Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

eregorn2

Öne çıkan mesajlar

Daha iki gün önce izledim filmi ahahah.

Ama kafamda planlıyorum "tank gelecek, tankı varile çekicem, son saniyeye kadar beklicem, tam üstüne geldiğinde patlatıp yakıcam, sonra tüp'e gelicek patlatıcam ve ölecek!" DERKEN biri geliyor alıp götürüyor varili, tank yangından kaçmış kenarda bekliyor, bekleyen tanka baka baka gelip uzakta bir yere koyup yakıyor, tank bakıyor ve yanmıyor, bende direk "ABİ KULLANMAYI BİLMİYORSANIZ DOKUNMAYIN VARİLLERE, YAKTIN NE OLDU BAK TANK DURUYOOORTROROROROROR"
Sosyal ağlarda paylaş

hakikaten çok doğaçlama oldu dünkü oyun.
zaugnanın trolololo dediği yerde birisi kalkıyor çekiyoruz başkası kalkıyor onu yakalıyoruz bir diğerini engelliyoruz felan.

"abi dur ordan saldırmaAA OLDU LAN DALIN DALIN" idik tüm oyun boyunca.

videoya çekseymişim keşke.

bir yerde hızlı wipe çektik. orda "zaten canları çok az, daha ilerleyemezler" diye düşünüyordum ama wipe çekceğimiz hiç aklıma gelmedi. red chargeladı 3 kişiyi aldı. şansıma tam da o sırada smoker geldi, doğar doğmaz ayağa kalkan birisini aldım. biri yerdeydi "lan dur şimdi nolcak" derken hunter kaptı onu da. üstekileri spitter tükrük içinde bıraktı. hareketler spontane gelişti ama çok akıcıydı.
her şey bir anda oldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Trololoolololol diye şarkı söylettiniz bana, o derece güldüm.

Hele zirve zaugna'nın ben chargerla çok dogaclama birşey yaparken dediği laftı.

-Yea xunn, abi oradan olmaz ya şi-OHA OLDU LAN GİRGİRİGİRGİR *Spit tükürürür, chargerın yere indirdigi herkes kollukları yukarıda unutmuştur*

Tüm takım: TROLOLOOLOLOLOLOLOLOL

Red said:

EZDİK

ysalnız güzel ataklardan sonra xunun çığlıkları ahahahah

Abi Black DAYNOMAYT'ın ünlü "UYYYYYYYYYYYYYYY"larını çıgırıyordum her tank tokadından sonra sdf.

http://www.youtube.com/watch?v=xNEoP7TuEu8
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...