jonq Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Ben gelirim de zamansız çağrılıyorum. Saat olmuş 12 adam bulamadıklarında bana invite geliyor. Ben o saatte yatmaya hazırlanıyorum. Sabah işimiz gücümüz var. Zaten APB takılıyorum genelde çokta oynadığım yok L4D'i Nerde kaldı yeni mapler!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İşi online'da mı öğreneyim single da mı , single a girdim bi baktım , çok sakin ortalık , orda insan gelişmez sanki , anca harita öğrenmiş olursun. Pati'nin grubuna girdim screenname im "Erik" Akşam falan oynıyalım da öğreneyim biraz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Az kaldı, 1 hafta içinde announcement kutucukları sağ alt köşenizden fırlayacak mütemadiyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 e bu steam setup dosyalarını bir yere atmıyor mu? evde bi daha mı indirmek gerekcek şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Atıyor. SteamApps klasöründe herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Harita öğrenmeden girmeyin nolur :( aylar sonra oyuna geri dönüyorum ben de, çağırabilirsiniz canlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 finali biten döndüm diye post atıyor. ulan 60saat playtime'ınla semazen olsan ne yazar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İlk defa bir buga sahne oldum. Gerçi bug da değil ama abuse edilesi birşey. Carnival mapinde Konser alanında sen oturakların ordan sahneye doğru zıplıyorsun birisi sana grenade launcher ile nişan alıp seni sahnenin en tepesine fırlatıyor. Survivalda baya sağlam bir olay. L4D2 yi çok oynamam o yüzden yeni gördüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 grenade launcher ile bug abuse yapılabiliyor evet. dark center'in son mapinde de çatıya çıkabiliyorsun. ama kımıldarsan bug iptal oluyor düşüyorsun. Bir de spit falan tükürdüğünde oraya kadar geliyor spit'i kımıldamak zorunda kalıyorsun sonra bug iptal sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 huun said: e bu steam setup dosyalarını bir yere atmıyor mu? evde bi daha mı indirmek gerekcek şimdi? Yok Steam -- > Backup diyorsun , external'a yazıyorsun ya da DVD ye falan , götürdüğün yerde takıp Restore diyorsun 4-5 dk ya oyun hazır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 beyler pc ye format attım tüm steam klasörünü d ye yedeklemiştim,formattan sonra steam i actım herhangi bir sorun vermedi ancak l4d2 ye girmeye calısınca öncelikle oyunu acıyor ama sinematikten sonra hic bir yazılı hata vermeden masaüstüne düşüyor ne yapmalıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bilgisayara format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Efe sana gelsin bu ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Tesbih said: İlk defa bir buga sahne oldum. Gerçi bug da değil ama abuse edilesi birşey. Carnival mapinde Konser alanında sen oturakların ordan sahneye doğru zıplıyorsun birisi sana grenade launcher ile nişan alıp seni sahnenin en tepesine fırlatıyor. Survivalda baya sağlam bir olay. L4D2 yi çok oynamam o yüzden yeni gördüm evet.e oraya zombiler de çıkabiliyor ama kenardan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 güzelmiş burak, sen pembe saçlı olansın! hoyl oraya zombi çıkana kadar biri illaki vurur. skyboxa a değicen nerdeyse :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 00:45 gibi toplanmaya bşalayalım, 1:00 da confogl show yapıyoruz. ps: burak bugün aramadın , kutlamadın. yazdım kenara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ders verilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Senin doğum günün ezelden beri benim sınavlarımın ortasına denk geldiği için doğal olarak unuttum gitti. Çağlaya facebooktan mesaj attım. Senin içinde bir mesaj yolladım. Sor iletsin sana. Al tüm infected ailesi olarak doğum gününü kutluyoruz Efe'cim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bitir şu sınavları da döndürelim bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 l4d1 infectedları onlar. spitter charger vs yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://my.gs.uz/uploads/d/danil876/63367.jpg francis'e hak veriyorum bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 klavyeme çay döktüm. iğrenç bir oyundu herkesten özür. patiyi özledim ama yakın zamanda tekrar toplanalım. bi de Lath..................... gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 zaferde alçakgönüllü, yenilgide nazik. bizim takımımız böyle, np! (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 700 puan geriden comeback geldi. Ağlayanlar falan oldu oyunda ya, beni öldüremeyince kendini kesenler falan oldu :( http://i.imgur.com/amHov.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar