Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2013 PCde keşke farklı olsaymış o menülü kontrol olayı, çok dandik duruyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ben de alayım şunu ama gmg de hala voucher var mı geçerli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Şunla aldım ben bir dene derim The Bureau kuponla 33.75 [www.greenmangaming.com] GMG25-OGRUH-7SM8H kuponnnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=1ZEIcZ9TRsI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 almak isteyen varsa amazondaki kampanya avantajlı duruyor: http://www.amazon.com/gp/product/B00DYBBE1Q/ref=pe_160240_31900700_email_1p_0_ti 45$, 15$ da amazon credit veriyor 30$'a geliyor. ben winter sale'i beklicem 10$a alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 xcom'un değeri düşündüğümden hızlı düştü, bunda da aynı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ya kiyamet habercisi gibi olmayayim, ama review ambargosunu 9pm yerine 9am sanip, Destructoid Review yayinlamis, farkedince hatasini kaldirmis.. Review notu 4.5/10 vermisler..basiniz sagolsun. Destructoid Review JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fenaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Şaşırmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 gogo fakir edisyon o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Diablo 2 ve Simcity'den sonra ön siparişe elveda demiştim. Bugün bu taktiğimin faydasını görmüş oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 bi türlü içime sinmiyordu oyun böyle uzaktan, kritiği görünce saçma sapan rahatladım. bir de jim sterling yazmış o yüzden puanın objektiflik hedesinin çok sıkıntılı olduğunu düşünmüyorum. neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 syndicate gibi bu da patlasın da vazgeçsinler bu strateji oyunu ismiyle shooter yapma sevdasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Tüh ya daha oyun çıkmadan indirimlere gitmelerinden belliydi. Green man 30 lara satıyordu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 IGN 5.5/10 - Gamespot 6/10 - Joystiq 4/5 - Polygon 7/10 - Kotaku Yes - OPM 7/10 Eurogamer 7/10 - OXM 7/10 - EGM Now 8/10 - Game Reactor 7/10 - Games Radar 3/5 - MTV 7/10 - The Scapist 3/5 - Destructoid 4.5/10 - Venture Beat 80/100 - TheSixthAxis 8/10 - Examiner 3/5 VGRevolution 8/10 - CheatCC 4/5 - Games Beat 80/100 - Stevivor 8/10 - Xboxer360 72/100 - Hardcore Gamer 3/5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 dusuk puan verenlerin cogu xcom oyunu bekledigi icin dusuk puan vermis, oyunun xcomla pek bir alakasi olmadigi zaten belliydi. adina the bureau: sexcom declassified denseymis bu kadar dusuk notlar almazmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bunun diğer xcom da farkı ne ya? kaçırdım sanırım ben bunu daha yeni bi xcom çıkmadı mı geçen yıl mı ney orjinal çakma olan buydu sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 x-com: isometric turn based tactics the bureau: x-com dunyasinda gecen 1960larda uzaylilarin dunyayi istila etmesi hikayesi uzerine, mass effect 2-3 gibi squad based third person shooter. sabahtan beri 7 farkli review okudum hepsi "xcom degil bu otur sıfır" demis ama xcom oyunu beklentisini bir kenara koyanlar 7/10 civari vermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ignin taksiti yatırmayı unutmuşlar galiba http://www.ign.com/articles/2013/08/20/the-bureau-xcom-declassified-review Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yatmayan taksitten cok, patlayacagi dunden belli, development hell'de 3 kere sekil degistirmis oyuna bir de reviewer satin almakla ugrasmamistir 2k :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Açıkçası ilk videolarda edilinilen izlenimde olduğu gibi ufo olaylarını örtbas etmeye çalışıp sağda solda uzaylı avlayan; kanıtları,görgü tanıklarını ortadan kaldıran ve sansür, olayları çarpıtma peşinde olan bir Büro olsaymış (MIB'de olduğu gibi) harika olurmuş. Hatta ismini de MIB yaparlarmış tadından yenmezmiş. Oysa tüm ülke işgal ediliyor biz de 3-5 adam, bir ilköğretim okulunun spor salonu kadar bir üs ile dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz? Ada da XCOM ibaresini yerleştiriyoruz ve koca oyunu atmosfer ve senaryo bakımından berbat ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bildiğin konsola çıkarıcaz diye oyunu bok etmişler, 1. saniyeden itibaren iğrenç konsol etkisini hissediyorsunuz. oyun çok güzel olabilirmiş, konsol için kontrolleri optimize etmeselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 mass effect 3 ten kötü kontroller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Oynanabilirlik meh yani controller la daha rahat battle focus tan emir vermek. Bi de illa her engelin etrafindan donmeye zorlamasi cok sacma. Misal ust kattasin alt kata bisey aticaksin focusu ac adami sec ability i sec sonra > seklindeki merdivenden asagiya in mine i koyucagin yeri sec. Neden direk ileri basinca alt kata inmiyor anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 tüfekle ufo gunship düşürdükten sonra bıraktım, rezalet direkt oyun. kontroller leş, kombat leş, character progression leş, mantık desen alakası yok. 1960'daki tüfekle hiçbir weak pointi olmayan gunship düşürülür mü lan, gunship sana vuruyor 2 hp falan gidiyor, cannonla vuruyor adam, tam konsol oyunu olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar