-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 6. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bu gece efsane oyun dönüyor, dışarı çıkan alemciler kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 öyle dedin çöktü işte sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 yeni başlayan oyunun ortasında yama gelir, 1 saat havaya uçar.. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/170/301/Twitableflip.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 meanwhile in equestria.. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/photos/images/newsfeed/000/172/259/friendship_is_survival_by_theartrix-d499zms.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ahaha geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Holy said: bu gece efsane oyun dönüyor, dışarı çıkan alemciler kaçırıyor. alemin dibine vurdu zun kardeşim, lol dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 red in tankı görünce kendini denize atması geceye damgasını vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ya kimsede yok mu fazladan oyun ? ucuzken depolanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 saat 5 olmuş lan ne işsisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bugün sanki fazla iyiydik. Holy rage quit atıp yerine Lath getirse de, zaugna, red ve bonec'ten olusan ekip dogaclama twistleriyle bir kere daha kalitesini gösterdi. sadece holy'ye odaklanarak adamı oyundan cıkarısımız çok iyiydi ahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Son chapter çok güldük ama 2. chapter'da bizim takımın heyecanı beni sinirlendirdi sdfsdf. Tank gelir diye tüp'leri, varilleri güzel yerlere koyuyorum, biri gelip alıp götürüyor vurması imkansız yere koyuyor. 1 oldu, 2 oldu derken bağırdım hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Biz orada çok güldük sana kusura bakma abi, hollywood filmi kafaları bunlar. görür gibi oluyorum hatta, tank seni yere sermiş, pistolle şarjördeki son kursunla kendinle beraber tankı havaya ucuruyorsun... You boss, you. http://i.imgur.com/VUapV.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 cap'n lathspell: http://www.youtube.com/watch?v=cC3IGts3Dyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Daha iki gün önce izledim filmi ahahah. Ama kafamda planlıyorum "tank gelecek, tankı varile çekicem, son saniyeye kadar beklicem, tam üstüne geldiğinde patlatıp yakıcam, sonra tüp'e gelicek patlatıcam ve ölecek!" DERKEN biri geliyor alıp götürüyor varili, tank yangından kaçmış kenarda bekliyor, bekleyen tanka baka baka gelip uzakta bir yere koyup yakıyor, tank bakıyor ve yanmıyor, bende direk "ABİ KULLANMAYI BİLMİYORSANIZ DOKUNMAYIN VARİLLERE, YAKTIN NE OLDU BAK TANK DURUYOOORTROROROROROR" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ahahahhaah bir noktada bizim voice chatten Trololololololo sesleri yükselmeye başladı bu arada ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Ama işte o TANK DURUYORORORORO derken zaten molotov'umu atıp taknı ateşe verdim. Sonra hemen sustum ve ateş etmeye başladım yani like a boss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hakikaten çok doğaçlama oldu dünkü oyun. zaugnanın trolololo dediği yerde birisi kalkıyor çekiyoruz başkası kalkıyor onu yakalıyoruz bir diğerini engelliyoruz felan. "abi dur ordan saldırmaAA OLDU LAN DALIN DALIN" idik tüm oyun boyunca. videoya çekseymişim keşke. bir yerde hızlı wipe çektik. orda "zaten canları çok az, daha ilerleyemezler" diye düşünüyordum ama wipe çekceğimiz hiç aklıma gelmedi. red chargeladı 3 kişiyi aldı. şansıma tam da o sırada smoker geldi, doğar doğmaz ayağa kalkan birisini aldım. biri yerdeydi "lan dur şimdi nolcak" derken hunter kaptı onu da. üstekileri spitter tükrük içinde bıraktı. hareketler spontane gelişti ama çok akıcıydı. her şey bir anda oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 EZDİK ysalnız güzel ataklardan sonra xunun çığlıkları ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Abi Trololoolololol diye şarkı söylettiniz bana, o derece güldüm. Hele zirve zaugna'nın ben chargerla çok dogaclama birşey yaparken dediği laftı. -Yea xunn, abi oradan olmaz ya şi-OHA OLDU LAN GİRGİRİGİRGİR *Spit tükürürür, chargerın yere indirdigi herkes kollukları yukarıda unutmuştur* Tüm takım: TROLOLOOLOLOLOLOLOLOL Red said: EZDİK ysalnız güzel ataklardan sonra xunun çığlıkları ahahahah Abi Black DAYNOMAYT'ın ünlü "UYYYYYYYYYYYYYYY"larını çıgırıyordum her tank tokadından sonra sdf. http://www.youtube.com/watch?v=xNEoP7TuEu8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 yeni oyun yaparsanız cagırın plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Epic game? Epic game. http://i.imgur.com/MPLBr.jpg Harir: Abi Priceless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 harir kaybetmeye mahkum lathda garibim gerçekten harcanıyor lan sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben de gui kapatıp ss aldım orada. http://2.bp.blogspot.com/--hLBxwAN720/TVQYLfPh6lI/AAAAAAAAAUk/NU00s816x_I/s1600/plug-hole-giant-drain-in-water.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 son oyunda iki leşim var lan.Önce lath sonra xeno sattı.Gerçekler açığa çıksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar