Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

abi sonuç benim için önemli değil , biz gayet muhteşem ataklar yaptık oyun boyunca inanılmaz zevk aldım oyundan.Co'ya karşı oynamıştım hep şimdiye kadar ama harbi taktik konusunda aşmış adam, bu kadar süper oyun kurabilen kimse görmemiştim şimdiye kadar.Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

abi sonuç benim için önemli değil , biz gayet muhteşem ataklar yaptık oyun boyunca inanılmaz zevk aldım oyundan.Co'ya karşı oynamıştım hep şimdiye kadar ama harbi taktik konusunda aşmış adam, bu kadar süper oyun kurabilen kimse görmemiştim şimdiye kadar.Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :)

Adamlar turnuvalara hazırlanıyorlar olm. Bırakta adam taktik konusunda bilgili olsun. Ama yani her şey taktik bilmek değil. Bone sağ olsun, sayesinde baya bir fail yaşadık. Ama yinede üzerime ansızın, müziğinin gelmesiyle itibaren tepeme atlayan tankı unutmadım, unutamadım ve unutmucam. Son olarak yaptığımız da hırs değil. Keyif almak için oynuyoruz sonuç da. Fakat aptal aptal yerle de olmayacak iken fail olunca doğal olarak bir sinir havli kaplıyor insanın dört bir yanını =) Bu da öyle bir şey işte =)
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

Liebe said:

Sizden de beklemezdim böle bug abuse falan kullanmanızı ama problem değil oyun boyunca ne kadar hırslı olduğunuzu belli etmiştiniz zaten :)

raylı bölümde yaptığınız bug değil miydi orda? bir baktım öte tarafa gitmişsiniz.

ben ölüydüm o sırada ama keşke düz gitselerdi , kutulu gitti trenin önüne atladı öldü direk yarıldım ya siz farketmediniz galiba :D :D o tank spawn muhabbetide şans abi çatıda verdi tankı zaten konuşuyoduk oraya gelmeden chargerla tankın içine doğru vurucaz koridorda diye , zaten öylede oldu :) orda bizim şansımıza oldu ,chapter 4 te barnstada tankın direk safe roomun kapısını açar açmaz size gelmeside sizin şansınız oldu :) ama güzeldi oyun uzun zamandır böyle gerilimli , hardcore bir oyun oynamamıştım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...