 hp falan gidiyor, cannonla vuruyor adam, tam konsol oyunu olmuş.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...