Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Chapter 2 de alarm'ın oradan bahsediyorsun değil mi ? Evet orada yaptığınız şey cidden epicti. Red'e " düşen adamı kurtarmak için geleni çekersin, bekle " diye komut verdim, baktım kimse geri dönmüyor. " OHA! " diye bir tepki bile verdim hatta.

Red " adamlar oyunu ezberlemiş " diyorsun da emin ol oyunun dinamiklerini öğrenince sende öyle olacaksın. Zaten oyunun keyfi o andan itibaren çıkmaya başlıyor. Daha fazla beraber oynadıkça daha da iyi öğrenirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Publicte oyunu bilen adamlara denk gelirsen orada da aynı şeyi görürsün. Saldırılacak yerler, kimin önce saldıracağı ( boomer, smoker, charger vs...) hepsi bellidir. Mesela 3 kişi ölmüşse 4.saldıramamış ise doğmaz bekler diğerlerinin spawn gelmesini vs...

Bazı özel yerler var mesela charger oradan direk adamı düşürüp öldürebiliyor ya da gittiği yolu tekrar dönmelerini gerektiriyor ya da hiç bir surviver göremeyeceği smoker'ın çekebileceği kör noktalar var. Onları da mapları bol bol oynadıkça öğreniyorsun.

Hunter training diye bir olay var. Hiç ona el atmadım ama onda hunter ile nasıl 25 atılır ( baya yüksekten direk adamın üzerine düşersen fall damage olayı var. 25 canını ilk seferde alabiliyorsun ), duvardan seke seke çatılara bacalara köprülere nasıl çıkılır vs... Ben onları hiç denemedim açıkçası. Yaparsam tesadüfen yapıyorum.

Sonra shotgunla tek atışta witch öldürmece var =) Çok ultimate bir şey.

Daha bir sürü şey sayarım da fazla uzatmayım lafı. Bunları bol bol oynadıkça kaparsın. Zaten yaz tatili de geliyor. Tüm pati burada olur =) O zaman hep birlikte geceleri sabahlara kadar yardırırız. Hoş gerçi benim staj'ım var bu yaz ya. Olduğu kadar artık =)
Sosyal ağlarda paylaş

Holy said:

Anelor biraz sen de public takıl bu arada, single oynamak başka bir oyunu oynamak gibi bir şey. Publicte en azından 5 oyun falan at da biraz piş :)

öyle yapcam zaten ya single bitiririm bi mapleri falan kavrarım iyice sonra public takılırım falan bide yeni ekran kartı lazım daha düzgün oynayabilmem için sonra akarım bende aranıza
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

abi paticik içi oynarken çağırın beni ya.

gece adam yoktu, livannayı buldum davet ettim oyuna, alakasız admin direk ban ile attı livannayı. üzüldüm.

nicki l@thspell yapmıştım ondan geldi bi kere :/
orda lyvanna da nicki lyv@nn@ yapmaya ugrastı, çatıda asansörde spitte fln yüzde adamlarda afk diye attı :( (sordum ettim niye diye)
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha oyunun başında trip atıp gidecek olan lütfen oynamasın.
pati içi oynamamızın bir sebebi var.

"üff çok nubsunuz, gel beni kurtar diyorum tankı öldürmekle uğraşıyorsunuz, daha bunu bilmeyen bu kadar rezil oyuncularla oynamam ben" tripleri çekenlerle oynamıyoruz mesela, boşuna ortam geriliyor.
oyunun başında yenilen takımın ilerde açılıp ağır farkla oyunu kazanabildiğini biliyoruz.
progamerlar bunu kabul edemiyor.

buna benzer "ben şunla oynarım, ben bunla oynamam, çok sıkıldım" gibi tripleri de bizim atmamıza gerek yok.
hayır oyun içinde yapılır tabii o tip geyikler de, oyunculara bu yüzden küsmeye, tavır almaya gerek yok.

oyunları eğlencesine oynuyoruz, dediğim gibi pati içi oynamamızın nedeni bu.

dün akşam bazıları çıktı gitti mesela ama ondan sonra çok keyifli ve heyecanlı bir oyun çevirdik, rakiplerden de keyif aldım.
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

dün hastayım ateşim çıktı diye çıktım bok atma bana :(

bugun de ayıplar edildi ama

yok ya hasta olanlara, sorunu olanlara bir şey demiyoruz.
bir probleminiz varsa söylüyorsunuz, adam bulup devam ediyoruz işte :)

GraveRobbeR said:

Bone, olay ne ya?! Bugün babacan bir sınavım var ondan açamıyorum steam'i. Elim gidiyor ama tutuyorum kendimi. Olay ne çok merak ettim.!

sen sınavınla ilgilen valla ben de anlamadım olay nedir :P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...