Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bu arada ss son anda aldım, rakip takım çıkmamış. Üzülürler şimdi isimlerini söylemezsem, o yüzden yazıym hemen. Sam Lyvanna zaugna barışcan(pati nickini bilmiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 nutella_yerim o heh sondan ikinci bölümün başında "sizin takım çok güçlü oldu :( " diyen bizden değildi. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yok bariz güçlüydünüz zaten :) ben 4 aydan sonra 3. oyunumu oynadım. Denizcan yeni başlamış. Bizim takımdan birini hiç tanımıyordum önceden ilk kez oynadım. Bir neme'yi biliyorum önceden o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Adamlar kaç bölüm ısrarla ölmek bilmedi ya, sürüne sürüne saferoom a gittiler ama ölmediler. O ne azimdir tebrik ederim valla. Ayrıca son bölümde o charger beni benden aldı. Bir taşla iki kuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bendim aaaaw yeah. artık noob olarak görmüyorum kendimi bilemiyorum yani fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 eheheh benim de mouse bozuktu,gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 24.00'de bir maç akar mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 istanbula geldim kum döküyorum ölmemiş olursam akşama gelebilirim toplanırken beni de alın durumuma göre şeederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 olm nerden toplanıosunuz ya pati l4d grubundayım ama daha invite falan göremedik hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 left 4 dead 2 grubunda olman gerke çünkü. çok bakındım sana listede red diye biri yok. kemalcan diye biri yok. sen yoksun yani listede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 //Xunn Red otuz defa söylenmesine ragmen suraya "benim steam id'im şu" diye yazmadıgı takdirde sittin sene alınmayacaksın abi oyuna. Aynısı mount and blade için de geçerli. Listeye bakıyorum, kimler online'sa cagırıyorum, böyle işliyor. gruptan adam toplamıyoruz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 red'i bi ben çağırıyordum herhalde, ben de sınav proje derken girmeyi bırakınca yalan oldu o da hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 steam id cul_ abi l4d grubundayım ztn kaç zamandır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Red said: steam id cul_ abi l4d grubundayım ztn kaç zamandır :) abi l4d2 ye gir sen. L4D'ye davet basmıyoruz. Ayrıca bitirin olm finallerinizi artık. 4 kişi toplanabildik bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 yarın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 steam id: whoewer ekleyin efem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oh be lath döndüğüne göre artık takımları dengelemekte sorun çekmeyiz. tek noob graverobber olunca onun taraf hep kaybediyor :/ artık her takımda birer noob olacak! -Lethe Seçim sloganı @red: cul_abi diye eklemeye çalıştıkça başaramayıp troll adetmiştim seni , cul_ muş kusura bakma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ahaha cul_abi hakkaten ne salak yazmısım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oyun kuruyoruz +2 lazım. haydi oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 var mı oyun hadi go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 gösterdikleri sabırdan dolayı takım arkadaşlarıma teşekkürü borç bilirim sadffsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ulan biliyodum yeminle ne zaman paticikle bi oyun oyniyim desem bilgisyarda ps3te sıkıntı oluyor o kadar oynadım bikere bile donmadı.bugun makine dondu.tekrar girdim tekar dondu.bide yeni pc aldık ben genelde randım insanlarla oynadıgım için takım oyununa alısmak hemen olmuyor tabi.adamlar ezberlemiş herşeyi. ama tokatladık ahah ama aneloru geride bıraktıkları an cok iyyidi.adamı ölüme terketti holy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 abi holy miydi o yanımda kal yanımda kal dedi iyi tamam yapıştım sonra kafama atladı herif abi üstümde falanda diyemiyorum yanımdaki /ignore u bastı gitti ahuahau bunu kurtarsakta bi sike yaramıyo zaten diye bıraktı heralde ahuaha of ekran kartımda çok kötü single da gene iyide multide fps çok düşük oluyo güzel güzel oynayamadım o yüzden ha fps 100 olsa gene kötüyümde en azından daha işe yarar olurdum heralde bide mikrofon şart ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 neyse zamanla oturur ya. sınavlarınız bitsin patiden 16 kişi çıkar mini turnuva bile yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Olm anelor başkasının yanındaydı, ben ileri alarma koşan adamdım. arkama bile bakmadan direk alarma odaklandım yani çevremdekileri öldürerek, nitekim kapattım da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar