liberal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Grammer'a takılma be hacıt Bone said: said: Pounce için zıplanacak yerler var, zıplanmayacak yerler var. Zıplama noktası dediğim teknik anlamda dağa bayıra cıkıp zıplamak değil he, adamların canlarına göre pounce atmak lazım. orası öyle, 100 damage'lik birisine atladığında fazla bi işe yaramıyor da, canı şöyle 15-20 olan birisine 20 damagelik pounce zararı verirsen en azından yavaşlatmış olursun rakipleri. Abi o zıplamaya yeri dediklerin Parish'de daha fazla var. Swapm Fewer'da aksine açık olduğu için doğamıyorsun bile.Ha ileri gidip yerleşirsin falan da zaman gider öyle de. said: tutturursan epey damage gidiyor. tutturamazsan yanındakine atlama ihtimalin var. atlayamadan ölürsen zaten pounce etmeden atlamış olsan da damage veremiyceksin demektir. dene bir adamın yanına zıplamayı, bak bakayım kaç saniye içinde ölüyorsun. Silahla göme göme vuruyorlar ya da birinin üstüne atladığın anda damage vermeden öldürüyorlar. Ne bilim bana göre canları yeşil olan adama pounce'la dalmak pek mantıklı değil. Down etmeyeceksen risk'e girmeye gerek yok. Ha tüm ekip hazırdır, şansını denersin falan da diğer türlü sakat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hahaha şu iyiymiş baya: http://www.youtube.com/watch?v=rASjIiMn5vM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 deniyoruz bunu hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 çok eski bi taktik ki bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 bota binilirken denize atmıştı biriside beni chargerla insta kill sdfsefsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 abi son chapter da ne ezdim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 zaugna bone ve ammoya bugunluk l4d dersi yeter sanırım ezmekten sıkıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 lol videosu duruyor ban şantaj yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 YALAN ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 dedeler remake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 AHAHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Of deniz böyle şeylerle ugrastıgınız için elinize aldınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 hayır, elimize aldığımız için böyle şeylerle uğraştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Iyi olan kazandi sakin olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 ulan bir giremedim neler dönmüş ha. ama iyi beklettim sizi de ohhh. girilmiyordu olm oyuna anlamadım ne olduğunu. steam'i yeniden yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=hO46UsXB-1s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 pills ve smoker çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 l4d2'de oynarken clan tagını nickin yanına nasıl koyuyorduk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 steamde profilden koy? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 /facepalm all the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 LethE said: steamde profilden koy? nick değiştirmeyi demiyorum ya, clan tagı ekleniyor ya. onu göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2011 yoq öle bişi :/ sen profilden koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 steam çöktü, şu anda da internet bağlantın yok diye hata veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 steam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2011 Evet steam gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar