GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Stuck yapmasaydık tank patlayacaktı muhtemelen. Ne yaptıysa valve bu aralar pek oluyor. Ayrıca diğer önceki 2 chapter da beynime bindiklerinize sayın diyorum artık size =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Tank takıldı orda ve patlamadan evvel ki ses geldi, direk !stuck yazdım bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 tankın o bölümde spawn olurken iki üç saniye stuck durumda başlayabildiğini hala mı öğrenemediniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi sonuç benim için önemli değil , biz gayet muhteşem ataklar yaptık oyun boyunca inanılmaz zevk aldım oyundan.Co'ya karşı oynamıştım hep şimdiye kadar ama harbi taktik konusunda aşmış adam, bu kadar süper oyun kurabilen kimse görmemiştim şimdiye kadar.Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bide gece saat 12 den sonra invite atmasanız harbi süper olacak. Bütün akşam napıyorsunuz da o saate kalıyor oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Liebe said: Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :) raylı bölümde yaptığınız bug değil miydi orda? bir baktım öte tarafa gitmişsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Revangelis said: tankın o bölümde spawn olurken iki üç saniye stuck durumda başlayabildiğini hala mı öğrenemediniz? Öğrendik ama zombieyiz biz, her yol mübah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Aa evet, roller-coaster olayıda hile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Ben de katıldım. Amatörlere patronun kim olduğunu göstermeye geldim. Unbuckle yours beltz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GraveRobbeR Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Liebe said: abi sonuç benim için önemli değil , biz gayet muhteşem ataklar yaptık oyun boyunca inanılmaz zevk aldım oyundan.Co'ya karşı oynamıştım hep şimdiye kadar ama harbi taktik konusunda aşmış adam, bu kadar süper oyun kurabilen kimse görmemiştim şimdiye kadar.Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :) Adamlar turnuvalara hazırlanıyorlar olm. Bırakta adam taktik konusunda bilgili olsun. Ama yani her şey taktik bilmek değil. Bone sağ olsun, sayesinde baya bir fail yaşadık. Ama yinede üzerime ansızın, müziğinin gelmesiyle itibaren tepeme atlayan tankı unutmadım, unutamadım ve unutmucam. Son olarak yaptığımız da hırs değil. Keyif almak için oynuyoruz sonuç da. Fakat aptal aptal yerle de olmayacak iken fail olunca doğal olarak bir sinir havli kaplıyor insanın dört bir yanını =) Bu da öyle bir şey işte =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bone dün iyi stres yaşadı, bütün takım öyle bir çullandık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 yada vazgeçtim sizlerle zevkli olmaz gerçek lef4dead kankalarımla oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 döndürelim bu akşam bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 gelirim ben de steam id mulgear ses edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 indirime girince haber edin de ben geleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 xunn said: Ben de katıldım. Amatörlere patronun kim olduğunu göstermeye geldim. Unbuckle yours beltz. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Kancık kancık gülmeye devam et sen. Yargıç diyeceksin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 net sağolsun patladım ya :( karşıdada rage e yatkın biri varmış, bu fırsatı nası kaçırdım bilemiyorumn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Bone said: Liebe said: Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :) raylı bölümde yaptığınız bug değil miydi orda? bir baktım öte tarafa gitmişsiniz. ben ölüydüm o sırada ama keşke düz gitselerdi , kutulu gitti trenin önüne atladı öldü direk yarıldım ya siz farketmediniz galiba :D :D o tank spawn muhabbetide şans abi çatıda verdi tankı zaten konuşuyoduk oraya gelmeden chargerla tankın içine doğru vurucaz koridorda diye , zaten öylede oldu :) orda bizim şansımıza oldu ,chapter 4 te barnstada tankın direk safe roomun kapısını açar açmaz size gelmeside sizin şansınız oldu :) ama güzeldi oyun uzun zamandır böyle gerilimli , hardcore bir oyun oynamamıştım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=80nZ5b_DKms&feature=player_embedded Interactive oyun yapmışlar ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 hobaaa süper :D comment kısmında devamı var ordan şeedin gerisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 önce zoey sonra bill seçtim her zamanki gibi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2011 abi fikir güzel de ilerlemiyo ki hikaye iki aşama sadece keşke daha uzun olsaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Liebe said: kutulu gitti trenin önüne atladı öldü direk yarıldım ya siz farketmediniz galiba ben de diyorum "yahu bi kırmızı nokta gördüm ama gitti, noluyor lan" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2011 grave ilk başta yenceniz sandın di mi, ama lathın taktiğini kullandık o yüzden yendik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar