Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Ya bu oyunda beni sürekli uzak doğu serverlarına atmasını nasıl engellerim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 ben de aldım şimdi de. dl edemiyorum garip birsürü oyun indirdim daha düne kadar bunu indirmiyor. 10kb ile bile çekmiyor server filan da değiştiriyorum. var mı bir trick bu konuda. aptal steam bazen tüketiyo beni ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 steamde aylık downlaod limiti varmış . ondan olabilir miş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 aylık oyun alma limiti de koysun o zaman abiler. aldık bi daha ki ayı mı beklicez =) heryer de kota herşey de kota ya. nalet kaderim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 geyik yaptıydım ya üzülme :7 yunanistan iyidir bak aynı anda 2-3 şey çekince steam patlıyor (yada sanırım benim modem patlıyor) fakat tek download varsa 500 le sabit çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2011 200 le sabit çekiyorum bende, 965/11762.4 mb henüz daha 14 saat var diyo, yuh. ya çok bişeyde istemiyomuş, niye bu kadar büyük ki bu oyun, canyourunit'den baktım, benim dandik notebook bile fazla geliyo bu oyuna. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Yeni almış olanlarla gruplaşıp senaryoyu bitirelim derim.katılmak filan isteyen olursa beni steamden eklesin remy nickim pati grubunda filan da varım ztn ordan şeyedersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Geçen Valve bir challenge düzenlemiş, Cold Stream'i pazar'a kadar 20.000 kişi bitirebilirse L4D1 haritası olan Dead Air'ı erken release edeceklermiş, zaten saatler içinde ulaşılmış 20.000'e. 22 Temmuz'a kadar yayınlayacaklarmış yenilenmiş Dead Air'ı. Bu arada Dark Carnival'ın finalini değiştirmişler, ayrıca bütün senaryoların finalinde gameplay değişiklikleri yapılmış, şuanda test ediyorlarmışi onlarda muhtemelen Dead Air'la birlikte gelir. Haydi bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 zaten summer camp için de var cold stream. en azından ondan sebeb insanlar yapmıştır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 8.4gb/11.7gb inmiş geceden beri, nick bulabilmek için epey çaba sarfettim ama aklıma gelenlerin hepsi alınmıştı, benim nick ise şu, ekleyin yanlız bırakmayın pls iam0ne o kadar 0ne li nick denedim bi tek bu boştu. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2011 bu akşamki ultimate l4d kadromuz kim kim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Az önce Paticik Left 4 Dead 2 tarihinde ki en büyük satışı yaşadık. Gelmiş geçmiş en büyük final facepalm'ı yaptık triple. Kayıtlara geçecek bir olaydı. Cold Stream'i bitirip achievement'la gelen Ticket'ımızı alalım dedik. Announcement yaptım, hemen Düz Oyuncu, Holy ve GraveRobber geldi. Normal modda başladık, ilerledik güzelcene. Baktık haritanın bazı yerleri değişmiş, finali ise tamamen değişmiş. Finalde boş ormanlık yerine bir base koymuşlar, oraya geliyorsun, deli gibi horde geliyor. Bir kuleye tırmanıp helikoptere binmemiz lazım. Ama base'e girdik yolu bulamamıyoruz. Zombie'ler akıyor, Tank'ın müziği duyulmaya başladı falan, panik halindeyiz. İlk darbe orda geldi... GraveRobbeR oldukça sakin, kendinen emin, daha evvel oynamış, bilen biri ses tonuyla "gelin, gelin..." dedi. Bizde "hadi koş koş koş!!!" diye peşine takıldık. Haritada olabilecek en uzak noktada bizi dead end'e götürdü. "Abiiiiiii HAHAHAH" diye gülüyoruz, Grave'den ses çıkmıyor. Neyse geri döndük, ben yolu buldum, seslendim "gelin gelin!! yolu buldum, good, old, trusted LathspeLL'i takip edin" dedim. Akıyor zombie'ler, böyle melee vura vura, zar zor ittirerek ilerliyoruz, Helikopterin olduğu kuleye geldik, baktım Grave ortada yok. Infected'lar da geldi, boomer'da kustu üstümüze falan, Tank bizi yumrukluyor (Ki yani normal modda oynuyoruz, 2 ateş etsek düşüyor tank), Holy yere indi, düz oyuncu yere indi, bende ateş ediyorum deli gibi, bir yandan zombieler vuruyor ve bende düştüm. Grave bunca aksiyon içinde helikopter içinde bekledi. Helikopter havalandı, GraveRobber'ı alarak uçtu gitti. Biz: "!!!!!!!!!!!!!?" Sonra üçümüzden gayet hayal kırıklığı ile dialoglar: "abi?" "abi niye bindin?" "abiiii" "abi niye ateş etmedin ya, niye bindin?" Ve Grave'in duyulan son transmit'i şuydu, direk okunuşuyla canlandırın: "HİHİ" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Beni almazsınız oh olsun bütün yolları biliyordum. hem finalde oyunumu crash ettirdiniz hemde almadınız hohoho eferem grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2011 grave haklıymış. good old trusted lath desen benim oyunumda ben de instant teleport to helicopter yapardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bende demin aynını botlara yaptım single oynarken. asdadasdsa herşey achivement için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 graverobber. hayallerimin oyuncusu ya. adam resmen trip atiyor her oyun. su quoteunu hala unutamam, 'abi ben size duzgun chargelayamadiniz, spit yapamadiniz, kusamadiniz diye kizmiyorum. dedigimi yapmamaniza kiziyorum. yoksa sorun yok yani her sey yolunda.' WAT ? cekirdek kadrodan birilerini cagirsaydin ya be erhan, ben xunn ve lyvanna ile bizim evdeydim dun. direktoman girerdik, hep beraber kurtulurduk sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 hacı deno bide burak pamuk gibi adamdı eskiden o zamandan tanısan bu dediklerine inanamazsın, bu oyun hırs yaptırdı bozdu adamı ama hala seviyoruz kendisini :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Abi kasma moduna girdi, engellemeye çalıştım başaramadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 gerçi ben nub nub diye trollemelerimin de etkisi olabilir. ama kimleri gördük ana avrat sövüyo oyun için ne kadar hırs yapsada sağlam kaldı burak hatta neydi bi ara 20 kişi ver herkes en az 3 kişiyle kavgalı oynamıyor, takım toplıcan diye taklalar atıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 ben rochelle olurum yoksa oynamam. "yoo nick!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Lath'ın hikaye baya cool story ya. Okunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Son 3-4 yıldır yaşadığım en büyük mutsuzluktu. Net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 bu oyunu hala oynayan, ve özellikle newfag'ler bi okusun şunu: Şimdi zamanı geriyse saracak olursak bir zamanlar 25 kişi idik. Buna rağmen yer kalmıyor hatta 1. oyun dönerken bir yandan da 2.ci oyun dönüyordu. Aralık aylarında durum böyleydi. Şimdi listede 90 kişi var ama geceleri oyun çıkartmakta zorlanıyoruz (üşengeçlikten mi dersiniz, adam yok mu dersiniz bilemem sdf). Kimisi oyunu bıraktı kimisi çeşitli sebepten oynayamıyor. Sorun şu ki oyuncu sayısı yükseliyor ama geceleri oynanan oyun sayısı düşüyor. İşte bu noktada buna bir çare bulmamız lazım. Son zamanalrda aramıza katılan bir çok kişi oldu ama bir türlü oyunlarda göremiyoruz. Belki biz invite atmadığımız için olabilir. Belli bir kesime sürekli invite atıyoruz çünkü genelde listede olsa dahi oynamayan kişiler var. Hani tek tek isim vermeyeyim ama şu an listede olup da oynamayan adamlar belli. Invite atarken adam seçiyoruz (iyi/kötü diye değil oynar veya oynamaz şeklinde). O yüzden yukarıda da belirttiğim gibi burda geceleri boş olan, oyun oynamak isteyen kimler var? Yeniler gelsin mesela onlara belli saatler mapleri tanıtalım taktik kastıralım. Hem onlar oyuna katılsın hem de biz eğlenelim. Buraya oyunlara katılmak isteyen beginnerlar ses atarsa biz de onlara invite atabiliriz, bişeyler ayarlayabiliriz. Öptüm, çüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Sen sus lan köylü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2011 Bu arada beni oyuna çağırırken voice call atar mısınız <3 sçs kib bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar