Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Left 4 Dead 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi 300+ fark olunca ağlayıp lobby'ye dönmeyi vote'layacaksanız Chapter 2'de oynamayın abi şu oyunu. Gidin Braid falan oynayın.

Abi 1 hafta oldu Dead Air'da achievement alamadık milletin ağlaması yüzünden.
Mesaj tarihi:
abi takımda ne eksik vardı? Puan farkının açılmasının takımlarla ne alakası vardı orda?

2. chapterda bizim adamda düşmedi mi? Denemeden etmeden direk restart, yeter ya. 5. deneme şu haritada hepsinde millet restart çekiyor. Diyoruz achi'yi alalım diye oynuyoruz.
Mesaj tarihi:
yani achi diyosan girelim, birbirimize dokanmadan bitirelim şimdi

ama takımlarda epic dengesizlik olunca zayıf kalan taraf bayıyor oyundan, sen de biliyosun bunu.

heleki zaten hastayım diyorum balgam sıçıyorum bildiğin, bu halde hiç çekemem, oyuna da konsantre olamadım sdfg
Mesaj tarihi:
bugun bir oynayım dedim sabah akilli uslu adamlara rasladım şansıma. hiç tecrubem olmamasına ragmen baya iyi onadım ve cok zevk aldım. artık oynamıyodum cunku beyinsizlerle oynayınca inanilmaz sıkıcı oluyor oyun. ya 4 arkadas olacaksın ya da oynamayacaksn bu oyunu
Mesaj tarihi:
ya bu adamlarda hata yapıyor işte bizim playtime ımız az diye hatalarımız göze çarpıyor dsfs

dmg veremeden map bitirirler misal.biz az dmg verdik mi nub oluruz.hayat ahah
Mesaj tarihi:
valla eğlencesine oynuyoruz ama oyun sonu shittalk hakkını elde etmek için puanıda düşünmek lazım :d o da ayrı bi eğlence..

gerçi bi hon bi dota gibi olamıyo left4deadde
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...