GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 liberal said: GraveRobbeR said: Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- LathspeLL said: Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Eğer her iksini birden istiyorsanız beni çağırın. Bu adamlar ne diyor diye merak ediyorsanız 118 80'i arayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 oyungezerin turnuvası var yada oyungezeri turnuva organize etmeye tevşik ediyorlar :) castiel uğraşıyo bununla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 mini tutorial for survivors: http://www.youtube.com/watch?v=G6BpI3xD6h0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 espri yapılmış GraveRobbeR said: liberal said: GraveRobbeR said: Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- LathspeLL said: Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Eğer her iksini birden istiyorsanız beni çağırın. Bu adamlar ne diyor diye merak ediyorsanız 118 80'i arayın =) /boomer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 GraveRobbeR said: liberal said: GraveRobbeR said: Eğer yenen takımda olmak istiyorsanız beni çağırın B)- LathspeLL said: Eğer GraveRobber'ı yenmek istiyorsanız da beni çağırın. Eğer her iksini birden istiyorsanız beni çağırın. Bu adamlar ne diyor diye merak ediyorsanız 118 80'i arayın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Liebe said: Sam said: jonq said: Dün akşam farkettim de Sam paslanmış ya :P "falanca yere gidiyoruz" diye yeni stratejiler söyleniyor, onları ilk defa gördüğümden yattara oldum hep. ayrıca paslandığım doğrudur, 6 ocak'tan beri sadece konsolda jrpg oynadım. :p ha bir de beni de çağırın heh eheah hospitalda çok iyiydi , bi baktım 3 ümüz bi yerdeyiz sam asansörün olduğu koridorda başka oda da :)) dağıldık tabi :Dşu sahne çok iyiydi ya sdafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Yapan yapıyor hacı. NC klanından inciler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Şu turnuva ne zaman başlayacakmış OGZ'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 mayısa doğru başlıyacakmış turnuva , kadrolar 21 nisanda teslim edilsin deniyor.2 takımlık slot kalmış , şurdan düzgün bir takım çıkarsakta katılsak diyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bence kapalım 2 takımlık yeri. Mayısta ne gün yapılacak ne saat yapılacak oda önemli tabi. patide yetenekli oyuncular var 2 kombo takım cıkarırız. 1 takım cıkacaksa da bir takım kurulsun slotlar dolmadan kime uyuyorsa kim isteniyorsa cıkıp patiyi temsil etsin. kaçırmayalım diyorum ben kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 akşam 9 gibi bi parish atak ardından bi mola verip no mercy devam edek. haftanın yorgunlugu gider bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 1 haftadır yoktum ben. Sınavlar falan dağıttı beni direk. boş yer olursa ses atın katılayım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Kimler temsil etmeye istekli o da önemli. İki slot zor da bir slot çıkabilir patiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 nasıl ezdik anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 oyun bitmeden çıktılar ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 töbeler töbesi bi oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 istekliyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 GraveRobbeR said: Yapan yapıyor hacı. NC klanından inciler =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bu akşam güzel bir oyun dönsün. Grave karsıda olsun, lezzetli gözyaşları Dune'da spice neyse oyunculugum için o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dün söz verip leş gibi uykum var deyip satışı koydum ya, saat 11 falandı sanırım yattığımda, abi öğlen 3'te uyandım bugün. ne uykum varmış arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 video bomba olmuş rofl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 O videoya "abi bakkal ekmeği getirmedi" diye dialog yaz, yine komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Xenocide said: dün söz verip leş gibi uykum var deyip satışı koydum ya, saat 11 falandı sanırım yattığımda, abi öğlen 3'te uyandım bugün. ne uykum varmış arkadaş. liberal said: 1 haftadır yoktum ben. Sınavlar falan dağıttı beni direk. boş yer olursa ses atın katılayım bende. ahaha abi aynısını yaptım bende mesajı yazdıktan sonra 4-5 saat uyuyup sonra dışarı cıktım shdhahsd kendimden utandım lan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://www.motifake.com/image/demotivational-poster/0903/left-4-dead-left-4-dead-dead-left-witch-zoey-francis-startle-demotivational-poster-1237098344.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 İyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar